JUDAS PRIEST коваха история на втория ден на "Hills of Rock 2018"

22 юли 2018, 12:45 ч. 6885 / 7 44
пред./следв.

    След епичното начало на "Hills of Rock 2018" на 20 юли дойде ред на втория ден от събитието. На 21-ви всичко започна по график, когато на Главната сцена излязоха ODD CREW. Те направиха динамичен, силов, мелодичен 30-минутен сет, при който ODD CREW-зомбитата не спряха да подкрепят Васко, Васко, Мартин и Бонзи въпреки жегата, вдигайки облаци прах заради бурните танци. Тяхната интензивност беше ускорена от украинците JINJER. Бандата сега свири пред хиляди, но малцина помнят първото им идване в България на един фестивал, който се проведе на "Аспаруховия мост" във Варна и където JINJER бяха видени и чути от стотина фенове. А сега групата чупи сцени из цяла Европа. Заради жегата публиката беше напоявана периодично с вода, а за първи път пред нея, и то повече от достойно, се представиха MADAME MAYHEM. Хубаво е, че на подобни събития могат да се видят и изпълнители, които правят дебют на родна почва. С MADAME MAYHEM тук се завърна и Пламен Траянов - Пърси, който гради доста стабилна музикална кариера отвъд океана. Бандата се раздаде като за последно, представи най-стойностното от все още кратката си дискография и отстъпи място на друга група с дама зад микрофона - BATTLE BEAST.

   Малко преди 20:00 часа финландските пауър метъл майстори излязоха на сцената и още в първите секунди от изявата си спечелиха симпатиите на публиката. Вокалистката Noora Louhimo демонстрира смразяващ диапазон и изпепеляваща енергия, а двамата китаристи, Juuso Sonio и Joona Bjorkorth, забиха майсторски и с настроение. Разбира се, Eero Sipila и Pyry Vikki, съответно на баса и барабаните, не останаха по-назад. Клавиристът, Janne Bjorkorth, също се представи на ниво - не само като инструменталист, но и като певец - в "Lost in Wars" изпълни вокалната партия, която в оригинал беше изпята от Tomi Jousten от AMORPHIS. В четиридесетте минути, дадени им да се развихрят, BATTLE BEAST наблегнаха на издадения миналата година албум "Bringer of Pain" и почти всички песни, които изсвириха, бяха от него - единственото изключение беше "Black Ninja". Изпълнението беше осезаемо по-агресивно от студийните записи и определено се хареса на събралите се пред сцената хора. В 20:40 ч. BATTLE BEAST се разделиха с публиката и бяха изпратени с бурни аплодисменти. Това беше третото им гостуване в България и за трети път българската публика показа, че ги харесва. Дали вече не е време да дойдат и за самостоятелен концерт?

Сетлист:
01. Straight to the Heаrt
02. Bringer of Pain
03. Familiar Hell
04. Black Ninjа
05. Lost in Wаrs
06. Bastard Sоn of Odin
07. King for a Day
08. Beyond the Burning Skiеs

   На втория фестивален ден от "Hills of Rock 2018" на сцената "На тъмно" варненците DRIVE YOUR LIFE привлякоха интереса на значителен брой хора, особено предвид ранния час, и до края на сета им на поляната пред сцената имаше няколко стотици души. Чудесно начало на деня, особено предвид постоянната борба за надмощие, която се водеше между звука от главната и този от по-малката сцена, от което ушите на присъстващите губеха най-много.

   То продължи и по време на изпълнението на MLYK!, група с почти 15-годишна история, която една заглушаваща голяма сцена не може да я уплаши. Добре познатата смесица от пънк, ска, метъл и още поне половин дузина стилове се изля под формата на парчета от цялото им творчество като класиките "Смехът е здраве", "Не желая да съм супа", "Всеки мрази красивите и умните", "Лудница" или съвсем новото "Деструктивни развлечения". Момчетата забиха яко, както си знаят и могат, и множеството пред сцената беше повече от категорично доказателство за това. Голямо браво за всички.

   Малко по-проблемно беше положението със звука при Милена, не защото саундът беше лош, а защото гласът на грандамата на българския рок, колкото и силен и мощен да е, дори с помощта на класния бенд зад гърба си, не успяваше да надвие тупурдията, долитаща на талази от главната сцена (там по това време се вихреха DOPE). Не успяваше в началото, но веднъж потопил се в неповторимата атмосфера, която Милена създава на концертите, човек успява да изолира всичко останало. Почти цялото пространство, отделено на "На тъмно", се запълни с хора, докато загрявахме с парчета като евровизионното "Fire in My Hair" или лиричното "Моите ангели". После дойде тежката артилерия и хиляди гърла припяваха на "Директор на водопад", "Отгоре", "Охолен живот", "Ха-ха". Чудесен кавър се получи със златното парче на Георги Минчев "Блажени години", а за финал остана "Истина". Поради паузата заради хедлайнерите JUDAS PRIEST се отвори възможност за още едно бонусче - кавър на "Stop" на Sam Brown.

   След паузата пространството пред сцената започна отново да се пълни, този път заради старите познайници KULTUR SHOCK, сиатълската банда с балканско и чисто българско участие, в която и да се блъснеш, няма да разбереш, че е американска. Миш-машът от рок, метъл, пънк, цигански и балкански песни и мотиви влиза като горещ нож в масло на родна почва и шестимата, които много не ги слуша главата, но са железни на сцената, са изключително добре приети от родната публика. Идвали са в България не веднъж и дваж и всеки път е все така яко. Този път, въпреки късния час, не беше по-различно - започна се, та се не спря - "Tamni Vilajet", "King for Today", "God Is Busy, May I Help You?", "Racist Song", "Tutti Frutti". "Build the Wall", "Unamerican", "Umoran sym od zivota", "Zumbul", "Duna" и още, и още. Докато някои седяха поуморени встрани, други завихриха малко пого пред сцената - всеки според силите си. Отново се посъбраха поне хиляда човека, а може да бяха и две хиляди, но кой ти брои, когато на сцената стават такива чудеса. KULTUR SHOCK на "Hills of Rock" - право в целта!

   Забавлението на единствената сцена, останала да прави конкуренция на "Hills of Bass", продължи с реге кросоувъра на словенците RAGGALUTION и завърши в тъмни доби със сета на DJ Калашnick.

   Купона на сцената "Alternative Hill" във втория ден на фестивала открива българският квинтет FOOL CIRCLE, известни до 2016 г. като FULL CIRCLE. Момчетата, водени от фронтмена Джейми, поднасят свежа порция приятен модерен рок/метъл с GODSMACK-ски привкус, а пред сцената вече се забавляват близо стотина души. Тридесетте минути в компанията на талантливите музиканти отлитат неусетно.

   Софийското трио SAINT ELECTRICS разполага с 40 минути, за да представи повечето композиции от дебютния си албум "Keep Me Calm" (2017), които раздвижват нарасналата до почти 200 души тълпа. Вокалистът и басист Гриша Георгиев подканя публиката да потърси албума във всички онлайн музикални платформи. Пънк и фънк се смесват и редуват в парчета като "TTLP", "Train Robbers Bridge" и ритмичната "Communication", която дава поле за изява на барабаниста Деян Драгиев (PANICAN WHYASKER).

   Графиците на основната сцена и "Alternative Hill" са така подредени, че има само малко застъпвания между сетовете на групите, а разстоянието е символично, затова пропускаме съвсем малко от представянето на лондонската троица DISTRICT 13 с българска следа в лицето на барабаниста Асен Милушев. Групата се допълва от вокалиста и китарист Jon Hartz Wild и басиста Richard Vanderpuije. Заедно са от есента на 2017 г. и тепърва предстоят записи на дебютния им албум - видно бе, че още не са навъртели стабилен съвместен стаж, но имат потенциал за развитие.

   Трудно ни е да се откъснем от нахъсаното шоу, с което DOPE разлюляват главната сцена, но на "Alternative Hill" също се подскача енергично под звуците на хардкор и речитативите на двамата вокалисти Dario Berg и Jan Kerekes - COLD SNAP от Хърватия се стараят да се представят не по-зле от сънародниците си на Световното по футбол. Въпреки рехавото присъствие пред сцената музикантите се раздават и накрая, с втвърдения кавър на "Bongo Bong" на MANU CHAO, успешно увличат зрителите в танци и слагат подобаващ край на програмата на "алтернативното тепе" за вечерта, минути преди на основната сцената да се изявят хедлайнърите JUDAS PRIEST.

   На "Главната сцена" американската пост ню метъл банда DOPE по подобие на MADAME MAYHEM даде повече от всичко от себе си, както за да се хареса на феновете, защото идваше за първи път, така и за да отврати част от тях. Няколко пъти фронтменът Edsel Dope изтръгваше одобрителни крясъци при споменаването на JUDAS PRIEST. Но кавърите "Fuck tha Police" на N.W.A., "Rebel Yell" на бунтаря Billy Idol и "You Spin Me 'Round (Like a Record)" на диско проекта DEAD OR ALIVE предизвикаха най-бурна реакция. Е, имаше и думичката с "F", използвана многократно, както при признанията, че българската публика е "факин" невероятна, така и при споменаването на IRON MAIDEN с "Bring It On (Fuck Tomorrow)".

   Малко след 22:30 ч. всичко вече беше подредено, декорите нагласени, а платнището на сцената - опънато. След двойното интро с части от "Sad But True" на METALLICA и "War Pigs" на BLACK SABBATH - символ на приемствеността в метъла със свързващо звено JUDAS, започна обратното броене до началото на едно от най-чаканите и големи събития за тази година - JUDAS PRIEST в България като част от фестивала "Hills of Rock 2018" в Пловдив.

   В края на настоящата публикация може да видите сетлиста на JUDAS PRIEST. Той би ви бил достатъчен, ако не ви се четат подробности. Защото JUDAS наистина са Металните богове. На Rob Halford му личеше, че вече му е трудно, обаче не се даваше - нито на горещината, нито на темпото, нито на вокалните височини. "Painkiller" е изключение и предизвикателство дори за неговия създател… За концерт на JUDAS PRIEST може да се пише лесно - просто се цитира сетлиста и песните говорят сами за шоуто. И трудно - защото емоцията от подобно изпълнение не се описва толкова лесно - тя се преживява. А пресъздаването ѝ не може да осигури пълни впечатления. Някои фенове бяха там, пред сцената, за да се сбогуват с любимата си група. И без сълзи - един по един мохиканите, които наливаха основите, напускат сцената… Не само музикалната, а тази на живота (по Шекспир). И JUDAS PRIEST не са от изключенията - видяхме Glenn Tipton само на екран с кадри от архива. За това турне той е заместен от продуцента на последния албум на петорката от Бирмингам Andy Sneap. Дали обаче това са JUDAS PRIEST или не са? Още повече, че и K. K. Downing отдавна не е с тях… Тук еднозначен отговор няма. Всеки сам за себе си ще отговори. За хилядите пред сцената това на нея бяха JUDAS PRIEST. От плът и кръв! А Rob Halford, понякога подпомаган от ефектите, дъвчеше микрофона и пукаше тъпанчета както в добрите стари времена.

   На сцената видяхме Ian Hill - скромно застанал встрани, както при всеки концерт, поклащайки се в ритъм с онази негова специфична усмивка, Rob Halford, сменил няколко връхни дрехи, кожа и деним с нашивки, капси и огромен надпис "Heavy Metal", Andy Sneap - облечен в рокерия тип "Glenn Tipton", Scott Travis - непоклатим зад ударните, който, между другото, говори дори повече от Rob и Richie Faulkner - "новият" русоляв струнник на бандата. Беше представен почти всеки албум от предългата дискография на групата. Със "Saints in Hell" беше отбелязана 40-годишнината от класическия "Stained Class" - Halford, освен с височините, ще се запомни и с дет метъл ревовете в края на песента, а клипът, съпровождащ изпълнението, единствен беше показан на всички екрани - и на този зад бандата, и на двата странични, на които се виждаше, че режисьорът на моменти е заспал, защото реагираше на ставащото на сцената доста неадекватно. "Firepower" от 2018-а получи достойно представяне с едноименната месомелачка, епичната "Lightning Strike" и обединените "Guardians" и надъхващата "Rising from Ruins". На "Grinder" вече всички в публиката бяха наясно, че "Priest is back", както отбеляза един от най-големите и разпознаваеми гласове в екстремната музика. Една от най-емблематичните обложки въобще - истинско произведение на изкуството - тази на албума "British Steel" изгря на сцената. На екрана в дъното всяка композиция беше визуализирана като например "The Ripper" с вестникарските истории от ужасите в квартала "Уайтчапъл" в лондонския Ийст Енд, където въпросният изкормвач се е вихрил между 1888 и 1891 г. Навремето, когато "Turbo" беше издаден, JUDAS PRIEST бяха заклеймени, че са просвирили диско. След този албум обаче, те издават "най-студения концерт" "Priest Live", а "Turbo Lover", с нейния глуповат и смешен клип, се нарежда в пантеона на класиките не само на групата. Класическият период получи своето продължение с "Tyrant" от "Sad Wings of Destiny", "Night Comes Down" и скоропоговорката "Freewheel Burning" от есенцията на хеви метъла "Defenders of the Faith". "You've Got Another Thing Comin'" разпя феновете, които всъщност не бяха спирали да крещят и викат. На "Hell Bent for Leather" Halford отново подкара мотоциклета и аристократично изпълни песента от седалката, размахвайки кожен камшик. Тук видяхме и Glenn Tipton! За съжаление, на видео… Композиторът, изобретателят в бандата не излезе пред българската публика, както го правеше на някои от предишните концерти. Остават спомените, че все пак преди години сме го гледали на сцената да раздава китарни ритници. Краят на същинската част от изпълнението дойде с "Painkiller", а бисът не закъсня. Наредиха се "Metal Gods", разбира се, "Breaking the Law" (с архивни кадри от работническите бунтове във Великобритания в края на 70-те години на миналия век) и малко след полунощ "Living after Midnight". На екраните логото на JUDAS PRIEST беше брандирано с надписа "The PRIEST Will Be Back", китаристите раздадоха перца, барабанистът сподели палките си с феновете, видяхме турското, аржентинското, румънското знаме и лека-полека поляната пред главната сцена на "Hills of Rock" опустя.

Сетлист на JUDAS PRIEST:
Intro: Sad But True (MЕTALLICA song - part), War Pigs (BLАCK SABBATH song - part)
01. Firepower Intro
02. Firepower
03. Grinder
04. Sinner
05. The Rippеr
06. Lightning Strikе
07. Bloodstone
08. Saints in Hell
09. Turbo Lover
10. Prelude
11. Tyrant
12. Night Comes Down
13. Freewheel Burning
14. Guardians - instrumеntal
15. Rising From Ruins
16. You've Got Another Thing Cоmin'
17. Hell Bent for Leather
18. Painkiller
Бис:
19. Metal Gods
20. Breaking the Lаw
21. Living Aftеr Midnight


   Два дни минаха, един остава. Днес е кулминацията на пловдивския фестивал "Hills of Rock 2018", организиран от "Sofia Music Enterprises", когато събитието ще завърши с изпълнение на други британски метъл величия - IRON MAIDEN.

 

Екип на WeRock.bg

 



Коментари   (44)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ами 27.07.2018 15:34:00 отговори + 3 9
Джудас просто вече не са същата група, която гледахме на "Академик" преди години. В нея не всеки може да бъде заместен и си пролича в крайния резултат. Доста апатична публика в по-голямата си част и напъващ се със сетни сили Халфорд, чак да ти дожалее. Било каквото било, за съжаление... За пари може и да продължат, но са бледо копие на себе си. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Епеп 24.07.2018 01:24:41 отговори + 12 2
Хм, без китарите, няма да се получи нищо на Джудас,
да Ричи е хубаво попадение и заместник на К.К.
ама дедо Глен, кой ще замести, щото от тая болест отърване няма
а така яко звучи firepower , да му пикаш и на късмета
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Леа 23.07.2018 21:20:01 отговори + 4 15
Чета повечето отзиви и имам чувството, че съм била на друг концерт. Обичам много Judas Priest, но Halford е много възрастен и за мен нямаше енергията, която съм виждала на предишните концерти. Не изглеждаше да се забавлява, а напротив, костваше му огромно усилие. Беше ок, но не беше каквото съм виждала предни години. Трябва да се спре навреме, за да останат феновете с приятни спомени. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Епеп 24.07.2018 02:06:24 + 12 0
Много ясно, че нямаше енергия, възрастта на прощава , включително и на нас публиката като се сетя какво беше , а какво стана
за справка
https://www.youtube.com/watch?v=IsD4wWTQXe8
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

swadowking 24.07.2018 21:45:09 + 14 1
Възрастта не е порок. Дядо Роб е истински патриарх на метъла, вече и с бяла брада. Отива му! Може и да се задъха, но си изкара концерта и ни разкърти още веднъж. Истински професионалист. А, кога ще се пенсионира ще реши с приятелите си от групата. Не е на държавна служба за да го пенсионират със заповед отгоре! А, краят е близо. Знаем го всички.
Пък може след Кей, Глен, Ян и Роб по-младите да продължат живота на групата с нови попълнения?! Всичко е възможно! Знаем, че хеви-метъла няма да умре, когато бащите му слезнат от сцената и си отидат от живота!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иво 23.07.2018 20:06:34 отговори + 10 2
Определено Judas Priest се представиха направо отлично.Адмирации за Halford , но си личи че вече физическите сили са му привършили. След всяка песен едвам си поемаше дъх.Май е време да прекратят своята дейност особен
о след отказването на Glen Tipton (Andy Sneap и на малкият пръст не може да му стъпи) докато са на върха а не да станат за смях като едни други групи.Може да се каже че Richie Faulkner е придобил техниката на свирене на K. K. Downing.Не ме разбирайте погрешно Judas са ми една от петте любими групи.Озвучаването беше малко лошо.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

дуриан 24.07.2018 11:34:54 + 3 0
Ти пък щото можеш да различиш си бемол от си мажор, та си тръгнал да казваш колко зле бил Andy Sneap. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Епеп 23.07.2018 19:43:03 отговори + 11 3
Нямаше ги Глен и К.К. и вече не е същото за съжаление.
Времето не тече в полза на Джудас.
Хареса ми, ама май тука си беше сбогуването.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


.......... 23.07.2018 10:20:23 отговори + 18 2
Нямам думи да опиша какво изпитвам на техен концерт. Тези пичове са епични, Халфорд е божество! Строших се. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

1234 23.07.2018 10:03:57 отговори + 15 2
И Бог беше в Пловдив...Чудо! А не е Коледа.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hni 23.07.2018 09:14:19 отговори + 11 8
След прощалния концерт на Judas на стадиона на ЦСКА, преди години, аз плаках и се разделих с една от най-обичаните и велики групи на този свят. Чувствах се като на погребение на близък човек...
Оказа се, че в пазарната икономика дори смъртта (не буквално, а духовната) може да бъде изстисквана до безкрайност. В името на парите може да се правят погребения до безкрай.
Аз съм малко старомоден. Не обичам да ходя повече от един път на погребение на някого. За мен Judas приключиха съществуването си преди години. Слава на тях! Велика група!
Сега да ходят на концертите им тези, които навремето не са ги слушали :-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 23.07.2018 00:35:29 отговори + 13 6
Невероятен фест. Сабатон, Батъл Бийст, Джудас, Мейдън - все любими групи. Разбира се, другите групи също се справиха чудесно. Доуп можеха да не свирят на главната сцена, а на тяхно място да сложат Велиън примерно (или която да е група) но това е лично мнение. Дано догодина фестивала е дори по-епичен Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Георги 23.07.2018 00:06:20 отговори + 12 2
Боговете за пореден път ни изкъртиха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Халфорд 22.07.2018 15:04:43 отговори + 13 17
Гатанка: Как се нарича килер, в който е заключена Пенка?
Отговор: Пенкилер
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

PLZ 22.07.2018 15:20:26 + 20 4
Майко, човек, моля те, напусни Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванката 22.07.2018 15:29:59 + 29 3
Браво Къци .. липсваше ми Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Чичо Хард&Хеви 22.07.2018 14:53:47 отговори + 15 9
Значи, след толкова концерти на Джудас, за първи път перфектно изпълнение на Painkiller на живо!!! Тотално изтрещях, ейиии!!! Направо като комплимент го приех! Ама и аз да изразя благодарности и, продължавайте в същия дух момчетаааа! Lighting strike!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

swadowking 22.07.2018 14:46:13 отговори + 37 4
Поредна среща на живо с Божествените бащи на метъла.
Звукът бе отличен, светлинно-анимационните ефекти подсилваха въздействието на старите и нови джудасарски класики. Целият концерт бе израз на брутален, неподражаем професионализъм, истинска наслада за метълските души. Свалям шапка на дядо Халфорд. На 67 г. продължава се раздава на сцената. Има дързостта на изкара Пейнкилъра. Само затова заслужава дълбок поклон този патриарх на метъла!
Да са живи и здрави и дано да имаме още срещи на живо!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Unbiased 22.07.2018 15:35:42 + 20 5
Абсолютно! Роб Халфорд ми харесва още повече на живо отколкото на старите им записи! Иначе аз си таях надежди да изсвирят нещо от Angel of Retribution или Нострадамус, ама няма пълно щастие Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Evilyn 22.07.2018 14:24:14 отговори + 7 18
Авторът нещо май недолюбва DOPE и му личи доста. Радвахме им се, скачахме и пеехме с тях и то определено не само на кавърите.
Поздрави!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Халфорд 22.07.2018 14:26:20 + 19 12
Ивелинке, автора доста правилно е описал какво се случи - всички отидохме да набиваме скара, докато тези клошари свиреха пред шепа дрогирани хипари. Разбирам, че и ти си останала да скачаш пред сцената. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Unbiased 22.07.2018 14:54:12 + 14 11
Dope не ги знаех и музиката им не ми хареса, но това не ми попречи да се изкефя на концерта им. Имаха завидна енергия, олдскуул бунтарщина и мотивация, показаха уважение и отношение към публиката - аз повече от един артист не мога да искам, за да му отвърна със същото.

Ти ако си дошъл на фестивала да набиваш скара и да слушаш Смоука, не значи, че всеки по-широкоскроен фен е надрусан хипар...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Чичо Хард&Хеви 22.07.2018 14:57:05 + 9 10
Сестричке, много псувливи тез кретенчета бе?! Аууу... И чича си Роб опсуваха, страшна работа. Чак бирата ми приседна! А творбите им... много псувня за нищо! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Халфорд 22.07.2018 15:03:13 + 5 9
Unbiased, ем ти като си нямал пари за скара си останал да скачаш с клошарите :Д Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Unbiased 22.07.2018 15:10:04 + 4 1
????????????
Гласувах те нагоре ????
Важно е всички да се забавляваме и да има позитивна енергия. Хейтенето може само да разваля кеф, няма нужда от него
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Unbiased 22.07.2018 15:12:07 + 1 0
Уф, хилещите се човечета ги изкара като въпросителни.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Халфорд 22.07.2018 15:14:58 + 6 1
Unbiased, какво хейтене е бате, тука се бъзикаме по метълски. Не ми казвай, че си от онея спретнати метълчета дето пият енергийни напитки, цъкат в 9гаг и играят лига. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Unbiased 22.07.2018 15:28:39 + 6 1
Нито едно от трите Не, че и аз не си мечтаех за бира по време на концерта, ама исках да съм отпред за Judas. Добре, че онзи с маркуча ме стреляше в лицето, да не изсъхна съвсем Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-елек 22.07.2018 16:31:48 + 6 31
Хеви меъл фен да казва на съвременна ню-метъл група "клошари"Че по-големи клошари и хипита от хеви метълите елеци има ли бе?С нашивките на елека,грозните камуфлажи и кубинките цял живот.Да не започвам и за кожените панталони. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трол2 22.07.2018 17:28:04 + 21 5
Егати съвременните, 19 -20 годишна група модерна ли е, бе каун! Ню метълът отдавна не е модерен. DOPE са неприятни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 23.07.2018 00:30:50 + 6 10
Лично аз след невероятния сет на Батъл Бийст излязох, купих си 1 литър вода на нормална цена и отидох в мола до 22:15. И се радвам, защото нервите ми нямаше да издържат на тези позьори

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

shredder 22.07.2018 14:15:38 отговори + 10 9
За съжаление не бяха и в оригиналния състав, и цените на билети и на друго изобщо не са съобразени със стандарта на живот в бг. Ти не можеш една заплата за фестивал да отделиш, нали имаш и други разходи за месеца. Не е както трябва и както го искам да бъде не само аз. Но независимо от всичко това концертът е бил страхотен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Халфорд 22.07.2018 14:24:22 + 18 3
Бате сто лева ли ти е заплатата? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

дуриан 22.07.2018 15:46:47 + 26 2
"не са съобразени със стандарта на живот в бг". Ей тъй някой като ми каже ... За 6-те лева за бира, или 15-те лева за хамбургер - съгласен съм, че цените са яко надути. Но цената на билета не може да се съобрази с нашия стандарт. Judas и Мейдън искат по 1 милион евро (примерно), за да ти свирят. Ако има кой да им ги даде - свирят. Тях не ги вълнува, че нашия стандарт е 20 пъти по-нисък от немския. И какво, да си кажат "брей тия им бедничко, дай да им вземем само 50 000 евро". Не работят така нещата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име 22.07.2018 14:00:07 отговори + 5 18
Музиката - страхотна, но отношение към публиката от Judas - никакво ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 22.07.2018 14:05:21 + 22 1
Пич, музиката е отношението на групата към феновете!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

????? 22.07.2018 14:08:58 + 20 2
Да те почерпят кафенце и да те питат какво си закусвал ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Халфорд 22.07.2018 14:12:47 + 19 3
Какво отношение искаш бе келеме ти жена ли си, това е метъл, не е концерт на ариана гранде Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Unbiased 22.07.2018 14:38:31 + 13 0
Не съм съгласен - от ляво Ричи показа чудесно отношение към публиката. Заиграваше се, гледаше хора в очите, жестикулираше и ни благодареше за реакциите. Предвид ролята на Andy в групата, не бих очаквал точно той да показва отношение към публиката, а другите трима си се държаха както винаги като са на сцената според мен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

........ 22.07.2018 16:12:56 + 12 0
До "Име": Мило дете, ти си пълен ****** (или ********, както Йоаким каза предната вечер). Judas са богове, няма да ти се лигавят. Такава простотия като прочета и ми става ясно какъв ***** е комплексирания бългин. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

........ 22.07.2018 16:13:51 + 0 0
*българин Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Псевдо 22.07.2018 13:18:04 отговори + 14 23
Джудас си личеше че са класа ама Dope направиха купона за мен и предполагам за останалите под 30 годишни Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-елек 22.07.2018 16:27:19 + 8 3
По-скоро под 40.Не са толкова нова банда.19 години oт първия албум вече.Просто за БГ стандартите са нови.Иначе Фред Дърст ги беше побутнал да изгреат по онези времена,както и Puddle of mud,Staind, Cold. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metal_forever 22.07.2018 13:09:24 отговори + 28 5
Judas са велика и неповторима банда!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".