JUDAS PRIEST може да издадат нов албум през 2016 г.

23 май 2015, 22:02 ч. 1029 / 3 1
пред./следв.

   В скорошно интервю за "Classic Rock Magazine", басистът на JUDAS PRIEST Ian Hill намеква, че може за има нов албум на групата през 2016 г. Ето какво казва музикантът: "Не мисля, че има някаква причина, поради която не трябва да има нов албум на Priest следващата година. Все още е рано да се говори за това, тъй като в момента сме на турне в подкрепа на последния ни албум "Redeemer Of Souls", но по-късно тази година ще направим разбор на ситуацията, за да видим къде сме и накъде да продължим от тук нататък."

   Китаристът Ritchie Faulkner не отхвърля идеята за нов албум, но е на малко по-различно мнение относно времето на поява на евентуална бъдеща творба: "Може би няма да стане догодина, но със сигурност ще обсъдим такава възможност в бъдеще."

   Още през ноември миналата година Rob Halford заяви, че е готов да направи следващ албум на JUDAS PRIEST и че китаристът Richie Faulkner, заместил легендарния струнник K.K. Downing, непрекъснато творял нови рифове в почивките по време на концертите на групата.

   JUDAS PRIEST ще гостуват отново в България на 30 юни в з. "Арена Армеец", заедно с HELLOWEEN.

 

judas-priest



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ГЕОРГИ 25.05.2015 08:55:49 отговори + 4 0
искаме нова класика Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".