JUDAS PRIEST предпочитат да пият вино, а RUNNING WILD ром

13 юли 2022, 10:14 ч. 1167 / 8 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

JUDAS PRIEST наблягат на виното, RUNNING WILD на ром

Sharon del Adel от Within Temptation с изискване за джинджифил и мед

Един ден остава до второто издание на Midalidare Rock In The Wine Valley. Фестивалът ще се проведе на 14, 15, 16 и 17 юли 2022-а година. На сцената в Долината на виното ще видим - Judas Priest, Avantasia, Within Temptation, Running Wild, Ugly Kid Joe, The Dead Daisies, Silent Winter, Freedom Call, Firewind, Project Renegade, Alestorm, Ross The Boss, Scanner, Beyond the Black, Shakra, The Broken Ravens и др.

Подготовката тече с пълна сила и екипът вече е на място и се грижи да осигури всички изисквания на групите, от техническото обезпечаване до всичко, което бандите искат в своя бекстейдж. Всички групи очакват да имат много безалкохолни и вода на разположение през цялото време. Впечатление прави, че Running Wild искат няколко вида ром в сериозни количества, явно прякорът им „пиратите“ не е случаен. От друга страна легендите от Judas Priest искат много и разнообразно българско вино, което ще бъде предоставено от Midalidare. Sharon del Adel от Within Temptation се грижи много за гласа си, поради което е изискала голямо парче джинджифил и мед, както и когато е разбрала, че фестивалът се провежда във винарна е пожелала винен тур.
Специално за Alestorm от Англия беше доставен диетичен Тоник, който не е наличен в България. Извън храните и напитките, интересно изискване имат и от Ugly Kid Joe, които очакват в бекстейджа да има пет чифта бели или черни чорапи.

Билети:
Билетите, закупени за изданията през 2020-2021 ще важат за 2022 г. без да е нужно да се презаверяват. Билетите за тазгодишното издание са в продажба в мрежата на Eventim [поръчай онлайн].

Деца до 12 години влизат безплатно

Пълна информация за Midalidare Rock In The Wine Valley
https://midalidarerock.bg.

 

Могилово Midalidare Rock



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


podpiwek 13.07.2022 14:41:46 отговори + 11 2
"Alestorm от Англия" - Alestorm са от Шотландия! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

А-нормален 13.07.2022 15:46:18 + 5 0
Просто са доставили тоника от Англия
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".