JUDAS PRIEST са поискали Tim "Ripper" Owens да не използва артуърк на групата за концертите си

7 мар 2019, 07:37 ч. 2712 / 8 9
пред./следв.

   В скорошно интервю за "Talking Metal" бившият вокалист на JUDAS PRIEST Tim "Ripper" Owens потвърждава, че мениджмънтът на групата е поискал да спре да използва обложките на албумите с негово участие ("Jugulator" и "Demolition"), за да промотира самостоятелните си концерти.

   Певецът е получил имейл, в който се казва "да се опита да не използва името на JUDAS PRIEST" за соло изявите си. Owens коментира, че е "шокиран", тъй като въпреки че изглежда точно обратното, по този начин той увеличава популярността на бандата.

   Tim заявява и, че ще се съобрази с желанието на JUDAS PRIEST, тъй като той уважава изключително много не само музикантите от бандата, но и техния екип, мениджъри и т.н.

   Неотдавна вокалистът каза и че обмисля да презапише албумите "Jugulator" (1997) и "Demolition" (2001), защото тиражите им са изчерпани, а на концертите на JUDAS с Rob Haldord бандата не изпълнява песни от тези творби. Със сигурност обаче за това ще му е необходимо разрешение от групата. А след като мениджмънтът ѝ не иска Owens да използва артуърка и името ѝ за концерти, едва ли би получил съгласие да презапише двете творби.

 

още за:

Tim OwensJudas Priest


Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


1010101010 24.03.2019 19:07:37 отговори + 3 2
Съжалявам да го кажа, но тези два албума са най-слабите в историята на Judas Priest и колкото да уважавам и харесвам Тим, изобщо не ми липсват изпълненията на песни от тях на живо, даже се радвам, че е така. Слушам групата от 1982 г. и по времето на периода с Оуенс направих многократни опити да открия нещо в тях, но уви... Само тежест, страхотни вокали и ...туй-то. Нищо запомнящо се като парчета и пълна музикална безидейност. Подобно на албумите на Мейдън с Блейз Бейли, от които отдавна също не се свирят парчета на живо. Сори! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 24.03.2019 19:44:16 + 1 2
Албумите на Мейдън с Бейли са си много добри даже, особено първият. Това, че отстъпват на албумите с Дикинсън и на първите два не значи, че са слаби. Виж, албумите на Джудас с Оуенс наистина са безидейни. Но това дали се свирят на концерти песни от тях или не, не зависи от това дали са слаби - и да бяха много по-силни, пак нямаше да се свирят. За какво им е на Брус и на Роб да пеят песни от албуми с други вокали, като и двамата си имат достатъчно на брой свои класики? Никой не обича да пее песни на чужди вокали, ако е основният певец на бандата. Верно, Брус пее някои от песните на Диано, ама там ситуацията е друга - понеже са от първите два албума и са станали класики, преди да се присъедини към групата, а и ги е пял в началото много. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хикс 24.03.2019 20:21:34 + 4 1
Това изобщо не е вярно. 50 на 50. Demolition наистина е безидеен. Но Jugulator е най-добрия албум на Джудас след Painkiller. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 25.03.2019 01:04:16 + 0 0
Да бе, да. Не знам човек какъв фенбой на Оуенс трябва да е, за да напише такова нещо. Ти за British Steel, Screaming for Vengeance, Sad Wings of Destiny, Defenders of the Faith или Turbo да си чувал? Отиди в last.fm на страницата на Джудас и виж кои албуми слушат хората. Ще се изненадам ако има повече от два албума с Халфорд, слушани по-малко от Jugulator (и то единият от тези двата ще е последния, понеже просто хората още не са имали време да го слушат достатъчно пъти). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хикс 26.03.2019 06:21:08 + 1 0
И какъв точно фен да съм на Тим, за да кажа, че:
1. Painkiller е най-добрият албум на Джудас
2. Единия от 2-та албума с Тим не струва
???

Верно ли да отида някъде си да видя кои албуми "слушат хората"?
Гледай ти щом така си избираш музиката. Аз си я избирам по това какво НА МЕН МИ ХАРЕСВА.

Turbo... Ха-ха-ха. Диско не слушам.

И щях да казвам, че Jugulator е втория най-добър албум на Джудас и ако Халфорд беше изпял същите песни. Само дето той като се върна нямат и един свестен албум с него.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 26.03.2019 12:25:10 + 0 0
Това да отидеш и да видиш е не за да си съставяш мнение, а за да се убедиш, че си доста сам в мнението си. Иначе аз за Джудас съм си създал мнение преди много години и слушам и харесвам абсолютно всички албуми, което не означава, че са равни помежду си, разбира се. И това, че нямат свестен албум след връщането си е твое мнение, което няма много общо с истината. На мен например Нострадамус ми е един от любимите албуми. А това, че Турбо било диско... като почнете да се изхвърляте... Вярно, че е повлиян от музиката на 80-те, ама ти знаеш ли какво е диско? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

!!! 7.03.2019 10:54:48 отговори + 7 2
Тъпо е ,че не ги преиздават на плочи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

deckoff 7.03.2019 10:39:10 отговори + 24 2
Доста тъпо от страна на Judas. Още по-тъпо е, че тези 2 албума все едно ги изтриха от биографията на групата, няма гив някои стриимин услуги и тнт. А за мен са доста силни албуми, които слушам с удоволствие Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

#$%@!^&**( 7.03.2019 11:33:08 + 17 3
За мен тези два албума са уникални по една причина : докато почти всички останали се провалиха в усилието си да се нагодят към модерните тогава течения, Judas Priest съумяха да създадат нещо хем актуално, хем разпознаваемо . А заслуга за това има и Tim Owens . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".