"July Morning" в Бургас с WICKEDA, THE POMORIANS, SMALLMAN и др.

11 юни 2011, 20:40 ч. 1210 / 10 8
пред./следв.
За четвърти път Община Бургас организира празнично рок посрещане на първия юлски изгрев. Тази година за "веселото прекарване и приятната атмосфера ще допринесат запалените на плажа огньове, танцьори с пойове и мимове на кокили".
   Участват:
WICKEDA
THE POMORIANS
OGI 23
SMALLMAN
Q-CHECK
NOKAUT
DOWNSLOT
   За доброто настроение ще се погрижи водещият Сърмата Хари. Също ще има и кабинки, в които посетителите ще могат да си направят временни татуировки и пиърсинг. "July Morning 2011" е напълно безплатно събитие. Партито ще започне на 30 юни вечерта и ще продължи до изгрев слънце на 1 юли. На Централния плаж в Бургас ще бъде изградена мащабна сцена с професионален звук, светление и видеостена.


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ариел 5.07.2011 20:51:35 отговори + 0 0
Бях на партито на Бургаския плаж и нямам думи колко съм разочарована от него.Предимно от "Уикеда" и техния фронтмен Ерол,който определено бе в алкохолен несвяст и рецитираше несвързано кенефна поезия,лишена от смисъл и естетика.Останалите т.н. банди бяха сякаш току-що сформирани в кварталния гараж и забиват сефте на сцена.Блудкави текстове на рапърите,истеричен до хленчещ вокал на метал групата,без връзка с тематичния материал на конкретната песен.Публиката остана разочарована още след първата група,после не спря да освирква най-вече хип-хопа или не знам и аз как се изживяваха рапърчетата.Поздравления за озвучаването и осветителните техници,саундът си бе железен и покриваше дори до края на градската градина.Плажът осъмна със задушлив смог от множеството огньове,в които се хвърляха пвц-та да горят повече,с битници и добре наквасени с алкохол деца на природата с лица,забити в пясъка,с боклук,който щеше да напълни дори ТИР.Но все пак стройна редица от спасители до изгрева стоеше стоически,в предвидлива осторожност. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.06.2011 03:28:15 отговори + 0 0
Кен Хенсли в Бургас,Джон Лоутън в Каварна-еми те тези,които има да ги ангажират покрай този "празник" са ангажирани-в България-което логично води до извода,че тая простотия в друга държава няма кой да се занимава(нали тези двамата щом са тук няма как да са и другаде)-мн тъпо племе е тва бугарина! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.06.2011 01:26:15 отговори + 0 0
Кен Хенсли?По покана на кого? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Yanni 12.06.2011 11:39:23 отговори + 0 0
Що, Джулая да не е резервиран за определени групи?
А относно Хенски и Мархолев мога да кажа само КАФА!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Соломон Хюцлер 12.06.2011 11:21:29 отговори + 0 0
Да! Тези групи какво общо имат с Джулая??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Occulta 12.06.2011 02:19:17 отговори + 0 0
Само да не почнат и мобилни оператори да спонсорират Джулая, че тогава съвсем ще се изцапа всичко! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

o 12.06.2011 00:43:55 отговори + 0 0
аве стига с тоз мархолев и сие Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Martin Kuvandzhiev 11.06.2011 22:23:16 отговори + 0 0
ще има и друга сцена , която ще е или на охлюва или долу около моста , където ще пее Кен Хесли заедно с Sunrise , BlackFire и още една бургаска група - за повече инфо - mapt0_t@live.com (: Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".