"Kaliakra Rock Fest" обединява феновете на Балканите

26 юни 2008, 13:49 ч. 258 / 11 8
пред./следв.
"Joker Media" разпространиха следното съобщение:

   Интересът към тазгодишния "Kaliakra Rock Fest 2008", който ще се проведе от 5-и до 7-и юли в Каварна, вече премина границите на България. Възможността за закупуване на билети за фестивала през Интернет дава шанс на рокерите от съседна Сърбия и Румъния, да сбъднат не една своя мечта и да чуят на живо любимите си банди в Каварна. По всичко личи, че въпреки препятствието с визите за сърбите, както и няколкото стотин километра в повече, няма да спрат истинския рок фен да стъпи у нас. Музикалните медии в двете ни съседки анонсират българския "Kaliakra Rock Fest 2008" наравно с предстоящите големи рок фестивали в Европа, което е доказателство за класата и на тазгодишното му издание. За трети път традиционният рок фестивал в Каварна ще срещне на сцената си идолите на милиони по света. На 5-и юли стартът ще бъде даден от MANOWAR, които и този път ни готвят изненади. Специален жест към българските метъли ще е изпълнението за първи път на живо на новия сингъл на групата "Die with Honor", който ще е част от следващия им албум. Освен това, български симфоничен оркестър и хор на Софийска Филхармония ще се изяви в необичайна светлина, като изсвири "по кралски", заедно с MANOWAR някои от емблематичните им парчета. На 6 юли шоуто ще продължи с негово величество Alice Cooper, който пък обещава да ни поднесе само най-големите си хитове. На 7-и юли край морето, за първи път у нас ще забият шведите от IN FLAMES, радващи се на огромен интерес в Европа и САЩ и наскоро обявени и за "Best International Band" от "Metal Hammer". Траш метълите SLAYER, които нямат нужда от представяне, ще са финалистите в тридневния рок маратон. Малко след Каварна, титаните на метъла се стягат за "Unholy Alliance Tour: Chapter III".


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Тигър 30.06.2008 19:44:21 отговори + 0 0
Makedonec, тук не е мястото да си изливаш измисления национализъм. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sasho 30.06.2008 11:22:13 отговори + 0 0
леле майка не ми се мисли, това ще е разцепването на годината! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Makedonec 29.06.2008 15:36:01 отговори + 0 0
Anonimen, neshto ne ti e jasno, Sofija i Plovdiv se gradovi, Makedonija e drzava Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.06.2008 17:49:50 отговори + 0 0
E, ако споменем македонските какво? Да споменем и Софийските и Пловдивските и Видинските... и от всички области на българия? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Makedonski SMF 27.06.2008 15:27:51 отговори + 0 0
Da de da, a da spomnevte i za Makedonskite fanovi, a ne samo Srbskite i Romanskite???

Jas bev na prviot Kaliakra Rock Fest i bese super

Vizite se problem momentalno, se nadevam ne za dolgo
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


acid_burn 26.06.2008 18:00:30 отговори + 0 0
Ох ох ох че кеф, тръпки ме побиват Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dani 26.06.2008 14:30:25 отговори + 0 0
"Unholy Alliance Tour: Chapter III" надявам се да имаме възможност да станем част и от него, защото ще е брутален!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blackiel 26.06.2008 13:57:27 отговори + 0 0
http://vbox7.com/play:ce8d34ca ето привю на Die With Honor Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".