Към момента: Фестивал "Hills of Rock 2020" ще има

13 мар 2020, 15:01 ч. 2452 / 8 7
пред./следв.

   Организаторите на фестивала "Hills of Rock 2020" обявиха, че въпреки критичната обстановка в страната, обявената от СЗО пандемия на коронавируса COVID-19 и гласуваното от Парламента по-рано днес Извънредно положение за срок от един месец (до 13 април), тазгодишното издание на събитието в Пловдив ще се състои.

   Ето и анонса:

Уважаеми фенове,

Съзнаваме сериозността на ситуацията, свързана с разпространението на коронавируса и нас. Опазването на най-висшия актив за всеки един човек - здравето, е днешната ни най-важна задача. Разчитаме на мерките, въведени от правителството, както и на личните усилия на всеки един от вас.

Вярваме, че решението на проблема е близо и към днешна дата няма аргументи провеждането на фестивала или участието на конкретна група през юли 2020 да бъде отменено или отложено.

Hills of Rock 2020 ще се проведе по план на 24, 25 и 26.07 в Пловдив.

В случай на промяна, ще публикуваме официална информация в страницата ни. До скоро!

Екипът на "Hills of Rock"

 



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Хмм 14.03.2020 07:56:53 отговори + 4 0
Фестивал може и да има, но е важно с кои групи. Прави ми впечатление, че в един популярнен сайт за продажби вчера се предлагаха тридневни билети по 80 лв, а днес има по 100 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фармацевт 13.03.2020 21:14:42 отговори + 5 0
Терлик, логични мисли, само една забележка - фармацеВт е правилното изписване.:-P Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

cgyjdgy 13.03.2020 21:08:56 отговори + 1 2
а WOLFFEST шъ има ли Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Молец 13.03.2020 20:36:02 отговори + 7 5
Какъв ****** си ти терличко... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 14.03.2020 01:20:04 + 0 3
Ков точно ме прави ******? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 13.03.2020 15:35:31 отговори + 11 25
Мисля си, че такъв мащабен фестивал на открито би представлявал огромен риск, особено за хората над определена възраст. На Прийст о феста в Мидалидаре немалка част от посетителите ще бъдат на възраст около или над 60-годишна възраст.

А пък дори по-младите не са застраховани от зараза или онази с косата. Това нещо много лесно се предава от човек на човек, а какво остава когато хората са хиляди и всеки се бута за да се намести по-близо до сцената. В Пловдив особено с тези комари и то точно до канала.

Аз повече от всички се дразня от паниката и параноята, които умишлено се създават от медиоте и прсвителствата, но каквото и да се каже, опасността е истинска. И е безотговорно да има такива събирания, щом все още има риск от разпространение.

Не знам доколко ще утихне до лятото и съм на мнение, че повечето от нас ще карат вируса поне един път (някои са го карали вече без да знаят това). Аз лично ще се поставя под домашна карантина и няма да ходя никъде, щом се разболея. А хипотетично вече може да съм болен и да не го знам все още! Мога да си позволя да кисна у нас дълго време без да ми се налага да пазарувам или излизам.

Бих казал, че съм сравнително добре подготвен и запасен за месеци наред, но за жалост повечето хора не са и вместо това оставят Бойко, разни министърчета и като цяло медията да мислят вместо тях! Пък и пух за разни "корона" партита в Италия, където младите си правят големи купони и нарушават карантината умишлено. Кара ме да се замисля щом в Италия има такива кретеноиди, тогава родния Бай Ганьо какво ще измъдри...

Кактоми да е, извинявам се за дългив коментар. Наистина не съм сигурен дали е добра идея да се провеждат концерти и големи събирания, докато това нещо не бъде овладяно. Искам да гледам Кис, Вампирите и Хелоуин, но е вероятно концертите ще бъдат насрочени за другата година.

Няма да коментирам това, че този вирус по всички вероятности излиза от нечия лаборатория и съвсем не е случаен. Както един приятел каза скоро, вде едно от Англия са знаели за това нещо от години, така че не бих се изненадал ако е някаква коалиция между тях, САЩ и други европейски страни.

Целта е да сринат икономиката, масова паника, масова психоза и вероятно след време да ни наложат това и онова в глобален мащаб. И точно това постигат в момента за това кратко време. От цялата работа ще спечелят банките, правителствата, големите фармацефтични компании и големите корпорации. И докато ние измираме и ни тровят, дяволите на чело на този цирк си имат бункери и частни остеови. Разбира се, че ще ни лажат "не се запасявайте" и "не купивайте маски" - в същото време държавните служители и лидери носят такива.

Моята теория е, че накрая хората сами ще си поискат чиповете от правителствата, а след тези които не се чипират след време ще бъдат принудени да го направят, след като всичко стане елвктронно (без лични карти, без дебитни карти, без пари в брой и прочие).

Важното е да няма паника - това е по-опасно от самото вирусче. Не вярвайтв на всичко, което четвтв по жълтите сайтове, фейсбук или чуете по новините. Вече има "Корона кючек", което добре описва цялата ситуация - един добре организиран КЮЧЕК в световен мащаб!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


анти-терлик 13.03.2020 15:40:22 + 2 10
Извинявам се за всички правописни грешки. Пиша от телефон. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".