KAMELOT вече събират идеи за следващия си албум

4 апр 2014, 13:16 ч. 326 / 4 14
пред./следв.

   Лидерът на гостувалите два пъти в България американски пауър/прогресивметъли KAMELOT Thomas Youngblood съобщава, че идеите за нов студиен албум, както и неговия артуърк, вече "узряват". Повече подробности не се разкриват, а към момента групата репетира за "най-големия" си и амбициозен концерт в рамките на шведския фестивал "Sweden Rock". Събитието ще се състои в началото на месец юни.

 

kamelot

още за:

Kamelot


Коментари   (14)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


и аз 6.04.2014 15:31:20 отговори + 0 0
Всъщност, човекът е прав, ако говори за имиджа на групата - очевидно е, че заемат идеи от готик културата. За готик като музикален стил няма как да се говори - има готик метъл, индъстриъл, готик пънк и прочее. А дали Камелот свирят готик - не, те свирят поп-рок. Визията им е готик.

Което не значи, че те и подобни псевдо-метъли и псевдо-виртуози не трябва завинаги да замлъкнат.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аз 6.04.2014 00:18:39 отговори + 0 0
Нещо много си се разгорещил Мариус Хуйкински. Няма как да си изгубя времето за отговор на дългия ти, но плосък коментар. Факта, че говориш за готик под тази новина е достатъчно доказателство, че изобщо не си в час с групата! Ама изоообщооо!
Това е повече от достатъчно, за да не ти обърна нужното внимание за отговор. А сега те оставям да се забавляваш с фамилията си...,но да знаеш, че това не се брои за полов живот...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мариус Хуйкински 5.04.2014 14:52:58 отговори + 0 0
Успокойте се, дами. Някой казва една крива дума за любимите ви поп изпълнители и започвате да губите темперамент. Каква трябва да е кръвната ни група? Слушам метъл, не хиперпродуцираните ви попрок изпълнители, които имат повече фотосесии, отколкото албуми. От кога трябва да се съобразяваме с хомоподатливите измислени готик нещастници, които се преструват на музиканти, а наемат продуценти и творци да им създават хитчета.

Ти, хубаво е да знаеш, че няма само прекрасната ви музика и блек. Има хора, които слушат и други видове немузика, направена от смешници, които не си мажат лицето с бяло. Разбира се, няма смисъл да я споделяме с вас. Приемете, че хората ви тролят точно защото сте агресивни и ограничени в реакцията си спрямо всичко извън вашите възприятия.

Далеч повече са негативните мнения под други новини и там има повече палци надолу. Защо? Защото вие се намърдвате там и започвате с огромния си капацитет да раздавате присъди кое не е музика и кой е некадърен смешник. А в същото време слушате подобни крадени и писани на конвейер помии, просто защото са сложени в лъскава опаковка.

В смисъл, какво общо имат с метъла. Понеже на хората отдолу им е малко трудно да усетят сарказъм - не всяка песен с китари е метъл. Такива групи са далеч от всичко, което метълът се е опитвал да бъде - те просто са изкуствени, продукт на реклама.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аз 5.04.2014 00:16:40 отговори + 0 0
Идиотчетата се хващат за гримовете...,а какво да кажем за цялото течение от блек метъл смешници и всякакви подобни ''страшилища'', които правят всичко, но не и музика?! Защо изобщо коментирате, като новината не е от вашата кръвна група?!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

T. 4.04.2014 20:02:13 отговори + 0 0
Така като гледам коментарите, никой няма идея за какво иде реч. Пък на който не му харесват Камелот, вратата е ей там. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Ingeborg 4.04.2014 19:17:41 отговори + 0 0
Ей, Швестер,направо утрепа Ламята с ластик!!!
Щом изпрати Рой в Сепултура, ти изобщо наясно ли си кои са КАМЕЛОТ и колко общо имат с готик-рока?!
Като говориш за drag queens и за мъже, имащи нужда от тестостерон, да нямаш предвид Steel Panther? Сигурно е така, ама те не са Кamelot!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

?!?! 4.04.2014 16:50:10 отговори + 0 0
И за малко да забравя - без Рой Кхан няма Сепултура.
------------
Верно! И без Geoff Tate няма Nightwish
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

?!?! 4.04.2014 16:47:15 отговори + 0 0
И за малко да забравя - без Рой Кхан няма Сепултура. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Швестер фон Педерфелд 4.04.2014 16:24:34 отговори + 0 0
Като се има предвид, че приличат на drag queens, току що завоювали плац за работа на пл. Македония, няма никакво значение дали се опрашват с каквото и да било. Тъп имидж, тъпа музика, готик примадони, не благодаря.

И за малко да забравя - без Рой Кхан няма Сепултура.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

?!?! 4.04.2014 15:43:43 отговори + 0 0
"Или съдейки по снимката им - да оставят гримовете на колежките и да посъберат малко тестостерон."

Като се има предвид факта, че единия от тия опрашва Simone Simons, а и от останалите няма неженени, май нямат чак толкова крещяща нужда от тестостерон. По скоро имат нужда да уволнят идиота, прекалил с фотошопа по промо-снимките.
И определено имат доста крещяща нужда от идеи, щото от Black Halo насам предъвкват едно и също.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Швестер фон Педерфелд 4.04.2014 15:14:27 отговори + 0 0
По-добре да ходят да събират гъби. Или съдейки по снимката им - да оставят гримовете на колежките и да посъберат малко тестостерон.

Искрено се надяваме това да е последният албум на титаните на хомоеротичния готик-рок.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хитър Петър 4.04.2014 14:55:14 отговори + 0 0
Ти се ограмоти първо и се научи, че думите, завършващи на "ии", не са имена на римски пълководци. След това отвори Тълковния речник и виж, че някои думи имат повече от едно значение и могат да се използват и в преносен смисъл. Ако знаеш какво е преносен смисъл Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lemmy 4.04.2014 14:44:54 отговори + 0 0
Къде ги събират. Това е някаква нова формула за творене - ходиш из парка и събираш идей... има някаква логика:-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

?!?! 4.04.2014 13:22:38 отговори + 0 0
Хубу... Ама да хванат да оставят певеца си да поработи малко и със Seventh Wonder. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".