YES бързат да завършат новия си албум

4 апр 2014, 12:20 ч. 266 / 6 4
пред./следв.

   Прогресив ветераните YES бързат да завършат новия си албум преди началото на световното турне на бандата, което започва в края на април. Заглавието на предстоящата творба е "Heaven & Earth", а на музикантите им се налага да се откажат от включването на дълго епично парче в нея, за да спазят сроковете. Песента вероятно ще се появи в следващия албум на групата, както и друг материал, който няма възможност да влезе в сегашното издание.

yes

още за:

Yes


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Делон 4.04.2014 20:50:26 отговори + 0 0
Mного обичам хора, които искат да да си мерим културите без да ме познават!.....а Шегата, ами тъпа е! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Жизъс 4.04.2014 19:31:06 отговори + 0 0
Ти ако имаше малко повече култура, щеше да знаеш какво означава тази шега, миличък...

...примерно, преди години, Джаз фокус 65, като се събраха и трябваше да излязат последни по програма, в зала България, но се появиха първи и оправданието беше "Не знаем дали басистът ще доживее до края на концерта", ама ко да ти разпраам, цъкай си копчетата, мрази и ползвай мярка за разстояние, като мярка за време и такива работи, всъщност...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Делон 4.04.2014 17:27:28 отговори + 0 0
Moже ли недорасляци да не се изказват!И на тая и на всяка друга възраст такива групи ще са светлинни години пред осатналите!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Жизъс 4.04.2014 13:28:30 отговори + 0 0
Ми, на тая възраст, по-добре да бързат, наистина... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".