KATATONIA ще свирят в Пловдив на 17.09.2021, LAIBACH - през септември 2022-ра

3 сеп 2021, 17:24 ч. 1706 / 1 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Katatonia ще свирят в Античен театър, Пловдив на 17 септември 2021 г. (петък) - няма промени в графика, нито в пропускателен режим.

Въпреки намалената бройка на публиката и големия интерес към концертите от чужбина, билети все още има:
https://www.eventim.bg/bg/bileti/katatonia-plovdiv-ancient-theatre-563530/event.html

Мащабният спектакъл на Laibach с Оркестъра и Хора на Държавна опера Пловдив се пренасочва за септември 2022 година. Заради новата Ковид вълна, рискът за артистите е голям – за да се осъществи спектакълът, групата трябва да репетира четири дни в затворено помещение с над 80 души оркестър и хор, което крие огромен риск за всички. За да се гарантира безопасността на участниците в концерта (на сцената трябва да излязат около 100 човека), те трябва да имат отстояние от метър и половина един от друг, което напълно променя концепцията на шоуто и мапинг спектакъла към него.

Концертът Laibach с Оркестъра и Хора на Държавна опера Пловдив ще се състои през септември 2022 година, като скоро ще обявим точната дата и условията за връщане на билети.

 

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Dr Freeman 4.09.2021 12:14:31 отговори + 5 0
Нали го спрягаха като уникално по рода си шоу, някакви специални ефекти, мапинги, които няма как да ги реализират с отстояние метър и половина на човек. По-добре така, отколкото да има някакъв половинчат концерт. За Кататония е хубаво, че този път няма да има оркестър да замаже звука. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

HECU 5.09.2021 14:12:04 + 2 0
Концерт? Какъв концерт? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dr Freeman 5.09.2021 16:02:46 + 2 0
Арт, пърформънс, както искаш го наричай Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Карцер 4.09.2021 11:56:46 отговори + 13 3
Каква е логиката Лайбах да отпадне, а Кататония да го има, два дни преди това ще има на тепето и Кармина Бурана, дето е по голяма масовка от Лайбах. Тъпотия, според мен Лайбах нещо са се отказали в последния момент Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".