ПРОКАЗА и PAST REDEMTION ще подгряват SCHIRENC PLAYS PUNGENT STENCH в София

3 сеп 2021, 17:38 ч. 813 / 8 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Проказа и Past Redemption ще свирят с Pungent Stench в София на 11 септември 2021 г.

Проказа и Past Redemption са двете подгряващи банди за шоуто Schirenc Plays Pungent Stench в Метъл Фабрика на 11 септември 2021 г.

Проказа тъкмо издадоха новото си EP Despicable Forms Of Life и то-ва шоу ще е един чудесен шанс материала да бъде чут на живо. Жесток е и концертите на тази софийска шайка са истинска забава, ообещаваме ви. Както се казва, беше крайно време да се чуе нещо ново от тази излизаща извън рамките олдскуул дет метъл банда. Все пак, дебютния им албум датира отпреди 11 години и едва сега идва вторият! Можете ли да повярвате, че са минали почти 20 години от създаването на Проказа? Удоволствието да ги гледаме отново на сцена, след като не бяха активни в дълъг период от време, е наисти-на голямо и това събитие е добър начин да отпразнуваме завръща-нето им.

Втората подгряваща банда ще е Past Redemption. Те са сред пио-нерите на дет метъла в България. Създадена през 1992-ра, заявила се с първия си запис през 1993-та, групата премина през промени както в стилово отношение, така и като състав. Ние-свидетелите на тези естествени процеси в пътя на един музикален проект, наблюда-ваме техните изпълнения, поклащайки доволно глава и тогава през 90-те, и днес.
Schirenc Plays Pungent Stench идва за шоу от над час със специа-лен сет, който ще представи дебютния албум For God Your Soul... For Me Your Flesh (Nuclear Blast, 1990) в неговата цялост! Какво са 31 години за една непреходна дет метъл класика? Достатъчно вре-ме, за да сме си научили урока и да пеем химните от него заедно с бандата, химни като „Just Let Me Rot“, „Bonesawer“, „Blood, Pus and Gastric Juice“, „Suspended Animation“ и, разбира се, едноименната „For God Your Soul...“
Съветваме ви да закупите билетите си навреме тъй като събитието ще се проведе при ограничено 50% запълване капацитета на лока-цията и при спазване на всички актуални противоепидимични мерки спрямо разпоредбите в новата заповед на MЗ в сила от 7 септември. Във връзка с последното, отправяме молба към постителите да но-сят маски, и, ако имат под ръка любимо къмпинг/рибарско столче,-да донесат и него! Организаторът ще предостави на място маски и столчета, за да може концертът да протече според изискванията.

Билети за концерта на цена от 25 лв. ще намерите на касите на ма-газини На Тъмно и онлайн на bit.ly/PungentStenchSofia
Сцената на Метъл Фабрика е разполажена в двора на Фабрика 126, която се намира на бул. “княгиня Мария Луиза“ 126, като до входа й е спирка “Мария Луиза” на метрото, спирка на трамваи 11 и 12, тролейбуси номер 1 и 5 и автобуси 77, 82, 26.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


р.з.и. 4.09.2021 03:43:26 отговори + 3 1
с маски и на столчета. е нема що. мерси. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Опърпан 4.09.2021 15:42:48 + 4 0
Мрънкаш... вместо да си благодарен, че не те молят да си носиш шнорхел и плавници... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".