KATEHIZIS.COM се трансформира в WEROCK.BG и става част от "OFFMedia Group"

29 ное 2013, 12:21 ч. 1053 / 10 135
пред./следв.
От 1 декември 2013 г. най-посещаваният, популярен и авторитетен български уебсайт за рок и метъл музика - "Metal Katehizis" - сменя името и адреса си и ще бъде с нов бранд - WEROCK.BG (www.werock.bg).

   Причините за тази промяна са комплексни, като една от основните от тях е, че - също считано от тази дата страницата ни става част от "OFFMedia Group". Присъединяването към медийна група бе и естествената следваща стъпка в развитието ни, след като постигнахме всичко, възможно да бъде постигнато като самостоятелен сайт. В основата на "OFFMedia Group" е информационно-новинарският сайт OFFNews.bg, който за кратко се наложи като един от най-посещаваните в България и определено една от най-обективните и преди всичко независима онлайн медия у нас.

   Веднага бързаме да отговорим и на въпроса, който ще възникне у всеки наш читател - дали и как това ще промени тематичното съдържание на сайта ни. Промени почти няма да има. Освен по един, почти незабележим начин - с малко ще увеличим новините, свързани с по-леките форми на рок музиката, които и досега не сме пренебрегвали. Така че в информационно отношение WEROCK.BG ще продължи да бъде мястото, с което сте свикнали. Мястото, на което намирате най-актуалните и интересни новини и информация, свързани с Праведната музика. Мястото, което най-бързо обявява и отразява концертите на чужди групи у нас и на което веднага след събитията може да разгледате едни от най-хубавите снимки от тях. Мястото, на което четете ревюта на интересуващите ви албуми и интервюта с любимите си музиканти. Място, на което може да поръчате онлайн дискове, тениски, винили и др. продукти на хиляди банди и изпълнители.

   Всички досегашни ресурси на сайта остават непокътнати. До няколко месеца най-сетне ще имаме и изцяло нов дизайн, но и това няма да се отрази съществено на информацията, която ви поднасяме. В ребрандирането на сайта има известна цикличност - променяме името му отново след 6-7 години. Около 2020 г. ще знаем дали наистина това не е синдром :-) Като дата на създаване на WEROCK.BG ще продължим да сочим 13 август 2001 г., когато е физическият рожден ден на сайта и откогато датират най-старите новини на него.

   Промяната на името бе отдавна обмисляна по ред обективни съображения, но не искахме да я правим изкуствено. Сега, с новия бранд, започва и нова ера в историята ни. Няколко дни двата домейна ще работят успоредно. След това сме се погрижили старите адреси да пренасочват автоматично към новото име, досегашните ни имейли също ще продължат да приемат поща. Многобройните ни досегашни партньори и желаещите да станат такива в бъдеще нека се свържат с нас, за да им пратим новото ни лого. За всякакви коментари и запитвания може да се обръщате към нас в нашия форум.

   Пожелаваме ви весело посрещане и приятно изкарване на предстоящите новогодишни празници!

   WE ROCK!!!
WeRock.bg


Коментари   (135)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


1349 17.01.2014 23:33:21 отговори + 0 0
Това със смяната на името не го разбирам,все едно Джони Уокър да си смени името...но то си е Ваша работа..успех. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 14.01.2014 13:35:51 отговори + 0 0
За колко се продадохте ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

geregrave 21.12.2013 14:05:11 отговори + 0 0
Аз лично нямам проблеми с името, дори се радвам че отдавате заслуженото, нему - титанът Роналд Паданова, което ви прави чест и според мен е сериозна заявка да останете в руслото на праведния свят.
НО...
Честно не ми харесва, че се "сдружавате" с такава съмнителна медия (за толкова публикации как не видях един негативен коментар).
Още повече, че "Присъединяването към медийна група бе и естествената следваща стъпка в развитието ни, след като постигнахме всичко, възможно да бъде постигнато като самостоятелен сайт." не би следвало да е мантрата, която ще ви успокои съвестта и оправдае евентуалните ви бъдещи забежки от прави път.

Ребрандирането, освен подходящ маркетингов инструмент за таргетиране към нови "поля", е и отчаян опит (last resort tool :-) ) за изчистване на негативина репутация. Не знам за вас, ама лично аз все още усещам доста неприятния вкус от *сирането на М-тел и сопата, която ядохме цялата Родина. Според мен М-тел не се справиха в това си дело. Категорично няма да си помисля да купя услуги от тях - forever.

Така, че надявам се осъзнавате ОГРОМНАТА ОТГОВОРНОСТ, която ви е делегирана от нас.

Вече се простихме с радио "ТАНГРА", лично аз сложих кръст и на Z-Rock (такава боза и комерсия - НЯМА).

НЕ НИ ПРЕДАВАЙТЕ И ВИЕ!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

. 18.12.2013 20:38:33 отговори + 0 0
На какво ли не е готов човек в името на парите...
Фешан "металисти"!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

гого 12.12.2013 10:33:00 отговори + 0 0
After a brief tour of Denmark and Sweden in April, in which they were still billed as Roundabout, Blackmore suggested a new name: Deep Purple, named after his grandmother's favourite song.

И кво праим ся?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Мандела 12.12.2013 08:40:33 отговори + 0 0
Ти грам мозък имаш ли? Сума неща в рока са кръстени на нечия песен и това не е присвояване Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

df 12.12.2013 08:05:42 отговори + 0 0
Как така си присвоявате We rock без да сте го измислили? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

К 11.12.2013 18:01:47 отговори + 0 0
Това сигурно е опит да гепят пароли за ФБ. Не се връзвайте! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 11.12.2013 15:59:29 отговори + 0 0
Ще проверим този способ и ако проработи - благодарим. Но не с този add-on за Firefox. Отзивите за него не са особено добри и начинът, по който е представена цялата работа, прилича подозрително много на опит за scam...

За всеки случай скриваме адреса
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гост 11.12.2013 15:11:46 отговори + 0 0
"ya - 2013-12-07 15:53:45
Пичове,понеже гледам във Фейса сте още под името Катехизис,кажете на човека дето ви администрира страницата,че името може да се смени."

"Изо - 2013-12-07 16:19:35
Може, ако си с под 200 лайка"

http://www.***********.com/******.php?t=00000
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


WeRock.bg 11.12.2013 09:52:27 отговори + 0 0
Разбира се. Дреме ни да обясняваме на всеки, на който му дреме да прочете
Написали сме:

"За всякакви коментари и запитвания може да се обръщате към нас в нашия форум."

"ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти" или ги задайте във форума ни."

Тези две указания са съвсем прости. Очакваме всеки, който иска да разбере по-сложни неща, да разбере първо това
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Свилен 11.12.2013 09:14:05 отговори + 0 0
Т'ва We rock е тъпо. Вчера слушах по "Зи рок" някой от редакционната колегия на катехизис и честно казано така и не разбрах какво налага промяната на вече утвърдено име. Супер ще ми е интересно да разбера, ако на някой изобщо му дреме да обяснява де Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Изо 7.12.2013 16:19:35 отговори + 0 0
Може, ако си с под 200 лайка Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ya 7.12.2013 15:53:45 отговори + 0 0
Пичове,понеже гледам във Фейса сте още под името Катехизис,кажете на човека дето ви администрира страницата,че името може да се смени. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иво Чимидялков 6.12.2013 23:03:57 отговори + 0 0
Името безспорно ми харесва, защото директно виждам Дио като го прочета. Но логото, колеги, е пълна скръб. Дано да е временно и да мислите за едно яко лого, каквото ще ви отива като метъл сайт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


WeRock.bg 6.12.2013 22:02:52 отговори + 0 0
Измина една седмица от промяната. По примера на Билборд да отчетем резултатите. Ето справка за изпълнители, групи, събития и др., за които сме писали през тази седмица:

TIMO TOLKKI'S AVALON
IRON MAIDEN
BATTLEROAR
COMPRESSORHEAD
SINBREED
ANIMETAL USA
Концерт - WARTIME / "Psychosounds Christmas Fest"
Wayne Static
GREEN DAY
UNHUMAN
ASIA
"Sabaton Cruise"
FLESHGOD APOCALYPSE
KATAKLYSM
LOSTPROPHETS / Ian Watkins
"Wacken Open Air"
MASTIC SCUM
STEEL PROPHET
Bob Dylan
SHAMBLESS
Phil Collins / GENESIS
Концерт - FIREWIND
EKTOMORF
Концерт - АТЛАНТИК
AMBERIAN DAWN / Jens Johansson
OF MICE & MEN
Marcus Jidell
TRANSATLANTIC
PRIMAL FEAR
KAYSER
"Sonisphere UK"
BLACK LABEL SOCIETY
VAN HALEN
QUEEN
Концерт - MASTER
ACHERON
A PALE HORSE NAMED DEATH
BOURBON STREET
"Orion Music + More"
Концерт - NIGHTSTALKER и CENTER
Пеци Гюзелев / Каварна
"70 000 Tons of Metal"
MASS CREMATION
Концерт - SCORPIONS
KAISER CHIEFS
ELUVEITIE
ADRENALINE MOB
COLD IN DECEMBER
Концерт - UPYR
SUICIDAL TENDENCIES
WOLFSBANE
INTRONAUT
Randy Blythe
HIGH ON FIRE
ENTHRALLMENT
Концерт - SHAPE OF SPACE, MASS CREMATION и МОМЧЕТА С КУБИНКИ
CYNIC
THE QUIREBOYS
VIXEN
I KILLED THE PROM QUEEN
BLACK SABBATH
BEHEMOTH
METALLICA
NICK CAVE & THE BAD SEEDS
"Hellfest"
HAMMERFALL
NASHVILLE PUSSY
CHROME DIVISION
Интервю - HAIL OF BULLETS
DANKO JONES
DE LA TIERRA
SILENT FORCE
DEICIDE
Концерт - "Hardcore X-Mass"
Corey Taylor
BASILISK
Концерт - "Fear! Ignorance! Authority!"
WATAIN
THE UNGUIDED
IN THIS MOMENT
Hansi Kursch / Mille Petrozza / Udo / Doro
GRAND MAGUS
Max Cavalera
David Bowie
VOIVOD
Jordan Rudess
DEEP PURPLE
MACHINE HEAD
"Full Metal Cruise"
SUICIDAL ANGELS
CALIBAN
IN FLAMES
"Graspop Metal Meeting"
Концерт - URIAH HEEP
THERION
NINE INCH NAILS
Rob Arnold / Andols Herrick
VISIONS OF ATLANTIS
HELLDORADOS
HECATE ENTHRONED
VREDEHAMMER
Концерт - "Metal Allstars"
Ревю - RHAPSODY OF FIRE
Ревю - WARBRINGER
Ревю - CRYSTAL VIPER
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хйлк 6.12.2013 17:14:50 отговори + 0 0
Мдам, забелязва се увеличаване на новините без спад в качеството. Ще излезе, че промяната може и да е за добро Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хйлк 6.12.2013 17:12:03 отговори + 0 0
Сменете логото и името и на мобилната версия... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Anon 4.12.2013 20:24:25 отговори + 0 0
Това по някакъв начин ще въздейства ли на хейта към Металика в коментарите, защото това е главната причина да влизам тук всеки ден? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Киро 4.12.2013 13:31:15 отговори + 0 0
Не знам гледате ли кво става от началото на месеца ама са увеличили новините във всякакъв диапазон и направо размазват Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


WeltherrschafT 4.12.2013 10:00:16 отговори + 0 0
Ванко от Монтана - "торист" с "протмоне", "колко" повече простотия, "толко" повече западняци.
Long live The Wild Wild West!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Grewie Stiffin 4.12.2013 09:46:05 отговори + 0 0
"пополизъм" е половото възпитание на поповете. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 4.12.2013 00:17:41 отговори + 0 0
стига сте яли кокалите на DIO
то не беха паметници не бе чудо
Нямаше да има нищо лошо в това ако не бе не направено по български и ако нямаше толко много пополизъм. Да печелите слава (а някой и тористи )на гърба на покойник е малко селско.
Айде успех с трафика(колко по голям трафик има сайта ви толко повече реклама , колко повече реклама в сайта ви толко повече стотинки в протмонетата ви. Нали така ,или бъркам?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Главите ви са празни 3.12.2013 21:59:10 отговори + 0 0
Очевидно е от къде идва We Rock. А за да не се усетиш трябва да си 12годишно емо или просто нещастник

http://www.youtube.com/watch?v=kE__YoKNnho
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

nick 3.12.2013 21:48:20 отговори + 0 0
Ето какво ми идва в главата като чуя we rock:
http://julianhopkins.net/uploads/jh_pic_090405_GlamRock.jpg
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


xaxa 3.12.2013 16:55:24 отговори + 0 0
Първо - метал катехизис е БЕЗКРАЙНО тъпо име. самата дума звъчи тъпо. Още повече е сложна за запомняне от телета. We Rock признавам е много по силно и запомнящо се.
Второ - да се присъедините към некой си - ваша работа.
Трето - да разводните новиние с рок новинички (които или ще бъдат за скорпиънс в каварна или ще бъдат за некъв нео,пост-ню-уейв арт рок). Това е тъпо.
Четвърто - Истински интересно - хората хранят, а екипа на катехизис или кфото и да е си трайка. Принципно е много в стила на модераторите да се защитят, деликатно усмивайки нападателните коментари. В случая само се постват коментари с новини за дет метъл групи. КАКВО ПО-ТОЧНО, САТИРЕ, ме интересува, че в НЯКАКЪВ си сайт НЕКЪДЕ си има една или две новини, които я са за некоя група която ме интересува я не ?!?! Какво ме интересува ако ги има при положение че са измежду 100 новини за некъф тъп педофил, чиято група дори не е метъл или рок ами просто поп с китари. Всъщност като се замисля ... то и сега си е така. И НЕ . НЕ СЪМ от тея дето питат за еднодневни билети и блек. Осъзнавам че метъла има и други стилове освен любимите на мен поджанрове. Просто посещавам, сайтове които дават информация за метъл. Не хай-клуб.
Успех. нема да ми липсвате особено
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Manowarrior 3.12.2013 14:12:26 отговори + 0 0
Успех!!! HAILS! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal 3.12.2013 11:12:52 отговори + 0 0
Евала Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пор енд трол 3.12.2013 00:42:07 отговори + 0 0
Едното не противоречи на другото. Само един Малдорор ще ти дам за пример - той е журналист, преводач и писател от кариерата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rock'N'Troll 3.12.2013 00:11:06 отговори + 0 0
Очило - 2013-12-02 23:52:11
Правилният израз е именно "журналя". Всички в този сайт са доброволни списвачи, но не и журналисти.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Очило 2.12.2013 23:52:11 отговори + 0 0
Пичове, какво се палите? Хората 10 години правят сайт, накрая може да искат да почнат и да изкарват пари от това, що не? Колко от вас са журналя? Знаете ли как се намира почтена работа като журналист? И искрено ме съмнява Катехизис изведнъж да почнат да блъскат политическа пропаганда. Чакайте, вижте, пък тогава зяйте.

Но да, логото е доста зле.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ние, вие, те 2.12.2013 23:12:38 отговори + 0 0
РЕЗУЛТАТИ ОТ ТЪРСЕНЕТО на 'Queens of the Stone Age'

Търсенето обхваща периода от 26.08.2005 до 02.12.2013

първи резултат:

QUEENS OF THE STONE AGE ще издадат нов албум през лятото
15.02.2007
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Той 2.12.2013 23:09:00 отговори + 0 0
До Аз: Хайде да не се е писало винаги за леките лайна....Още помня времената когато за групи като Queens of the Stone Age и Radiohead не е било писано и думичка.
Така и трябваше да остане...Както и да е - МЕТЪЛ Катехизиса умря наистина вече!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Anonymous 2.12.2013 22:58:16 отговори + 0 0
Смърт на чалгата, смърт на комунизма! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аз 2.12.2013 22:52:23 отговори + 0 0
Стига с тези драми за "леките бози". Тук винаги се е писало и за по-леки групи, особено репортажи за концерти. Сега се съобщи официално, така да се каже. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Anonymous 2.12.2013 22:49:26 отговори + 0 0
Offnews е едностранчив не повече, отколкото е катехизис. Нали не очаквате тук да четете интервю с Кондьо?
И двата сайта са на страната на правдата.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metalist 2.12.2013 21:48:44 отговори + 0 0
ЕМИ И ВИЕ СЕ ПРОДАДОХТЕ! И СЕГА КВО - ЩЕ ПИШЕТЕ ЛЕКИ БОЗИ! АМА ДАЛИ ЩЕ ВИ ГИ ЧЕТА ИЛИ ЩЕ МИНА НА АНГЛОЕЗИЧНИТЕ ИЗТОЧНИЦИ НАПРАВО? ЗАПАМЕТИЛ СЪМ ВИ В ОТМЕТКИТЕ СИ, АМА ЛЕСНО Е ДА ВИ ОТПИША! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Skonick 2.12.2013 21:21:05 отговори + 0 0

Кинтииииииииииии!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аз 2.12.2013 17:22:44 отговори + 0 0
Пичове, няма угодия.На един харесва, на друг - не. На едни Катехизис им дълго, на други WeRock - късо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

`max 2.12.2013 16:47:46 отговори + 0 0
Иван - 2013-12-02 12:30:37
WeRock ми звучи като WeSuck .... старото име беше оригинално докато това е БОЗА....

От ония дни си мислех точно същото. Жалко за което...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Вашето име 2.12.2013 16:21:18 отговори + 0 0
А това е все едно да кажеш, че няма значение дали ще те убият по особено жесток начин или с куршум в главата. Нали си все убит.
Като се пенсионирам ще направя сборник от няколко тома на "мъдростите" изказания в коментарите тук...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

чичо Гошо 2.12.2013 16:16:21 отговори + 0 0
ТИМ - 2013-12-02 15:59:48
По-добре Прокопиев, отколкото Пеевски.

T'ва все едно да кажеш, че по-добре да те шиба як балканец, отколкото як негър. И в двата случая, все си шибан.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ТИМ 2.12.2013 15:59:48 отговори + 0 0
По-добре Прокопиев, отколкото Пеевски. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 2.12.2013 12:30:37 отговори + 0 0
WeRock ми звучи като WeSuck .... старото име беше оригинално докато това е БОЗА.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ранобудно пиле 2.12.2013 04:20:42 отговори + 0 0
Offnews де юре сигурно е "независима" медия, но де факто е свързана с кръговете на Прокопиев и Цветелина Бориславова (Владо Йончев да не се прави на собственик - той е наемник). Както TV7 де юре принадлежи на Алегро Кепитъл, а де факто е на Пеевски и Цветан Василев. В тези групировки обективност няма - има следване на "генерална линия", спусната от Шефа.

Бившият Катехизис обаче няма как да е острие, няма как да е част от "тежката артилерия" на някоя групировка. Това предполага по-олекотен режим, така да се каже (в сравнение с други медии, които са по-застрашени от намеса в редакционната политика поради естеството на съдържането, което предлагат - сайтове от типа на dnevnik.bg например).

От друга страна, в строго профилирани медии - спортни, музикални, литературни и т.н., винаги може покрай специализираното съдържание елегантно да се пробутва и политическа пропаганда. Другият вариант е специализираната медия полека-лека да се сдобие с клонинг, предлагащ по-разнообразно съдържание (съответно по-разнообразни възможности за политически внушения). Солидната и лоялна аудитория на форума OFFRoad съвсем естествено стана аудитория и на Offnews. Същото май очаква и werock.bg. Какъв ти метъл, какъв рок - тук говорим за пари на Прокопиев, който цял живот се занимава с политическо инженерство.

Разбира се, може Владо Йончев просто да е споделил със собствениците на Offnews колко харесва Катехизис и как иска Дядо Коледа да му го поднесе като подарък. Все пак доста се потруди момчето по време на революцията.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


мда 2.12.2013 00:44:18 отговори + 0 0
сега и ако разкарате това с "праведна"-та музика, ще е много добре. Иначе, поздравления, и да не го казвам се знае е че е най-добрият български сайт в тази насока. дано промяната да е за добро наистина, успех... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 1.12.2013 23:46:41 отговори + 0 0
@Пънкар - 2013-12-01 16:42:24-купи си туба с кале пусни си sex pistols като истински пънкар и ми се разкарай от главата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пънкар 1.12.2013 16:42:24 отговори + 0 0
Ванко от Монтана да ти *** категоричният мозък жалък искаш ли Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 1.12.2013 11:34:07 отговори + 0 0
абе с две думи и вие се у*рахте (продадохте се за пари)

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 1.12.2013 11:23:48 отговори + 0 0
Метъл музиката е поджанр на рока-т.е. произхожда от рока. Рокът е от 1954год- метълът е от 1964- та. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Хах 1.12.2013 11:23:25 отговори + 0 0
Че ти кой сайт видя да отрази Сигнал? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

newsted 1.12.2013 11:21:32 отговори + 0 0
дано не продължи тенденцията някои събития (последен пример концерт на Пол Ди Ано, Сигнал и пр.) въобще да не ги отразявате. Ако това е обективизъм ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

...---... 1.12.2013 03:23:18 отговори + 0 0
Всичко в България е ROCK... нищо с името МЕТЪЛ няма! Много сте зле, наистина... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аз 30.11.2013 23:20:10 отговори + 0 0
Beso е прав, затова така реагирахме. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Beso 30.11.2013 22:42:29 отговори + 0 0
SepulTeraHead - 2013-11-30 18:37:33

Извинявам ти се ако съм те подразнил, ама просто забъркани ли са политиките и политическите пристрастия, аз самия се дразня страшно. Може и да изглежда тесногръдо, ама за мен музиката би трябвало да е настрани от всякакви политически ежби. А в крайна сметка си мисля, че просто КАТЕХИЗИСИТЕ си търсят някаква финансова стабилност. Освен това вече самите те са наложена медия, а също така и независима. Мисля, че всичко ще си е наред.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


...---... 30.11.2013 20:40:33 отговори + 0 0
Пффф... Скоро очаквайте да е*ат майката на сайта Щом си сменят името... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SepulTeraHead 30.11.2013 18:37:33 отговори + 0 0
П.С. Съжалявам, ако съм обидил някой незаслужаващ с това "комуноид". Но ви е ясно откъде идват острите коментари срещу OffNews, нали? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SepulTeraHead 30.11.2013 18:34:33 отговори + 0 0
Пичове, както често се случва, бъркате думичките. "Независим" не значи "безпристрастен". Че Offnews си има редакционна политика, има си - и е очевадно каква е. Но сайтът определено не е зависим от големия медиен монопол в момента. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастифф 30.11.2013 14:44:00 отговори + 0 0
Поздравления! Така се прави, успешната пазарна реализация на един продукт е гаранция за качеството му! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 30.11.2013 14:02:36 отговори + 0 0
Добре бре, отворенгязи, дайте да видим за какво става дума в следващите месеци, пък тогава плюйте.
Metal Katehizis винаги е бил сайт, който чета с удоволствие от самото начало и заслужава да му бъде даден шанс.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Beso 30.11.2013 13:23:46 отговори + 0 0
SepulTeraHead - 2013-11-30 11:49:09

Приятелю, става въпрос за зависимост и независимост , не за принадлежност, цвят или ... мирис ... А ако аз съм "комуноид" (понеже го приемем лично) , ти сигурно си космонавт или потомък на ЛЕНИН !
Не е яко нали !?
PS. И в крайна сметка каква е разликата дали са червени комунистите или боядисани в някакъв друг цвят ? Все напират нагоре, че да могат да крадат и с гъзовете си. Всичките комунисти, антикомунисти, леви, десни, средни и друга паплач политици са една и съща сган...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аз 30.11.2013 13:21:32 отговори + 0 0
SepulTeraHead - 2013-11-30 11:49:09
Обаче колко комуноидчета с накърнено чувство за справедливост се оказаха възмутени от OffNews изведнъж!

Глупости! Може хората да не обичат политиката и да не искат любимият им музикален сайт да се политизира. кой нормален метъл си пада по комунизъм.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пич 30.11.2013 12:46:01 отговори + 0 0
Къде видя да пише че групата е голяма? Пише го за Офнюз, който с 50 000 лайка във ФБ е голям, колкото и това да не ти харесва. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ohoboho 30.11.2013 12:05:02 отговори + 0 0
добре, че ви купиха и излезе тази новина, та разбрах за съществуването на "голямата" медийна група "OFFMedia Group" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SepulTeraHead 30.11.2013 11:49:09 отговори + 0 0
Обаче колко комуноидчета с накърнено чувство за справедливост се оказаха възмутени от OffNews изведнъж! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


lady 30.11.2013 11:27:25 отговори + 0 0
Надявам се да запазите този стил и да не се поддавате на комерсиализация, защото точно това правеше това място "уникално". И точно затова всички ние се "събирахме" тук през всичките тези години. Успех! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Random 30.11.2013 11:14:09 отговори + 0 0
айде па стига са мрънкали мрънкачите, сайта ще продължи да дава инфо за метъл и рок новини, няма да се отдаде на политическа пропаганда или бог знае какво Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ст. Данаилов - Седой 30.11.2013 11:10:10 отговори + 0 0
Смърт на Пеевски и Прокопиев! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

haho 30.11.2013 09:25:34 отговори + 0 0
Оставка! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Judasa 30.11.2013 07:17:52 отговори + 0 0
Жалко за сайта! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


ВДВЕДВ 30.11.2013 04:43:46 отговори + 0 0
АЗ ВЕРВАХ ЧЕ КИЧКА ЧЕ ВИ ПРЕЦАКА ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ingeborg 30.11.2013 02:15:08 отговори + 0 0
А доколко независими ще останете, след като ставате част от медийна група?
Мислех да се въздържа от коментар, но ще Ви го кажа направо - Вие сте поредните,които затвърждават тъжната българска тенденция хубавите неща да бъдат разваляни, с оправданието, че така се развивате, обновявате и т.н Ако решението за това е изцяло Ваше, просто нямам думи! Но ако Ви се е наложило да го направите, кофти работа, защото обективно Праведната музика могат да я отразяват само независими хора. Струва ми се, че това, че сте независими, правите нещата професионално и все по-добре, т.е., ставате все по-големи, на някой не му харесва. Дано да не изляза права.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аз бе 30.11.2013 00:05:46 отговори + 0 0
"...информационно-новинарският сайт OFFNews.bg, който за кратко се наложи като един от най-посещаваните в България и определено една от най-обективните и преди всичко независима онлайн медия у нас."

БЕШЕ независима медия.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Да ама 29.11.2013 23:57:49 отговори + 0 0
Новото лого тука много добре стои:

http://katehizis.com/news/images8/anneke-sofia.jpg
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

cronos 29.11.2013 23:57:35 отговори + 0 0
Тая промяна ми напомня филмът Airheads Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Beso 29.11.2013 23:31:44 отговори + 0 0
Успех ! .. Но не изтъквайте "OFFNEWS" като независима медия, понеже Е зависима. Има и избирателност и политически пристрастия в статиите и коментарите им, което е предостатъчно за да не е независима. И все пак успех ... и дано не ви замесят с политическите си тъпотии. Все пак музиката и изкуството въобще са над политиката (поне според мен) !! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DM 29.11.2013 22:56:29 отговори + 0 0
Много слабо... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 29.11.2013 22:41:06 отговори + 0 0
Липсва стил на логото. Буквата Т не е добре да се изписва като кръст. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

cy 29.11.2013 22:18:44 отговори + 0 0
тъпо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hyper 29.11.2013 22:13:42 отговори + 0 0
Всичко е хубаво, ама нали сте независими, за къв чеп си сменяте името... И разбира се, трябва да е думата "рок", че току-виж бойтълсите избягали, ако напише "метъл" в името. Пфффффф Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


ЯВОР САВОВ 29.11.2013 21:41:09 отговори + 0 0
ЧЕСТИТО. С ВАС СЪМ. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ст. Данаилов - Седой 29.11.2013 20:53:08 отговори + 0 0
ЗБОГОМ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Аз 29.11.2013 17:59:19 отговори + 0 0
Лоше няма донякъде - всяка промяна се прави за добро все пак. Свикнали са хората с едно, ще свикнат и с друго.
За мен старото лого е по-оргиниално като идея, новото е доста изтъркано като словосъчетание. За дизайна ми е все едно. Честно казано, това, което не ме кефи е обвързването с OFFNews. Не че не споделям повечето идеи от този сайт, но имат явна политическа позиция без да са обективни и според мен. А страненето от политическия живот в страната е едно от най-хубавите черти на Катехизис. Дано и WeRock остане така. Успех!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анон 29.11.2013 17:10:44 отговори + 0 0
Дано да оправите логото. Това с кривите бели букви не е ок. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хикс 29.11.2013 17:00:34 отговори + 0 0
Прочетох и? Никъде не видях там да пише, че всяко ребрандиране е лошо "умнико". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Dio 29.11.2013 16:56:40 отговори + 0 0
Новото голо е ужасно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

маркетинг метъл 29.11.2013 16:49:11 отговори + 0 0
Чети, че не ми се обяснява на "умници"... (А това, че в света има стотици случаи на ребрандиране, е ясно, ама е заради ред причини и проблеми)
http://en.wikipedia.org/wiki/Rebranding
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хикс 29.11.2013 16:40:17 отговори + 0 0
Никакъв маркетинг метъл не си ти. Ако имаше понятие от маркетинг щеше да знаеш, че в историята има стотици случаи на ребрандиране на успешни начинания, които са продължили да си бъдат успешни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

маркетинг метъл 29.11.2013 16:31:30 отговори + 0 0
Защо ребрандираш нещо, което работи? За да разширите аудиторията? Че нали точно с това се хвалехте, че имате ненамсиколкоси уникални посещения? Явно нещата са комплексни, но да знаете, че това ще ви погребе. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

чичо Гошо 29.11.2013 16:30:58 отговори + 0 0
И едните, и другите не мога да ги понасям. Не смятам, че музиката трябва да се асоциира с които и да е от тях. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


гого 29.11.2013 16:09:02 отговори + 0 0
Що ти подлога на турско-комунистическата мафия ли си? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

чичо Гошо 29.11.2013 16:04:11 отговори + 0 0
Офнюз, бастионът на седерастко-герберската пропаганда. Отпишете ме като читател. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dani 29.11.2013 16:00:03 отговори + 0 0
Успех, пичове Дано да е за добро Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bobby Amorph 29.11.2013 15:30:22 отговори + 0 0
А кога ще има нов дизайн Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

satanic psycho 666 29.11.2013 15:27:45 отговори + 0 0
Малко ще ми е трудно в началото, но се свиква. Щом така са решили и това е ново начало за тях, така да бъде. WE ROCK!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Варна 29.11.2013 14:53:45 отговори + 0 0
Чудесно - двата ми любими сайта се обединяват!!
Дано е за добро и успех
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

L 29.11.2013 14:46:32 отговори + 0 0
Long Live Werock.bg! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

tom araya 29.11.2013 14:44:09 отговори + 0 0
R.I.P.Katehizis!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

I 29.11.2013 14:38:53 отговори + 0 0
R.I.P Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 29.11.2013 14:08:11 отговори + 0 0
http://www.werock.bg/news/shNews.php?id=26284 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Anton 29.11.2013 14:05:52 отговори + 0 0
ПОдкрепям изцяло промяната! Според мен това е нормалното развитие на сайта. А и се радвам,че ще се обърне внимание и на по-софт рок-а Не виждам нищо притеснително в това. Аз лично слушам и W.A.S.P. и Behemoth, My dying bride...и H.I.M. Пък хейтърите нека си хейтват Кучето си лае, кервана си върви! Успех! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

FS 29.11.2013 13:59:26 отговори + 0 0
Ужас ! Метълски новинарски сайт ще стане сайт за новини на пенсионерски софт рок бандички !!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 29.11.2013 13:54:38 отговори + 0 0
"За всякакви коментари и запитвания може да се обръщате към нас в нашия форум."

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tulimyrsky 29.11.2013 13:50:44 отговори + 0 0
Какви са новите цели, които искате да постигнете като несамостоятелни/част от групировка? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Владимир Йончев 29.11.2013 13:48:40 отговори + 0 0
Здравейте, аз съм собственикът на OFFNews.
Мога да ви гарантирам, че редакционната политика остава изцяло в ръцете на досегашния екип на сайта и от моя страна няма да има никакво вмешателство.
Катехизис е любимият ми сайт, а с повечето от вас сигурно сме се виждали по концертите на любимите ни групи.
Long Live Rock'N'Roll!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Лачирейс Кучев 29.11.2013 13:47:59 отговори + 0 0
Как не разбрахте за толкова години, че тук се залага на съдържание, а не на форма, и че очевидно в екипа няма човек, който да прави сериозен дизайн безплатно... То и старото лого беше зле, ама всички свикнаха. Някой със самочувствие и умения да направи добро лого и да им го предложи. Иначе не се надявайте и сега на гениални дизайнерски решения, само вижте на какво прилича OFFNews.bg - грозен и шарен като съдържание на кофа за боклук. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кривия 29.11.2013 13:47:59 отговори + 0 0
Успех!
Дано оцелеете с тази промяна. Дано не ви унищожат. Не сменяйте логото. Бъдете сигурни, че кинти едва ли ще видите .
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пацо 29.11.2013 13:44:06 отговори + 0 0
от няколко години в метъл магазините се продават рапърски дрехи, метъл баровете станаха рок чалготеки, а сега и метъл сайтовете започнаха отидоха по дяволите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Няколко важни питания 29.11.2013 13:33:32 отговори + 0 0
Нали новото лого е само временно и ще направите свястно?
И на WeRock.bg ще можем да си коментираме и храним спокойно и АНОНИМНО, нали?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Зиги 29.11.2013 13:32:59 отговори + 0 0
Ей, ама пак ревете като магарета, преди изобщо нещо да се е случило. Изчакайта две седмици. Изчакайте месец. И тогава говорете дали сайтът се е променил или не. То още нищо не е станало - те реват! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Шукарията 29.11.2013 13:32:00 отговори + 0 0
Няма такова нещо като "независима медия". Все пак ви пожелавам успех и за напред. Ще продължавам да посещавам сайта до тогава докато не загуби всякаква акредитация. Ако това стане, разбира се.
И макар мнението на Малкия човек никога да не е било от особено значение (противно на всички големи медии, които се опитват да ме убедят в противното), тази промяна не ми харесва.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Slam Brutal Death 29.11.2013 13:29:43 отговори + 0 0
Надявам се, покрай повечето по-леки новини да отразявате и повечко от по-тежката сцена, за да има равновесие. Не ми звучи добре тази промяна, но дано греша. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Няколко важни питания 29.11.2013 13:29:24 отговори + 0 0
А не можеше ли да си останете със същото име?
Купиха ли ви?
Ще почнете ли да плащате на тези, които пишат?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 29.11.2013 13:23:50 отговори + 0 0
http://www.werock.bg/news/shNews.php?id=26283 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

}:-( 29.11.2013 13:21:18 отговори + 0 0
Следват няколко дни новини за дет грайнд изстъпления, след което ще ни информирате за новите неща в лагера на каризма.
Мамини шаранчета на батко ... кой така ви облада сладко ... приятно отиване по дяволите в новия консорциум и честито потапяне в посредственост.

п.с. - много пошло лого, с нищо не кефи.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


ma4a 29.11.2013 13:21:09 отговори + 0 0
А блек ше има ли?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WRX 29.11.2013 13:12:17 отговори + 0 0
Не мога да не се сдържа и да отбележа, че новото лого все едно го е правил ученик с Paint за домашна работа. Силно се надявам, че като пуснете и новия дизайн на сайта, ще сте помислили върху това. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Жалко 29.11.2013 13:08:29 отговори + 0 0
През последните няколко години редица посещавани от мен сайтове биваха поглъщани от "медийни групировки". В началото всичко е прекрасно, повече пари -> по-добри ресурси -> повече функционалност, докато в един момент рекламите не станат повече от новините, цензурата - повече от мненията, и първоначалната концепция не отиде по дяволите...

Съжалявам, пичове от Катехизис, дано продажбата ви осигури повече кинти и лични възможности, но приятели и фенове определено ще загубите.
Щита и кръста са история, смяната на логото е все едно да изхвърлиш масивен шкаф от дъб, за да си окачиш розова етажерка от Икеа.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

3apu 29.11.2013 13:07:47 отговори + 0 0
A еднодневни билети... бляк... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fa7a 29.11.2013 13:04:56 отговори + 0 0
Тъжно! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


WeRock.bg 29.11.2013 13:04:49 отговори + 0 0
http://www.werock.bg/news/shNews.php?id=26282 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Лачирейс Кучев 29.11.2013 13:02:33 отговори + 0 0
Жалко, коментарите "Тия какво общо имат с метъла???" бяха наистина забавни... Нека чашите с шампанско да звънтят! Успех! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сайко Оливие 29.11.2013 12:58:03 отговори + 0 0
Форумът ще бъде ли с новото име или си остава сегашното? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анон 29.11.2013 12:57:40 отговори + 0 0
Успех.
Все пак помнете откъде сте тръгнали и защо сте станали най-посещаван сайт, това не е заради "по-леките форми на рок музиката, които и досега не сме пренебрегвали", а именно заради профилирането на сайта с метъл музика.
В момента в който станете "като всички останали" и разводните нещата с всякаква музика, ще се появи нов сайт за праведна музика, който да запълни опразненото от вас място.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dark Saint 29.11.2013 12:56:37 отговори + 0 0
Логично продължение на нещата, всичко трябва да се развива както самата музика така и хората , които пишат за нея. Аз изключително много се радвам на това , че Katehizis подаваше ръка през тези години на всички групи в ъндърграунд сцената. Бяха много сайтове , но само този издържа стоически на фона на чалгаризацията.Стотици отразени концерти, хиляди снимки, ревюта на албуми на български и чуждестранни банди,които с времето станаха еталон за качество в метал музиката. Винаги съм казвал , че журналистите трябва да са точен коректив на музикантите и вие го постигнахте, изисквайки от нас все повече и повече с всеки следващ продукт. Успех в новата медийна група и запазете и там професионализма , с който работехте през годините. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


WeRock.bg 29.11.2013 12:48:43 отговори + 0 0
http://www.werock.bg/news/shNews.php?id=26281 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rain 29.11.2013 12:47:55 отговори + 0 0
OFFNews не знам колко независима медия са, но определено не са обективни. Статиите им са тенденциозни и едностранчиво представени. Надявам се да не ви се отрази негативно промяната. Успех! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Chromatic 29.11.2013 12:37:23 отговори + 0 0
Само едно ще ви помоля

Няма как да стане, сега вече ще се съобразяваме с масовата (ха!) "публика". Ако разбираш какво имам предвид.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аз 29.11.2013 12:32:16 отговори + 0 0
Ако не се запазят щита и кръста ще липсват. Иначе е ок. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Chromatic 29.11.2013 12:32:16 отговори + 0 0
Продадохте се най-накрая, да логична стъпка беше. Лапнахте кинтите. Хм, типично. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


popfolk_headbanger 29.11.2013 12:32:00 отговори + 0 0
Ще ни липсва кръста, това е факт.

Само едно ще ви помоля, лично аз, като човек, който от 11 години следи редовно сайта ви - не преекспонирайте с новините за "леките" части от музиката, защото вашия сайт се наложи като най-добрия именно заради акцентът върху по-тежките. И ако може не го забравяйте.

Поздрави на целия екип, и успех по-нататък
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ифу 29.11.2013 12:31:08 отговори + 0 0
OffNews са страхотно цензуриран сайт! Отворете 3 произволни статии, там и ще видите, че всички коментиращи отдолу са с позитивни и често овчи писания. Няма нито един(нито един!!!)негативен коментар, което граничи с невъзможното, особено в тези геогравски ширини! На всичкото отгоре, сайта работи трудно и мудно, бавно зарежда, често и крашва... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

рл 29.11.2013 12:28:53 отговори + 0 0
Браво и честито! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mago de Oz 29.11.2013 12:26:20 отговори + 0 0
Ще ми липсва щита и кръста от сегашното лого, иначе успех и дано не се промените ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ML 29.11.2013 12:24:49 отговори + 0 0
Появяваха се новини за разни леки групи а ся ще има вече и раздел за чалга доколкото схващам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".