Колеги от MySound.bg - ние не сме форум :-)

14 сеп 2013, 08:39 ч. 1916 / 5 7
пред./следв.
Малко след 19 ч. вчера "Metal Katehizis" първи информира за злополучната отмяна на фестивала "Sense of Rock" в Банкя, при това - с подробности, съобщени ни лично по телефона от представител на фирма "Ekotoi", осигуряваща съоръжения за събития на открито. Като изключим цитираното съобщение от Фейсбук на организаторите, текстът на нашата публикация е изцяло авторски.

   С днешна дата за канселирането на събитието информира и MySound.bg - сайт, който в такава степен се беше предоверил на организаторите на "Sense of Rock", че дори разиграваше покани за фестивала :-)

   В края на своята публикация MySound.bg копира едно към едно част от нашата новина. Част, която не може да бъде намерена на друго място в Мрежата (каквото е редовното оправдание на преписвачите). И най-забавното - след копирания абзац MySound.bg добавят "коментират по форумите". Колеги - ние не сме форум и не коментираме, а информираме. Колеги, не се прави така! Ако имате нужда от уроци по коректно журналистическо позоваване - насреща сме. Ако имате нужда от уроци как да се различи сайт от форум - отново сме насреща :-)

   Прилагаме скрийншоти на двете публикации, както и от търсене в "Google", което ясно показва, че този текст може да се намери в такъв вид само на две места - KATEHIZIS.COM и MySound.bg, където е пуснат по-късно. Учудващо - не се намира в нито един форум :-)))

   Колеги, наздраве! :-))))))
my sound rip off


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 15.09.2013 18:32:41 отговори + 2 0
Ивайло Кицов, който съсипа Ритъм.
Последно го видях на концерта на Куийнсрайк и Джудас на Академик.
Разхождаше се гордо и високомерно с журналистически си пас на врата.
След което сътвори един от най-големите гафове в българската музикална журналистика.
Написа как Куийнсрак са ни разходили из цялото си творчество, а пък те тогава направиха просто целия Operation Mindcrime
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Uncle Vester 15.09.2013 12:59:45 отговори + 0 0
Не е толкова трудно да наричаме хората с официалните им имена, в случая - вечно уханният Ивайло Кицов. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Непукист 14.09.2013 19:50:51 отговори + 0 0
Аз пък не смятам, че сайтът би трябвало да занимава читателите си с подобни глупости. Или си уреждайте сметките по съдебен ред, или не обръщайте внимание на плагиатите. По този начин слизате до нивото им. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Делон 14.09.2013 16:45:44 отговори + 0 0
Такааа......напълно ги разбирам колегите от Катехизис!Преди години имах сблъсък с неколегиалното и непрофесионално отношение от страна на хора, свързани със същия сайт - в сайта на една музикална медия, в която работех тогава и която отдавна сгъна знамената един доста популярен БГ музикален журналист си беше позволил да публикува прес пакет за предстоящ концерт като отдолу най нагло се беше писал негов ..... автор!Уникална наглост - за незапознатите да поясня, че прес пакетите съдържат чисто рекламна информация и не се преработват, допълват и т.н.!Същият човек е и създател на MySound.bg!!!Коментарът е излишен - изводите си ги направете сами! ..... само да добавя, че когато аз коментирах тази наглост подобанащо вместо да се усетят каква глупост са направили от въпросната медия ми съобщиха, че един вид ме ... уволняват!Мен - не наглеца!Welcome to Bulgaria Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.09.2013 15:30:44 отговори + 0 0
па тя и фестивал не е българска дума :o) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Хеймс Джетфийлд 14.09.2013 15:27:25 отговори + 0 0

Анонимен - 2013-09-14 14:20:12
Стига с това "канселиране" бе хора.Използвайте БЪЛГАРСКИ думички. :о)

+1
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.09.2013 14:20:12 отговори + 1 0
Стига с това "канселиране" бе хора.Използвайте БЪЛГАРСКИ думички. :о) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".