Кавър на DIO от TENACIOUS D взе "Грами" за най-добро метъл изпълнение

9 фев 2015, 08:00 ч. 1287 / 7 4
пред./следв.

   Кавърът на "The Last in Line" на DIO, изпълнен от кино-проекта TENACIOUS D, и включен в олстар компилацията на безсмъртния вокалист "This Is Your Life", спечели наградата "Грами" в категория "Най-добро метъл изпълнение". Другите номинирани бяха: ANTHRAX с изпълнение от същото издание - на "Neon Knights"; MASTODON с парчето "High Road"; MOTORHEAD с "Heartbreaker" и "The Negative One" на SLIPKNOT. 

   С признание за цялостно творчество са George Harrison, BEE GEES и др., а в категориите за рок и алтърнатив са отличени Beck (спечелил и "Албум на годината") и St. Vincent. PEARL JAM отнесоха статуетка за "Lightning Bolt" в категория "Най-добър звукозаписен пакет".

 

още за:

Tenacious DGrammy


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анти-елек 10.02.2015 00:37:01 отговори + 1 0
Slipknot трябваше да вземат.Новия албум избри рибата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RockFan 9.02.2015 13:35:20 отговори + 1 2
От кога Тенейшъс ди станаха по-добри от Моторхед? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 9.02.2015 13:44:34 + 6 6
Винаги са били. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

...... 9.02.2015 13:21:31 отговори + 6 1
Когато излезе филмът им "Pick of destiny", песента "Kickapoo" трябваше да вземе направо Оскар! Епична е! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".