Концерт на CRAANG и CORECOM в клуб "Mixtape 5" на 27 февруари

9 фев 2015, 14:52 ч. 685 / 10 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

На 27.02.14 (петък) в столичния клуб "Mixtape 5", side B ще си дадат среща начупените, тежки и лепкави като пресен асфалт рифове на нашенската банда CORECOM с психеделичната и мрачна отнесеност на гърците от CRAANG.

Концертът ще даде старт на балканското турне на CORECOM в подкрепа на дебютния им албум "Crawling Under The Heavy Foot Of Addiction", което продължава следващата вечер в легендарния солунски клуб "8 Ball" заедно с още една банда от домакинското крю - HOGG.

Най-хубавото в случая е, че родната група получава сериозна подкрепа в лицето на заформяща се underground мрежа от организации, фестивали, музикални формации, медии, заведения и фен клубове от повечето балкански страни.

Началото на лайва в клуб "Mixtape 5" е 21:00, входът е 7.00 лв. И тъй като CORECOM се ползват с подкрепата на Wrong Fest 2015, всички, вече закупили двудневен пас за фестивала, ще могат да посетят концерта само срещу 5.00 лв, стига да покажат паса си на входа. Иначе билети ще можете да си закупите от мрежата на TicketLogic BG.

   По-долу може да видите и тийзър за концерта.

 

 

craang-corecom-poster

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Соц-Боц 9.02.2015 17:44:22 отговори + 0 6
Ох, че сте жалки! Каква подкрепа, каква заформяща се мрежа? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

орк 9.02.2015 20:11:54 + 0 6
и аз малко със въпросителни останах, но като дразнах 2 - 3 гугъла се оказа че верно имат неква схема. Ама главнно с византийците долни..палец надоле! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:) 11.02.2015 15:06:50 + 4 0
Ох, научете се първо да пишете правилно, после давайте коментари ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".