Казват погрешно на Ozzy Osbourne, че е бил болен от СПИН

5 окт 2009, 19:09 ч. 191 / 2 5
пред./следв.
Легендарният Ozzy Osbourne (BLACK SABBATH) сподели, че един от най-ужасните моменти в живота му е бил, когато се е подложил на тест за СПИН и първоначално погрешно са му съобщили, че е HIV-позитивен. При повторен тест резултатът е бил отрицателен, за щастие на певеца, близките му и многомилионната фенска маса. Докторите са обяснили грешния резултат със съсипаната от наркотици и алкохол имунна система на Ozzy.

още за:

Ozzy Osbourne


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 6.10.2009 13:41:57 отговори + 0 0
Хахахахаха, всичко свързано с Ози Озбърн има в основата си тонове наркотици и алкохол xD Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.10.2009 22:36:50 отговори + 0 0
И как да ги питам, щото не ги познавам лично?
Чакам да ме посъветваш, понеже си личи, че си 'вътре' в нещата
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

koceMACA 5.10.2009 20:46:28 отговори + 0 0
Ако Шарън реши СПИН - ще е СПИН! Шарън казва кога, какво и как! Питайте веселяците Мейден. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wolf 5.10.2009 19:51:14 отговори + 0 0
То и с това "че" пак е много объркано, не го схванах чак докъто не прочетох статията.(Въпреки че е възможно проблема ми да се намира между клавиатурата и стола:>) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Odin 5.10.2009 19:32:28 отговори + 0 0
Оправете си заглавието, испуснали сте едно "че" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".