Поредно уникално нововъведение на KATEHIZIS.COM!

5 окт 2009, 23:27 ч. 197 / 6 12
пред./следв.
Ще започнем тази новина с един самоцитат. Той е от публикацията по случай 8-годишнината на сайта, която пуснахме на рождения си ден - 13 август. И гласи "... тепърва ще се развиваме и още, тъй като идеите в "Metal Katehizis" идват отвътре и от само себе си...".
   Голяма част от нововъведенията, които правим текущо, оставяме да откриете сами, като така и ги оценяваме. Ако никой не ги забележи - значи не струват ;-) Правили сме и големи, и малки неща. При все това - доскоро осъществявахме под 50 процента от ползотворните идеи, които ни хрумват. Поради липса на време, вродена ленивост, Шампионската лига, живата бира,"Двама мъже и половина", Жан-Жак Ано и т. н., и т. н., и т. н.
   До един момент! Момент, настъпил преди няколко месеца с присъединяването към екипа на инж. д-р к.т.н. Маруш "Луци" Денчев (www.denchev.name). Този човек е факир в Интернет-разработките и пръв сред равни в царството Дивелъпърско. От тук нататък в техническо отношение можем да направим абсолютно ВСИЧКО! И ще направим всичко, което преценим като необходимо, било то за по-добра функционалност или чист ефект. И както винаги - ще бъдем "Leaders, not followers", а още по-малко - васали на "Dynamic Drive".

   И за да е още по-весело (и да подразним още повече завистливите езици (после ще ги пържим)), настоящата новина е по доста дребен повод :-D
   Дребен на пръв поглед, но с немалка значимост. Секция "Концерти" на KATEHIZIS.COM е понастоящем един от най-пълните и категорично най-информативен концертен гид сред българските рок/метъл сайтове. Нима някъде другаде ще намерите например това или това? Нима някъде другаде ще видите над 60 предстоящи събития, колкото има в момента при нас? Сигурно не. Същевременно тази голяма информационна плътност води и до размиване. Защото едни до други стоят и мащабни и още по-мащабни, и малки и още по-малки концерти. Без да искаме да принизяваме по никакъв начин последните, позволихме си да въведем критерий, условно наречен "голям концерт". Това, най-общо, е гостуването на всяка чужда рок/метъл група, без значение дали ще събере 50 или 50 000 души (Възможно е и отбелязване като "големи" на шоута на изявени родни изпълнители). За това и критерият е условен. Но чисто и просто с едно щракване на мишката на съответната връзка над таблицата с предстоящи събития ще може да изберете дали да виждате само "големите" или всички концерти. Информацията се сменя динамично, без презареждане на страницата. Така е модерно сега :-)
   На изображението по-долу ще забележите въпросната връзка (оградена с червен пунктир), както и вида на събитийната ни секция с показани само "големи концерти". Ами, докато зяпате, може и да поръчате някой и друг билет ;-)

   За малко да забравим -
   WE ROCK!!! 8-)


Коментари   (12)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Satyr 6.10.2009 11:11:21 отговори + 0 0
"Като на някой не му харесват новините в сайта, ревютата и т.н. що изобщо си прави труда да чете тук ?!"

За да хейтва, разбира се :-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

КаракуМ 6.10.2009 11:08:59 отговори + 0 0
Абе мен ми е чудно едно нещо :
Като на някой не му харесват новините в сайта, ревютата и т.н. що изобщо си прави труда да чете тук ?! Има адски много сайтове,които имат за цел да информират хората за новостите в метъл средите , ходете и четете там ....
Аз пък за първи път разбирам ,че има секция "Концерти" в сайта. Пък нововъведението е смислено (лично мен не ме интересува кой ще свири в "Маската" довечера ,да речем (не че омаловажавам групите ,които свирят там или "Маската" като цяло ,но мисля ,че ми хванахте идеята))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Aske 6.10.2009 10:50:10 отговори + 0 0
понеже редовно следя новините тук и коментарите под тях(тъй като докато си пуша цигарата ми е забавно да ги чета) мога да кажа че на Администраторите трябва да им се плати 13та(ако не и 113та) заплата за нервите които похабяват за хората които четат отгоре-отгоре някоя новина и се хващат за първата дума която не им хареса и почват да обвиняват....е надявам се поне тия злобарщини да не повлияят на развитието на сайта тъй като това е единствения Български сайт в който мога да прочета всичко което ме интересува синтезирано в удобен вариант а не да се лутам из личните страници на групите в мойтомясто.ком и да се чудя кога ще имат концерт...продължавайте да се развивате пичове-НАЗДРАВЕ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Depositus Cordis 6.10.2009 10:44:02 отговори + 0 0
A така, прогрес му е майката Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 6.10.2009 10:42:34 отговори + 0 0
А ти с много мозък не каза нищо за кохедлайнинг концерта на Контрол и Кълчър Шок :-D Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 6.10.2009 10:40:59 отговори + 0 0
Малко мозък трябва за да се сетиш, че когато има участие на чужда група, концертът влиза в графата чужди. Изобщо не знам какво има за чудене в този случай... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 6.10.2009 10:13:07 отговори + 0 0
Добре, де - вие не мислите ли? Къде да "разделим" концерта на Контрол и Кълчър Шок по абсолютен критерий български/чужди? Точно за това сме подчертали ИЗРИЧНО, че критерият е относителен.
А какво правим когато български групи подгряват чужди? Атараксия плюс две родни банди къде да я "разделим"? :-D

И да допълня за хейтърчето, което ограничихме, тъй като това бе поредния му анти-коментар:
Уникалното е, че никъде другаде в България няма сайт, който да предлага да видиш само големите (условно наречени така) или всички концерти в таблицата му с предстоящи събития. Но трябва малко мозък, за да се сетиш и за това :-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.10.2009 09:56:51 отговори + 0 0
"вместо големи по добре ги разделете на бг групи и вносни / чужди / групи "

Абсолютно! Другото е смешно при положение, че критерият уж е чужди/нечужди.

А иначе нововъдението е технически елементарно, но дано да видим и някое по-сложно в бъдеще.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.10.2009 07:42:26 отговори + 0 0
а когато има български и чужди в един концерт Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

GMC 6.10.2009 07:40:27 отговори + 0 0
вместо големи по добре ги разделете на бг групи и вносни / чужди / групи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


wolf 6.10.2009 00:11:41 отговори + 0 0
Браво, идеята е добра, като има по 5 концерта на ден понякога е малко объркващо. Проверих и бачка Само думата "големи" нещо не ми харесва, обаче в тоя късен час за подходяща не мога да се сетя. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.10.2009 23:35:22 отговори + 0 0
и сега ако направите да мога да си сетвам да виждам само ГОЛЕМИТЕ :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".