Kerry King казва, че няма абсолютно никакъв контакт с Tom Araya от последния концерт на SLAYER

5 фев 2024, 17:23 ч. 3911 / 70 12
пред./следв.

   По-рано днес станаха ясни пълните подробности за дебютния самостоятелен албум на Kerry King "From Hell I Rise". С детайлите за диска бе пуснат и първия сингъл от творбата.

   Пред списание "Rolling Stone" китаристът коментира, че не е имал абсолютно никакъв контакт с фронтмена на SLAYER Tom Araya от финалното шоу на групата. "Нито дори смс, нито имейл", допълва King. В разговора китаристът споделя, че Araya е искал да се оттегли и е бил уморен от годините, прекарани на път. Kerry разкрива и че двамата имат тотално противоположни характери. И през годините различията са се задълбочавали. Противоречията между тях двамата също са един от факторите за разпадането на SLAYER. Освен това, Tom е нямал и никакво желание да запише нов албум на бандата.

   На въпроса дали е възможно траш метъл легендите да направят реюниън и да тръгнат отново на турнета, King отговаря, че е сигурен че това няма да се случи.

 

tom araya & kerry king



Коментари   (12)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Фен 16.04.2024 22:54:23 отговори + 0 0
Кери Кинг е задник. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

!?!?!? 6.02.2024 17:45:01 отговори + 7 0
Не го знам Кери що за карън е. Ама Том определено прави много по добро впечатление като държание и поведение.
На последния им концерт в БГ, Том беше човека, който стоя на сцената накрая и каза благодаря ви!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DedoUndeado 6.02.2024 13:05:44 отговори + 7 0
Тоя все другите са му виновни. Алчен и с чепат характер. Още навремето създаваше проблеми с парите в групата, и за това Ломбардо напуска. Том го изтърпя прекалено дълго, естествено е да иска да го остави на мира и да не го търси. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванчо 6.02.2024 12:23:23 отговори + 5 0
Разбирам ги и двамата. Том се е уморил от сцената, годините натежават и е решил да си гледа семейството. Кери пък знае, че музиката е живота му и трябва да продължи. Едва ли ще стане бизнесмен изведнъж. Събрал е добра група, но новата песен е типичен тип Слейтър. Дори вокалите са идентични. Хареса ми, но някак си ми стана тъжно. Важното е, че два пъти видях Слеър на живо и първия път в истинския си блясък и състав. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

оппааа 6.02.2024 11:26:38 отговори + 6 1
Не го познавам ,НО като гледам през годините и сега ,за разпада на Слеър ,е отговорен май само Керито К. То не беше Ломбардо му виновен и мъртъв за него ,то Том бил еди къв си .Особняк с подли очички е К.К.!Може би е пълен ***. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


фен 6.02.2024 08:55:32 отговори + 9 2
Кери е едно самовлюбено, алчно и надменно ко.. ле.Песента е не добър "кавър" на Слейър,сякаш сме я слушали вече, а и как да" докараш" гласа на Том.Не може да бъде същото без Ломбардо, Ханеман и Арая.И ще си пускаме оригинала. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

иво 6.02.2024 01:16:50 отговори + 13 3
По срамното е, че и двамата проспаха заболяването и смъртта на Джеф Ханаман. И с него не се чували ...........
Колкото и да е странно след Ханаман няма кой да създава достатъчно добра музика. Чух новата песен и тя е в стил последния албум на Слеър. И вокала е почти като Том Арая. Но тръпка няма.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 5.02.2024 20:18:02 отговори + 19 1
Къв е тоя зор кой крив ,кой прав?
Ако Арая найстина е имал сериозни проблеми с гръбнака и ако са му причиняваи дискомфорт на сцената и извън нея , не е ли най-нормалното и разумно нещо да се откаже и да си гледа семейството жена деца и внуци?
Радвайте се, че го е имало на музикалната сцена.
Добри или лоши SLAYER безспорно са оставили своята дълбока следа в човешката история и култура.Радвайте се,че ги е имало и с жалете ,че никога до края на човечеството никога повече няма да се появи група като SLAYER.
Успех в новото начинание на KERRY KING.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

оппааа 6.02.2024 11:31:11 + 6 3
Никой няма зор ! Никой не е казъл нищо против групата бе . Говорим че този със ситните очички не го *** за останалите от бандата му ,ай сиктир с неговите мрънкания .Доказал се е да ,но не може останалите да са му виновни от бандата ,а той най'мил' се има .Тойе без останалите не би го имало.Не си потдържа отношение с дългогодишния си колега Арая ,срамота! Явно в К.К. е проблема ! А бандата си е велика ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Наблюдател 5.02.2024 17:55:23 отговори + 8 0
AVA, мисля, че змиите му. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AVA 5.02.2024 17:50:08 отговори + 14 0
Е, то кой би искал да контактува с Кери Кинг?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Пешо 5.02.2024 17:31:10 отговори + 12 1
Това е много тъжно... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".