Слушайте дебютния самостоятелен албум на Kerry King "From Hell I Rise"

17 май 2024, 07:31 ч. 1819 / 30 7
пред./следв.

   Макар да нарушиха обещанието си да прекратят концертната си дейност, SLAYER си остават институция. От култовите музиканти от класическия състав на бандата, за съжаление, в последните не една и две години останаха само фронтменът Tom Araya и китаристът Kerry King.

   Дебютен самостоятелен албум на втория безспорно е историческо събитие за метъл сцената. Премиерата на първия соло диск на Kerry King "From Hell I Rise" на музикалния пазар е днес, 17 май. Вече придобихме представа за някои от песните в творбата от издадените първи сингъли/видеа от нея. Сега, чрез плейъра по-долу, може да слушате онлайн целия диск. В соло групата на китариста участват още барабанистът Paul Bostaph (екс-SLAYER), басистът Kyle Sanders (екс-HELLYEAH), китаристът Phil Demmel (екс-MACHINE HEAD/VIO-LENCE) и вокалистът Mark Osegueda (DEATH ANGEL).

 

kerry king

още за:

Kerry King


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ron Jeremy 18.05.2024 13:25:04 отговори + 2 1
************ албума е жесток Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Лев 18.05.2024 08:28:31 отговори + 3 3
Ако беше го изпял Том щеше да е съвсем другото.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 17.05.2024 15:51:09 отговори + 4 8
Викаш не е като Скорпионс да си нарушат обещанието. Или Смотли Крю. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Рак 17.05.2024 14:49:50 отговори + 5 5
Китарата не сте достойни да му бършете на Кери Кинг, макар да бил нарушил обещанието си... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 17.05.2024 12:54:51 отговори + 7 5
Слаба работа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Slayer 17.05.2024 09:53:56 отговори + 12 5
Слаб, безидеен и скучен траш албум. Кери е голям, но фактите са си факти. Банди като Megadeth, Testament и Overkill все още звучат свежо, но тук сякаш е пълно с пълнежи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Slayer 18.05.2024 14:46:26 + 5 1
Желая да се поправя след няколко слушания. Албумът не е нещо велико, но е качествен. Вчера попрекалих с критиката. Да е жив и здрав Кери. На тези години все още да си в играта е впечатляващо. Звукът е монументален. Много модерен и сочен ако мога така да се изразя. Траш с модерна продукция е благодат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".