Kevin Shirley миксира парчета на IRON MAIDEN за бъдещ документален филм

7 апр 2008, 07:35 ч. 140 / 2 3
пред./следв.
В момента продуцентът Kevin Shirley е в студио, където миксира парчета на IRON MAIDEN за предстоящ документален филм за настоящото турне "Somewhere Back in Time". Лентата се създава под ръководството на режисьорите Scot McFadyen и Sam Dunn от "Banger Films Inc.", добили популярност с "Metal: A Headbanger's Journey". За документалния "Somewhere Back in Time"-филм двамата следват бандата по земя и във въздуха, на сцената и извън нея, улавяйки основните моменти от протичащото в момента грандиозно турне.


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Bruce666 8.04.2008 18:29:19 отговори + 0 0
Хубаво!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stanley 7.04.2008 16:05:00 отговори + 0 0
Кадри от филма могат да се видят на сайта на групата стига да сте регистрирани в официалния им фен клуб. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maiden 7.04.2008 08:28:12 отговори + 0 0
супер Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".