KISS отлагат европейското си турне, което трябваше да мине и през България

5 юни 2020, 10:07 ч. 2480 / 15 16
пред./следв.

   Европейското турне на американските рок легенди KISS трябваше да започне само след няколко дни - на 9 юни във Франция. То е част от прощалната обиколка на квартета "End of the Road", като досега липсваше информация за отмяна или отлагане на концертите.

   Един от тях трябваше да се състои в София - на 18 юли. Пандемията от коронавируса COVID-19 обаче прави това невъзможно. На официалния сайт на групата вече има информация, че цялото европейско турне се отлага. Предстои да бъдат договорени и уточнени нови дати. Притежателите на билети могат да ги задържат или да се свържат с местните организатори, за да разберат какви възможности предлагат те. Ще ви държим в течение за развитието на ситуацията.

  Ето и официалното съобщение на българския промоутър - "Fest Team":

Уважаеми фенове,
KISS отлагат всички предстоящи концерти през юни и юли от турнето End of the Road Tour в Европа, включително и този в България, поради създалата се безпрецедентна международна ситуация. Групата следи отблизо глобалната обстановка и скоро очакваме да бъдат потвърдени нови дати за турнето.

Всички закупени билети за KISS End of the Road Tour в България ще важат без презаверка за новата дата на концерта. След обявяването на актуализирана дата за събитието, в случай, че тя не Ви устройва, ще имате възможност да върнете билета си на мястото, от което сте го закупили.

„Ще се върнем възможно най-скоро, а междувременно искаме цялата европейска KISS армия да бъде в безопасност“, казва Пол Стенли, а Джийн Симънс допълва – „До всички наши фенове в Европа – бъдете здрави, ние ще се върнем много скоро“

Повече информация за провеждането на концерта очаквайте скоро.

 

още за:

KissFest TeamCovid-19


Коментари   (16)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Тц, тц, мрън мрън 7.06.2020 19:22:47 отговори + 1 8
Не е голяма загуба. Силните им години са далеч в миналото. Пенсионери вече не искам да гледам. Който им се кефи, да се кефи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

XGNSFG 6.06.2020 20:11:59 отговори + 0 5
хаха Завалиите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Цирей 6.06.2020 13:58:56 отговори + 4 4
Не обвинявайте бандата! Фест Тийм и СМЕх отдавна знаят, че концерта няма да го има! Сега ще лъжат докато до измислят как да не връщат парите! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 6.06.2020 16:34:29 + 7 1
Ти да не мислиш, че групата не е знаела?

За цялата простотия - не само около този концерт, ами около всичките подобни събития, които пострадаха заради короната - имам чувството, че всички чакаха и чакат до последно, защото нито на изпълнители, нито на организатори им се плащат неустойки за отменяне на събитието. И това не е само в България. За изявите на Kiss се продаваха билети до оня ден, включително и за концерта във Франция, дето трябваше да е след три дни.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Наблюдател 6.06.2020 16:36:11 + 7 0
Говориш глупости. До преди 2 дни на сайта и във ФБ концертите си стояха активни, че и билети се продаваха. СМЕшните го обявиха минути след като Кис най-накрая си признаха, че отменят турнето. Същото стана и със Слипнот.
БГ промоутъра няма право да обяви отмяна без съгласието на групата. Така че в случая точно Кис са основните виновници.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Наблюдател 6.06.2020 07:05:56 отговори + 2 6
Тези наистина излязоха по-зле и от Смотли. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mosher 5.06.2020 19:07:08 отговори + 4 4
Журналистчето кога ще връща парите за МашинХед и Тиамат? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Иван 5.06.2020 19:06:36 отговори + 7 3
Те от KISS отдавна знаят, че са отложили турнето, ама си траят, да могат да въртят парите колкото се може повече. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ами 6.06.2020 00:58:23 + 3 5
eврейчета... можеха да кажат и вечерта преди първия концерт от турнето, тя работата им е ясна Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

билетопродавач 5.06.2020 14:24:46 отговори + 8 11
Познайте от раз дали някой ще ви върне парите за билетите? Дали пък случайно не са изхарчени отдавна за погасяване на стари задължения??? Питайте амебата и Стефан Еленков, те ще ви обяснят най-добре! Да живее промоутърския бизнес в България! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Купувам 5.06.2020 15:28:45 + 9 2
Абсолютно! Мен ми е най-смешно как уж е нова фирма... фалираха фирма с огромни задължения и сега започват уж на чисто, пълен смях... ама както тръгнаха май скоро и тая ще трябва да я закриват, очаквам на новата фирма управител да е Фънки Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Орхан Мурад 5.06.2020 10:51:43 отговори + 15 1
Е това е. Организатор на Kiss е Фести Тийм. А славните някога СМЕ сега организират Фестивал на Мръсната Песен с Черно Фередже, Северозападняците и Орхан Мурад Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мурад Орхан 5.06.2020 11:23:53 + 4 4
Защо говориш с такова неуважение за хората, които са ти уредили да участваш в голям фестивал? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Орхан Мурад 5.06.2020 12:06:47 + 7 1
Къде видя "такова неуважение"? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Andi 5.06.2020 10:39:19 отговори + 16 3
Живи и здрави Ще ги видим лятото догодина Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 5.06.2020 10:36:27 отговори + 6 7
Толкова чаках този концерт...да се отмени, че камък ми падна от сърцето!
Надеждата не е съвсем изчерпана! Анселмо и Нелегалните може пък легално да изнесат шоуто си, все пак до август има доста дъждове да се излеят!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".