KISS ще изнесат подводен концерт в Австралия за големите бели акули без Paul Stanley и пред осем души

18 ное 2019, 10:43 ч. 1365 / 7 10
пред./следв.

   Наскоро американските рок легенди KISS отмениха цялото си турне в Австралия заради сериозно заболяване от грип на фронтмена Paul Stanley.

   Въпреки това групата ще изнесе специален концерт под водата, който е посветен на големите бели акули в региона и ще бъде гледан и от осем фенове на KISS. Квартетът ще бъде трио, без Stanley, и ще свири в малка подводница.

   Остават около осем месеца до второто и последно гостуване на KISS в България. Както знаете, то ще се случи на 18 юли в София. Билетите за шоуто са в продажба в мрежата на "Eventim" (поръчай онлайн).

 

 



Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Koko 18.11.2019 18:38:16 отговори + 3 4
Като Б.Т.Р. , нито един оригинален Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 18.11.2019 14:38:39 отговори + 6 1
Лично аз не бих имал нищо против само Джийн да е на вокалите. Е, за цвят в 1-2 парчета и Ерик Сингър да опита, той така или иначе опитва...
КИС отдавна е мащабна фирма, могат да си позволят да свирят без никой от тях, имаше такава идея преди време. Бандата да продължи да съществува без оригиналните си членове. Рики Мартин излезе от подобна момчешка група от 80-те, Менудо се наричаше. Момченцата се заседяваха 2-3 години, поналеят сантиметри и килограми и хайде, ново момченце на хоризонта. Извъртяха няколко поколения за 10-12 години. В Латинска Америка пълнеха стадиони, досущ кат КИС
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 18.11.2019 14:59:26 + 8 3
Между другото и аз съм си мислил за това. Още преди да чуя за подобна идея на Кис, преди години съм се чудел (покрай групи като Юрая Хийп, Форинър и други такива, в които има само един-единствен останал "оригинален" член) какво би станало, ако има един вид "наследственост" и "предаване на щафетата" от музиканти на музиканти и от поколения на поколения. Запазва се само оригиналното име на групата (например Ролинг Стоунс, Дийп Пърпъл и т.н.), и под името се добавя нещо от типа на:" основана през..." или "Since..." (като при отлежалите марки уискита )... И така- живот и здраве през 22-ри век отново си имаме група Ролинг Стоунс, която да продължава да пълни стадионите и да радва тогавашните фенове ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

just a fan 18.11.2019 12:01:35 отговори + 3 3
Що за концерт ще е без Пол Стенли?!? Някой е имал бол пари за харчене, но "леко" се е прецакал... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 18.11.2019 12:10:08 + 1 0
Аз друго си мисля. Що за концерт ще бъде без всичките му там пиротехники, огньове и т.н. неизменни части от шоуто на Кис. То, не че не могат да пробват да направят нещо подобно, де, ама дан' вземат да подпалят мини-подводницата (че тогава кой ще плаща щетите ?!!)... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Минчо 18.11.2019 14:21:15 + 4 5
Голяма група - Голяма и***зица. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dominici 18.11.2019 11:11:05 отговори + 2 5
Ясно, няма да има концерт в София. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Що? 18.11.2019 11:25:53 + 9 0
Ще ги изядат акулите ли? Пак може да има концерт. Само с Пол Стенли. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 18.11.2019 11:57:46 + 1 2
Има и вариант, ако се стигне до подобен развой на на нещата, Джийн Сиймънс и компания да хвърлят на гладните акули осемте си фена (ми, така им се пада на феновете- к'во търсят на майната си, насред океана, на другия край на света !)... Настъпилата кървава баня ще спечели ценно време на Кис и в разразилата се суматоха да успеят да се докопат с мини-подводницата до брега, хъ-хъ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Andi 18.11.2019 10:53:16 отговори + 9 5
Феноменално ! Нямам търпение вече 18ти да идва! YOU WANTED THE BEST ! YOU GOT HE BEST ! THE HOTTEST BAND IN THE WORLD ! KISS ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".