KISS все пак планират нов студиен албум

27 ное 2008, 08:39 ч. 261 / 7 3
пред./следв.
Басистът на KISS, които гостуваха в България през месец май тази година, Gene Simmons потвърди, че музикантите планират нов албум, който той очаква да запишат следващата година и да бъде реализиран през идното лято. Творбата ще бъде продуцирана от фронтмена на групата Paul Stanley. Реализацията на албума ще бъде последвана от ограничен брой концерти. "Ще направим шепа представления (може би 10-на дати), вероятно и няколко шоута в Канада, само за да се задържим в играта... защото излезем ли веднъж, ще бъде за година и половина", разкрива Simmons.
   Относно слуховете за съвместно турне с QUEEN, той казва: "О, чух за това, но ние не знаем, докато не стане реалност. Бих бил щастлив да стъпя на такава сцена. Също така, с удоволствие бих свирил на една сцена с THE [ROLLING] STONES".

Благодарности на: Starchild

още за:

KissGene Simmons


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


bruce666 27.11.2008 18:07:37 отговори + 0 0
Е така си и знех, просто пусне ли се от някъде мухата рано или късно става реалност, супер!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stormbringer 27.11.2008 12:09:02 отговори + 0 0
Gene от кога стана китарист ... все басист си беше Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mogul 27.11.2008 09:13:18 отговори + 0 0
Най - после....10 години го чакаме този албум m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".