Китаристът Al Pitrelli казва, че SAVATAGE планират завръщането си

9 ное 2020, 21:15 ч. 815 / 6 4
пред./следв.

   В ново интервю за TrueMetal.it китаристът Al Pitrelli (екс-MEGADETH, SAVATAGE, TRANS-SIBERIAN ORCHESTRA) разкрива интересни подробности около статуса на американските пауър/симфо/прогресив метъл ветерани SAVATAGE.

   Последният студиен албум на групата е от далечната 2001 г., а последната ѝ изява на живо бе на грандиозен реюниън концерт през 2015-а в рамките на германския фестивал "Wacken Open Air". Въпреки очакванията на феновете обаче събитието не ознаменува пълноценно завръщане на SAVA към активна дейност.

   Сега Pitrelli споделя, че лидерът на бандата Jon Oliva непрекъснато композира и му изпраща идеи за песни. Задно с китариста Chris Caffery и др. те участват и в мултиплатинения проект TRANS-SIBERIAN ORCHESTRA, който отнема основна част от времето им. Наскоро обаче са коментирали нов реюниън на SAVATAGE. И заедно с барабаниста Jeff Plate и басиста Johnny Lee Middleton са се съгласили, че трябва да върнат групата към живот. На този етап не са провеждани разговори с промоутъри, а и пандемията от коронавируса прави плановете за изяви на живо несигурни. Преди всичко петимата музиканти трябва да уговорят помежду си реюниъна.

 

още за:

SavatageAl Pitrelli


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


shredder 10.11.2020 02:30:46 отговори + 6 0
Това е чудесна новина! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sebastian 9.11.2020 22:29:19 отговори + 4 0
Надеждата умира последна. Чакаме.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MadHamish 9.11.2020 22:11:05 отговори + 8 0
И Зак Стивънс! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

JawbreakerNRS 9.11.2020 22:47:48 + 4 0
Да! И Зак !!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".