Китаристът и барабанистът на SODOM са били уволнени със съобщения в "WhatsApp"

8 яну 2018, 16:59 ч. 1651 / 7 10
пред./следв.

   Миналия петък, 5 януари, лидерът на SODOM Tom Angelripper се раздели с другите двама музиканти в групата - барабаниста Markus "Makka" Freiwald и китариста Bernd "Bernemann" Kost. Фронтменът заяви, че иска да започне групата наново със свеж нов състав.

   Сега двамата уволнени музиканти разпространиха съвместно изявление, в което разказват за нагнетената обстановка в SODOM в последно време и нежеланието на Tom да коуминикира с тях. Bernemann и Makka са били започнали да композират и записват идеи за следващия албум на групата, които лидерът дори не е пожелал да чуе. Нещо повече - той е прекратил взаимоотношенията си с двамата със съобщения в мобилното приложение "WhatsApp". 

   Freiwald и Kost споделят и че участието им в SODOM е заемало важна роля в техния живот и раздялата няма да е лесна за тях. Те няма да спрат да правят това, което обичат - да се занимават с музика. Двамата имат намерение заедно да си потърсят нова банда.

   "В сърцата си ние ще продължим да бъдем със SODOM, въпреки че Tom вече няма да е с нас", завършват изявлението си Bernd и Markus.

 

sodom-parts-with-members



Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Razor 9.01.2018 23:03:48 отговори + 4 1
Жалко, най-читавият китарист на Sodom... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Burner 9.01.2018 19:30:03 отговори + 9 1
Жалка история! Том откачи на стари години ... И да, няма значение чия е групата ... Как да подкрепяш и уважаваш такъв човек ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Guci 9.01.2018 13:39:53 отговори + 10 1
Жалко...Последният албум много ми хареса. Иначе постъпката на чичо Том, ако е вярна, е тъжна... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Appwhat 8.01.2018 23:14:08 отговори + 6 4
На бас,че са ударили някоя трофейна щука и дънгалака е откачил Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 8.01.2018 19:14:10 отговори + 5 19
Какво значение има как Том им е казал. Явно не е искал да говори с тях и затова е постъпил така. Няма никаква драма. Групата си е негова. Той е двигателят и мозъка на групата. В групата са свирили далеч по-емблематични китаристи, от Барнеман и май наистина е време за свежа кръв. Разбира се аз искам да се върне Frank Blackfire, но... За барабанистите е ясно, че без проблем ще се намери заместник. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


вирус 8.01.2018 19:59:48 + 23 2
Ти имаш ли представа от човешки взаимоотнешения? Барабаниста "само" от 8 години, ама Бренеман е с него 22 години. Не само най-дълго задържалия се китарист, но и в групата повече от половината й съществуване. И не е имало конфликт някакъв. В един момент Том се "дръпва" и накрая им пише съобщения, че ги уволнява. Абсолютно путкинска постъпка от "големия" Том. Не мъжко, не е човешко да се постъпва по този начин. А и показва, че вероятно е гузен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 8.01.2018 20:38:49 + 3 14
Том не е женен за тях за да се обяснява. Явно не са и добри приятели, щом е избрал този начин на комуникация. Ти явно си живееш в някакъв розов свят, но реалността е такава. Групата е на Том и той решава. Той е направил групата легендарна, не уволнените. Не знам защо да се обяснява лично след като е взел решение. Сигурно ако ти беше китарист на Содом щеше да се разплачеш и Том нямаше да те уволни Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

вирус 8.01.2018 21:25:05 + 13 2
Сериозно? Това, за което говоря, сигурно е валидно само женени хора. И аз да не знам. А да си 22 години с някой в група от общо 3-ма души и да не сте добри приятели? Ти да видиш! И какво като групата е на Том? Да се държи като гъз? Той това е направил, но постъпката му не е по-малко долна понеже групата е негова. Представям си пък как уволняваш някой от група, която не е твоя Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 9.01.2018 21:26:10 + 1 7
И да са били приятели, явно вече не са, щом така им е съобщил. Общия бизнес е развалил не едно приятелство. Групата си е бизнес отдавна. А уволнените не са женчовци, та да се впрягат чак толкова. Не е приятно, но нищо кой знае какво. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

АзАЗ 8.01.2018 17:13:00 отговори + 16 2
Том очевидно тръгна да кифлее на дърти години Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".