Бифорпарти за "November's Doom Days" на 17 януари

8 яну 2018, 15:07 ч. 487 / 8 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Екипът на януарското издание на мини-феста November's Doom Days ви кани на пред-парти. То ще се състои на 17 януари (сряда) в станалия вече култов за любителите на добрата бира Nosferatu Craft Beer Shop.

На партито ще се слуша тематична музика на групите, които ще видим на живо само няколко дни по-късно. Наред с приятната музика ще се лее и много приятна бира. Тези от вас, които все още не са се снабдили с билети за феста ще могат да си закупят на място.

Помислено е и за почитателите на по-жизнерадостните ритми, тъй като ще се продават и билети за предстоящото на 18 март грайнд-кор събитие със специален гост Excrementory Grindfuckers.

Екипът на Autumn Souls Of Sofia напомня, че тематичният мини-фест November's Doom Days ще се проведе на 21 януари в столичния клуб Live & Loud и ще събере на една сцена забележителни имена от европейската дуум сцена. Групите, които ще имате възможността да видите са:

EYE OF SOLITUDE - Funeral Doom Metal, U.K.
OPHIS - Doom Death Metal, Germany
WOE UNTO ME - Funeral Doom Metal, Belarus
SELF-HATRED - Atmospheric Death/Doom Metal, Czech Republic
EVADNE - Melodic Doom/Death Metal, Spain
BLEAK REVELATION - Extreme metal with Doom/Death/Black/Gothic influences, Bulgaria

Специален гост ще бъде чилийската дива Ana Carolina (MOURNING SUN), която ще си партнира с колегите си от EVADNE.

 

 

още за:

November's Doom Days


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".