Китаристът K.K. Downing би се върнал в JUDAS PRIEST за специални случаи

3 мар 2016, 11:20 ч. 1580 / 2 9
пред./следв.

   Китаристът и един от основателите на JUDAS PRIESTK.K. Downing, който се оттегли от групата през 2011 г., обсъжда в скорошно интервю при какви случаи би се върнал в групата. Една такава ситуация е евентуално въвеждане на JUDAS PRIEST в Залата на славата на рокендрола. Downing споделя, че, ако това се случи и той получи покана, определено би участвал. Друга, съвсем хипотетична ситуация, е съвместно мегатурне на JUDAS PRIEST, IRON MAIDEN и BLACK SABBATH. Това е нещо, в което K.K. определено би искал да участва.

 



Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


judas 3.03.2016 21:25:27 отговори + 5 6
Фен съм на групата от 12 години, и са ми най-любимите!!!! Искам само да кажа, че ако не беше Ричи Фолкнър сега нямаше да ги има. Не заслужава да бъде сменен дори и от КК, въпреки че е оригиналният китарист. С неговото напускане се затвори една страница и за щастие се отвори нова!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

стохи 3.03.2016 16:30:57 отговори + 1 7
Лично за мен и според мен-никой и никога няма да може да замени или замести някога К К и другарчето му в някогашните неземни Джудас!....
Колкото до това-кога и как тъпите говедари ще благоволят да ги впишат в шантавият,смешен и жалък Авгиевият си обор-мисля,че Джудас ще трябва да слязат от небесните си висини,отредени от феновете,за да влязат в някакъв си измислен,вмирисан обор.....
А за последното-от устата на КК,та в Божите ръце или на Онзи,който движи Небесните,Земни и човешки дела,мисли,желания и пътища!
Амин!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

пор4о 3.03.2016 18:18:12 + 8 0
Що не се задвижиш към аптеката да си купиш хапчета? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 3.03.2016 13:11:05 отговори + 4 1
За такова мегатурне съм съгласен да отида дори на Марс. Ако това изобщо някога стане (и хипотетично дойдат при нас), билетите ще бъдат на ненормални цени... Цонко, вярваме в теб! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мрънкач 3.03.2016 11:50:49 отговори + 8 8
Ричи Фолкнър се справя много добре на негово място и влива свежа кръв в бандата. Въпреки всичко което Даунинг е направил за бандата доколкото разбрах той сам се е оттеглил и не са се карали- според мен няма право да си иска мястото обратно и да уволнят Фолкнър. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Крънкач 3.03.2016 12:09:16 + 12 2
А къде видя да си иска обратно мястото? Питали са го би ли се върнал и при какви условия и човека е дал някакви хипотетични отговори.
Фолкнър се справял много добре. За малко си представих как Джудас си взимат заместник на К.К, който не се справя много добре
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 3.03.2016 13:07:30 + 5 1
Ричи Фолкнър по някакъв начин ми напомня на Ренди Роудс. Страхотен киратист е и си личи, че се радва да свири в групата. Надали ще го уволнят просто така, но си е друго оригиналните членове да се съберат заедно за някоя друга вечер.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Никой 3.03.2016 13:34:38 + 9 1
Абе Халфорд като се върна, Рипъра май баш си го изритаха... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 6.03.2016 22:36:37 + 4 0
Свежа кръв може, ама свежи идеи в никакъв случай! Downing постъпи достойно като видя накъде отиват нещата и напусна, само ще обезличи постъпката си ако се върне. Единствено съжалявам, че не е записал нищо солово през тези години. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".