"Round Hill Music" купиха правата на K.K. Downing за 136 песни на JUDAS PRIEST

20 юли 2018, 08:07 ч. 2166 / 9 0
пред./следв.

   Към края на миналата година стана ясно, че грандиозното бизнес начинание на бившия китарист на JUDAS PRIEST K.K. Downing - да създаде луксозен голф курорт до имението си в Шропшър, Англия - се е провалило и компанията на музиканта е в състояние на фалит. Синдиците на "Ken Downing Ltd." предприеха радикална мярка за набиране на средства. Те предложиха за продажба дяловете от правата на K.K. на 136 песни на JUDAS PRIEST, на които той е автор или съавтор. Сред композициите са класики като "Breaking the Law", "Living After Midnight" и др. Синдиците твърдят, че делът от правата върху тях, който е собственост на "Ken Downing Ltd.", носи приходи между 250 000 и 300 000 британски паунда годишно.

   Сега, според "Billboard", правата за композициите са купени от "Round Hill Music". От музикалната компания засега не коментират сделката, нито разкриват нейната стойност.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".