Китаристът на KORN ще издаде дебют със звезден проект

4 мар 2008, 21:27 ч. 294 / 8 3
пред./следв.
Китаристът на KORN James "Munky" Shaffer ще издаде дебюта на новия си проект FEAR AND THE NERVOUS SYSTEM чрез собствения си лейбъл "Emotional Syphon Recordings" на 8 август. Групата включва: Munky - китара и вокали; Billy Gould (FAITH NO MORE) - бас; Wes Borland (BLACK LIGHT BURNS, LIMP BIZKIT) - китара; Brooks Wackerman (BAD RELIGION, TENACIOUS D) - ударни; Leopold Ross - китари и програмиране; Zach Baird - клавишни и програмиране. Албумът ще бъде продуциран от Shaffer, Ross и Jim Monti, плюс Tim Harkins и Danny Lohner (NINE INCH NAILS). Миксирането ще бъде поверено на Jim Monti. За повече информация - www.myspace.com/fearandthenervoussystem.

   Наскоро Shaffer се оттегли за кратко от турнето на KORN, като малко преди това анонсира, че готви голяма изненада. Тогава мнозина решиха, че китаристът може да напусне бандата, което да предвещае нейния край. Оказва се, че по всяка вероятност, Munky е имал предвид появата на FEAR AND THE NERVOUS SYSTEM.


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


SCDLx 1.04.2008 09:25:46 отговори + 0 0
Brooks Wackerman беше и в Infectious Grooves и Suicidal Tendencies... Дори свиреше на барабаните по време на първия концерт на Suicidal в България. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mo6no 6.03.2008 13:11:40 отговори + 0 0
Членове на Korn, Faith No More, Limp Bizkit Blacklight Burns и Bad Religion. Дано комбинацията от звездни музиканти да се получи добре. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MakeYourOwnBones 4.03.2008 23:02:12 отговори + 0 0
Звучи интересно, и лайн-ъп-а е интригуващ Трябва да се чуе Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".