TENHI разкриха имена на нови песни и обявиха промяна в състава си

4 мар 2008, 19:35 ч. 166 / 2 3
пред./следв.
Финландските фолкметъли TENHI обявиха работните заглавия на някои от новите песни за предстоящия си албум "Saivo". От групата споделят, че никога преди това не са имали толкова много материал, а това личи и от броя на парчетата: "Noiad", "Rinta Maan", "Kuolleet Lehdet", "Vapaus Saimaa", "Kuunteluyot", "Uloin", "Horrospuhuja", "Pojan Kiiski", "Kuvavuori", "Lintusalo", "Laulu Kuolevalla", "Luut", "Pohjan", "Maa Ja Veri", "Paluu Joelle", "Polku Rantaan", "Risukko", "Pienet Purot".

   TENHI анонсират и раздялата си с Ilkka Salminen (вокали, китара, бас, хармониум, перкусии), а решението се е наложило, тъй като през годините ролята му в бандата е намалявала и той постепенно е губил интерес към работата си с групата.

още за:

TenhiIlkka Salminen


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Корнелиус Берцот 5.03.2008 11:27:25 отговори + 0 0
Това, предполагам, е някакво странно финско чувство за хумор :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 5.03.2008 09:25:29 отговори + 0 0
Ами, не знам. Но гледам, че самите те са се определили като метъли на MySpace-страницата си :-)

Metal / Gothic / Folk
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Корнелиус Берцот 5.03.2008 09:21:48 отговори + 0 0
Хем се зарадвах, че някой се е престрашил да сложи новина за група като Тенхи и какво да видя?! Метъли? Доста нелепо твърдение - точно тези финландци никога не са правили метъл. Нещо певече - музиката им е изцяло акустична. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".