Китаристът на STRYPER Oz Fox се "чувства чудесно" след първата мозъчна операция

29 мар 2021, 11:04 ч. 499 / 7 0
пред./следв.

   Преди няколко години китаристът на STRYPER Oz Fox бе диагностициран с рак на мозъка, като му бяха открити два тумора, които лекарите се надяват, че ще успеят да премахнат.

   Музикантът ще се подложи на поредица от операции. Преди около три седмици първата от тях е преминала успешно и фронтменът на групата Michael Sweet казва, че колегата му се "чувства чудесно". Преди десетина дни Fox вече е бил изписан от болницата.

   Първите мозъчни операции ще бъдат за отстраняване само на единия тумор, а след това докторите ще се съсредоточат върху втория. Самият Oz по-рано каза, че приема заболяването си част от Божия план.

 

още за:

StryperOz Fox


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".