K.K. Downing е "шокиран и смаян", че JUDAS PRIEST не са го поканили да се върне след оттеглянето на Glenn Tipton

27 фев 2018, 15:04 ч. 2445 / 8 7
пред./следв.

   Бившият китарист на JUDAS PRIEST K.K. Downing разпространи изявление, в което казва, че е "шокиран и смаян" от обстоятелството, че бившите му колеги не са се свързали с него с покана да се завърне в групата след оттеглянето на Glenn Tipton по здравословни причини по-рано този месец.

   PRIEST обявиха, че на предстоящото си турне, което ще мине и през България (поръчай билет онлайн), ще свирят с Andy Sneap, а Tipton, който страда от болест на Паркинсон, може да излиза като специален гост за изпълненията на отделни песни.

   K.K. Downing - един от двамата музиканти от легендарната "двойна китарна атака" на JUDAS - споделя, че физически е напълно способен да участва в концерти, но от групата не са осъществили никакъв контакт с него. Downing коментира, че това показва, че е бил прав в решението си да напусне, когато посочи "влошаване на работните взаимоотношения" за причина за раздялата. K.K. допълва и че за доброто и на групата, и за успокоение на феновете, се надява мотивите на JUDAS PRIEST да не го поканят да се върне не са финансови.

 



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Raddo 28.02.2018 01:55:17 отговори + 1 0
Е то остава и Халфорд да го няма и голям концерт на "Джудас" ще се заформи... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ле-ле 28.02.2018 10:12:49 + 0 0
Пепел ти на устата, както се казва!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metal_forever 27.02.2018 17:12:27 отговори + 10 3
Искаме си К.К. обратно! Дано пък да поправят грешката си Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Loki 27.02.2018 22:11:02 + 2 0
Да се надяваме, но е малко вероятно, след като досега не са го сторили. Иначе ще е страхотно да видим К. К. в Пловдив. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maiden 27.02.2018 16:25:16 отговори + 12 7
Най-вероятно и те са били шокирани и смаяни, когато ти си тръгна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Келешев 27.02.2018 15:10:34 отговори + 10 14
Ми що си тръгна бе, каун? Га яди кифтета ни ривъ. Много ме беше яд, че напусна. С Типтън бяхте убийствени, а сега нито един от двама ви е в бандата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

статистик 27.02.2018 15:13:23 + 17 6
Той си казва защо си е тръгнал. А ти защо не можеш да четеш? Кьорав ли си или просто т*п? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".