K.K. Downing участва в новото видео на британската банда HOSTILE

4 окт 2016, 10:39 ч. 1240 / 8 4
пред./следв.

   HOSTILE е млада британска хеви метъл банда, която има издадени два албума досега - "Eve Of Destruction" (2013) и "New World Disorder" (2016). И двете творби са продуцирани от бившия китарист на JUDAS PRIEST K.K. Downing. Музикантът дори е съавтор на една от композициите на HOSTILE, което е първи случай, в който Downing издава материал извън JUDAS PRIEST. Сега той участва като гост и в новия видеоклип на бандата към песента "Freedom Act". Може да го гледате онлайн по-долу:

 

 

още за:

K.k. DowningHostile


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анти-елек 4.10.2016 17:33:43 отговори + 0 5
Че това си е модерен метъл.Има малко хеви елементи,но все пак е доста по-добре от хеви метъла. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 4.10.2016 14:59:28 отговори + 7 1
Ian Hill и K.K. Downing са родени в една и съща година- 1951.Свързва ги не само работата в Джудас. Те са приятели. Иън е женен за сестрата на Роб Халфорд Sue и има син Алекс. А Алекс е басист в Hostile, на която е продуцент K.K. Downing . През този месец K.K. Downing ще навърши 65 години и изглежда в перфектна форма- от клипа 3.08.Ще го свързвам винаги с клипа на Джудас и бавната кавър версия на,, Diamonds and Rust,,. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 4.10.2016 16:22:07 + 1 5
Добре, но не мога да разбера кой и как те е осакатил така, че не можеш да намериш кавичките на клавиатурата и ползваш абсурдните две запетайки вместо тях. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 4.10.2016 14:21:14 отговори + 4 0
Добро е, браво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".