КЛАС подготвят "зрелищно" светлинно и мултумедийно шоу за концерта си на 19.04

18 апр 2013, 07:43 ч. 363 / 2 12
пред./следв.
Получихме следното съобщение:

   Броени дни остават до дългоочаквания концерт на група КЛАС на 19 април 2013. След почти 20 години отсъствие от сцената, групата ще изнесе първия си самостоятелен концерт в Зала 4 на Интер Експо Център (булевард Цариградско шосе 147).

   Този петък група КЛАС ще представи едно незабравимо шоу, изпълнено със зрелищнa мултимедия и ефекти. Феновете ще чуят най-големите хитове на групата като “Река си ти”, “Чай”, “Госпожа Емилия” от трите им издадени албума, както и чисто новия сингъл “Тайна” и други песни от новия им албум, който предстои да излезе до края на годината. Концертът на КЛАС ще бъде един от най-зрелищните и красиви спектакли на българска група досега. Специално за шоуто в петък групата подготвя светлинни и видео сценографии, прожектирани на живо върху 12 метрова LED стена.

   Вратите на Интер Експо Център ще отворят за посетителите в 18:30ч. КЛАС ще излязат на сцената точно в 20:00ч.

   Билетите за концерта на група КЛАС са в продажба в мрежата на Ticketstream и TixGate в цялата страна. Пропуските могат да бъдат закупени на цена от 30 лв в магазините на Office 1 Superstore, M-Tel, Technomarket, Orange, TBI Credit, На Тъмно, клуб Строежа, бар Петък, касите на ePay и EasyPay, както и онлайн на www.ticketstream.bg и www.tixgate.com.

   В деня на събитието и на входа на залата цената им ще е 40 лв.

   Всички посетители под 18 години, трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От тук може да бъде свалена декларацията за придружител за концерта на КЛАС.

   Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен. Декларации ще могат да бъдат намерени и попълнени и на входа на Интер Експо Център преди концерта.

   Деца до 7 годишна възраст ще влизат напълно безплатно, с придружител и попълнена декларация.

   Пушенето в залата е напълно забранено, включително и във фоайетата!

   Припомняме, че до Интер Експо Център може да се стигне директно с Линия 1 на Софийското метро. Изходът на Метростанция Цариградско Шосе е точно пред вратите на залата.

   След концерта ще има и официално after party в столичния клуб Строежа.
Клас, концерт

още за:

КласLoud Concerts


Коментари   (12)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 19.04.2013 13:44:09 отговори + 0 0
Интересно кой определя цените на западни, източни, азиатски, печалбарски и т.н. Западняците по-ли са гладни от нас, или пък на азиатците и по-малко им е достатъчно ? Говорим за 30 лв. ! 2013 година сме ! 3 бутилки водка ! За Мадона може 300 за някой наш 30 - много ! И що ! Нали трябва мечката да е нахранена за да играе хорото. Ние какво - хем качество, хем без пари, че и кусури търсим. Наистина сме страна на кокошкари с претенции ... Това са 15 евро мамка му ! Нали се чувствате европейци, от европейския съюз ! Ами похарчете някой лев като европейци - с кеф...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.04.2013 12:05:32 отговори + 0 0
е добре Клас ,но 30 лева е печелбарско вече Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.04.2013 01:25:26 отговори + 0 0
не е далеч от западните стандарти, но билетите наистина са скъпи и май ще пропусна... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hellraze 19.04.2013 01:03:48 отговори + 0 0
Много са скъпи билетите, просто нереално скъпи! Моите уважения към групата, но тя е далеч от западните стандарти, а цената на билета е като за западна група! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.04.2013 00:55:55 отговори + 0 0
Да. За България е обичайно да се плюе. То затова България е България. Нищо ново, нищо чудно !! Страната на най-големите кокошкари с най-големите претенции . Иначе евала на групата. Който сметне ще посети - другите - пред клавиатурите ... с храчките !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 18.04.2013 23:51:43 отговори + 0 0
Българиноооо,обиждай родното,друг кеф няма в твоя живот. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Следите остават 18.04.2013 13:23:50 отговори + 0 0
Какви следи, бе... Тия дни четох едно интервю, на некой от Клас, дето обясняваше как нема начин, като пийне две ракии да не си пусне чалга, щото "разбираш ли, нема начин". ...и тия ще ми правят "зрелищно шоу" и ще претендират за нещо?!
Каквото било, било - от тук, нататък, само надолу и срам! Феновете, отпреди 20 години нема да дойдат, без покани, а новите хим не ги е.е, за "г-жа Емилия" и пиенето на чай.
Поне да беше в читалище - примерно, Влайкова, че да не се смеят хората и цената да е 2лв, че да могат старите "уейви" да уважат. Аз, за 40лв си изкарвам доста по-културно и уютно, от това, дето ми се предлага.
Ха. Ха-а-а!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анонимен 18.04.2013 12:03:47 отговори + 0 0
БУАХАХАХАХА Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.04.2013 11:34:58 отговори + 0 0
Българската публика вече е видяла групи и изпълнители като AC/DC, Metallica, Depeche Mode, Madonna, George Michael, Peter Gabriel, Red Hot Chili Peppers, Lady Ga Ga, Elton John, Rammstein и кой ли още не. А това са изпълнителите с най-увикални сцени, осветление и звук на цялата планета. Та в тази връзка бих попитал, с какво толкова "зрелищно, светлинно и мултумедийно шоу" смятат да ни изненадат Клас в умопомрачителната зала "Интер Експо Център"??? Чудят се каква поредна глупост да измислят, за да привлекат малко повече внимание?
Българските ПиАр "специалисти" са най-големите некадърници в целия свят.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.04.2013 10:37:05 отговори + 0 0
зрелищно светлинно шоу В ИНТЕР ЕКСПО център .... хахаха, още малко Пинк Флойд ряпа да ядат с техните мижави визуални ефекти, а ? т'ва са КЛАС, баце - ГИГАНТИ!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 18.04.2013 10:35:32 отговори + 0 0
Откъде го измъдриха тоя Интер Експо център, баси куцото решение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.04.2013 09:36:43 отговори + 0 0
Клас... Интер Експо... 30 лева... тези три неща в един и същ материал доста ме развеселиха... )))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".