Dan Swano подписа със "Century Media Records"

18 апр 2013, 08:41 ч. 225 / 12 5
пред./следв.
От "Century Media Records" съобщиха, че са подписали договор с шведския вокалист, мултиинструменталист, композитор и продуцент Dan Swano (EDGE OF SANITY, NIGHTINGALE). Конкрактът е дългосрочен и за територията на целия свят. Първото нови издание на Swano за "Century Media" ще бъде на новооснованата група WITHERSCAPE. В нея участва и Ragnar Widerberg, с когото Dan е създал концептуална творба, сравнима с "Moontower" и EDGE OF SANITY. Дискът ще носи заглавието "The Inheritance" и се планира да излезе в края на юли.
dan swano

още за:

Dan Swano


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 18.04.2013 14:10:19 отговори + 0 0
е колко ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.04.2013 12:26:22 отговори + 0 0
Дан е силен. Да видим как ще го бъде в CM.

На първия - мога да ти намеря "Moontower", както предполагам и тукашните дистрибутори, но надали ще си доволен от сумата, която трябва да дадеш за него
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MadHamish 18.04.2013 11:59:29 отговори + 0 0
Еееее, супер! Аре пак EoS? Moontower също е великолепие. Имам диска, може да потърся други копия? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

чичко Грузи 18.04.2013 11:53:34 отговори + 0 0
Един от най-великите е Дан !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.04.2013 10:38:43 отговори + 0 0
ей тоя "Moontower" от години го търся на диск...новината е супер! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".