Клавиристът на DEEP PURPLE казва, че "InFinite" е по-тежък и по-прогресив от "Now What?!"

2 фев 2017, 18:35 ч. 1570 / 1 5
пред./следв.

   В скорошно интервю клавиристът на DEEP PURPLE Don Airey коментира музикалната насока на предстоящия нов албум на групата "InFinite". Творбата е записана в същото студио в Нашвил и със същия продуцент (Bob Ezrin) като предходния диск на бандата "NOW What?!". Новият материал е "малко по-тежък" и "малко по-прогресив" от албума от 2013 г. "Мисля, че ще изнанада много хора. Аз бях изненадан, когато го чух", споделя Airey с усмивка и уточнява, че не се шегува.

  Както знаете, тази година DEEP PURPLE ще тръгнат на евентуално прощално турне, което ще мине и през България на 14 май. Концертът ще се състои в зала "Арена Армеец", София, билетите с в продажба в мрежата на "Eventim" (поръчай онлайн).

 

deep-purple-2017-infinite

още за:

Deep PurpleDon Airey


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Trapeze 7.02.2017 13:42:25 отговори + 1 0
Ми достатъчно са си тежки, свирят хардрок все пак, а не мтв бози, както е отбелязъл колегата по-долу. И работата им не е да са по-тежки от съвременните метъл стилове, работата им е била да се появят на нужното време и нужното място, за да стане възможно съществуването на тези метъл стилове. Който не го разбира това, да провери кои са любимите музиканти на любитие им групи, и кои са техните любими музиканти. Така ще схване как стоят нещата, че иначе ще му е много сложно за обяснение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 2.02.2017 23:18:30 отговори + 4 13
Може да е по-тежък от нещо си там, но тежък няма да е със сигурност. И хубав вероятно няма да бъде, но това е друга тема Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 3.02.2017 01:50:17 + 10 5
А ти не се ли кланяше пред сума ти чада на MTV, наричайки тях и помиите и емотиите им модерен "метъл"? Пърпъл със сигурност са по-тежки от тях, дори с по-новите си албуми, и милион пъти по-добри музиканти, текстописци и артисти. Изчакай още няколко месеца, Аскинг пристигат... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 3.02.2017 11:01:28 + 3 3
Разбирам да ги харесваш повече, разбирам даже да кажеш, че са по-добри музиканти, но да кажеш, че са по-тежки показва само с каква лекота е изпълнено пространството между двете ти уши Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 3.02.2017 12:48:48 + 6 1
На мен групички като Аскинг и Царевицата звучат много повече като (тийн) поп, отколкото метъл... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".