Клуб "Fans" като Синдикален дом на индъстриъл културата - Ден 2

17 фев 2009, 17:24 ч. 235 / 6 2
пред./следв.
Другари и другарки, на 16 февруари, точно 7 дни и нощи след "Orgy Night", се състоя и втората тематична вечеринка, организирана от "Gorgon", този път под надслова "Electricity night".
   Почетни гости бяха вокално-индустриална формация ANIMASSACRE, които са приемани с възторг и познати на софийската публика от изявата си преди японците GOTHIKA през месец май миналата година и др. участия в столицата.
   Подгряваше ги търновския DJ Psychoma и още от самото начало пускаше здрав индъстриъл и EBM, от които направо ни "светнаха крушките". Към 22 ч. на видеостената се появи кървава аниме-визия, а малко след това на сцената излязоха и варненските манга-индъстриъл самураи - Симон, Диана и Тодор. Приканиха присъстващите да се приближат до сцената, тъй като "тази вечер ще се свири джаз". Доста странни виждания имат те за джаз музиката, но пък на нас ни харесаха. Изпълниха девет композиции, сред които ярко се открои четвъртото, представено като "едно любовно парче - "Е** си майката". На екрана продължаваше да се лее кръв, този път от игрални японски хоръри. Нямаше как да минем без бис, и изборът на формацията в този случай бяха "(R)evolution" и "Hynamizawa Syndrome", които взривиха жадната за бързи бийтове и тръпчиви шумове публика. Към 23:10 ч. ANIMASSACRE се оттеглиха от сцената, подкрепени с бурни аплодисменти и с озвучението отново се зае другарят DJ Psychoma.

   Сетлист на ANIMASSACRE, София, 16 февруари, клуб "Fans":
01. Shi no sedai
02. Apathy
03. Mecha Tremors
04. E** si maikata
05. Backfire
06. User Hostile Interface
07. It takes two
08. Kankoku
09. Barcode of Death
10. Evolve
11. (R )evolution
12. Hinamizawa Syndrome
Mart Kawaii
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


LinkRage 18.02.2009 00:36:30 отговори + 0 0
Taka e! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sungrief 17.02.2009 23:20:21 отговори + 0 0
Пу, жалко че не са свирили Doomed at Birth, страшна песен си е Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".