Клуб "Строежа" посреща 16-годишнина на 9 март

8 мар 2013, 14:18 ч. 300 / 6 0
пред./следв.
Един от най-старите действащи клубове в България - "Строежа" (Студентски град, София) - ще посрещне своята 16-годишнина на 9 март, тази събота. По традиция "Строежа" отново ще събере приятелите на алтернативния саунд, който е основна музикална линия на клуба. Официалната дата на създаването му е 10 март 1997 г., като през целия този период мястото се радва на стабилен интерес и непроменена концепция. В съботната вечер зад пулта ще застанат част от бившите диджеи, които за всичките 16 години са 10 на брой. От страна на "Строежа" месец март е с особено наситена програма - в афиша на клуба впечатление правят разнообразни имена като тези на PANICAN WHYASKER, РЕВЮ, СЕПУКО 6, SOUNDPROPHET, ДЖАНГО ЗЕ, ОРКЕСТЪР КАРАНДИЛА, УИКЕДА, BRAZZ VILLIDJ, СЪРМАТА ХАРИ, МИТКО ТАРАЛЕЖКОВ, BGGZ RUBBIT, SEATTLE NIGHT 28, MORPHINE TRIBUTE, "ХаХаХа Импро Театър", "Classic Britpop Party" със Shakermaker, Реге-вечер с Lazy Face, "Swing Night" с "The Smugglers Collective", както и събития от сорта на студентски куизове и изложби, и една външна продукция - двата поредни концерта на DUBIOZA KOLEKTIV в "Mixtape 5".

   На самия 10 март в "Строежа" ще се проведе двадесет и петото издание на "Sunday Art Report" с участието на ОРКЕСТЪР КАРАНДИЛА, ДЖАНГО ЗЕ и "ХаХаХа Импро Театър".
stroeja mart

още за:

Строежа


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".