Клуб "The Box" набира ученически групи за концерти

19 окт 2009, 19:28 ч. 105 / 2 6
пред./следв.
Клуб "The Box" набира млади ученически групи за инициативата "School Of Rock", която от декември месец ще се провежда всяка седмица. До момента се е състояло едно издание, на което взеха участие групите SPLIT, STR8 AHEAD, TAK'N и ЮВКА. В предстоящият ноември месец ще се състоят още две издания. На 12-и - ЮВКА, THE RECKONING, THE STRUNES и на 18-и - RED HAWG, STR8 AHEAD И TAK'N. Целта на "School Of Rock" е да стимулира младите групи и да им даде възможност да се запознаят с трудностите на истинската сцена и особеностите на сценичното изкуство. Това е и чудесен начин да покажат своите умения и да се срещнат на живо с публиката. Всички желаещи могат да се обадят на тел. 0885 143 067, за да се запознаят с условията и да се запишат за участие. Инициативата не е с конкурсен характер и групите могат да се борят единствено за най-важната награда – симпатията на публиката.

още за:

The BoxSchool Of Rock


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Fanatik_Priest 19.10.2009 21:22:13 отговори + 0 0
Хубава инициатива! Дано от нея цъфне и върже нещо по-така Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blacky 19.10.2009 21:04:26 отговори + 0 0
========
ЮВКА, THE RECKONING, THE STRUNES
========
Тия деа разбиват, големи купонджии са. А The Strunes ми направиха огромно впечатление с изпълнението си (thumbsup)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

streetcleaner 19.10.2009 20:53:46 отговори + 0 0
браво за това, но моето мнение е, че това е едно шибано място. На Hate City феста оня ден (, а и не само) вътре беше около 40 градуса с невероятна мъгла цигарен дим. А и колкото пъти да отида там не мога да не се "преклоня" пред "гения", който е решил по средата на сцената да минава носеща колона с метър дебелина. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Май не се брои... 19.10.2009 20:37:48 отговори + 0 0
А един ученик в групата прави ли я ученическа? Другите сме студенти... Едва ли... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

пак съм аз 19.10.2009 19:36:40 отговори + 0 0
мда... а студентите ? и ако са от различни университети Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 19.10.2009 19:33:34 отговори + 0 0
студентите броят ли се?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".