"SPIRIT of Burgas" достигна финалите за "Best Overseas Festival"

19 окт 2009, 17:02 ч. 82 / 1 16
пред./следв.
Българският фестивал "SPIRIT of Burgas" вече е на финалния кръг в категорията "Best Overseas Festival" на "UK Festival Awards". Феновете отново имат право да гласуват за любимите си фестивали, песни и изпълнители за това лято. Гласуването се извършва на www.festivalawards.com до 4 ноември и всеки може да спечели 2 VIP билета за всеки фестивал победител. Връчването на наградите ще се състои на тържествена гала-церемония на 16 ноември в култовия лондонски клуб "IndigO2".

още за:

Spirit Of Burgas


Коментари   (16)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Хмел 19.10.2009 21:48:38 отговори + 0 0
АХАХАХХАХАХАХАХХАХАХА
ОК, Якошиба яко ме на(шиба)храни. На Каварна съм ходил по един или друг повод последните три години. Д2 не свирят песните от периода с (Пър)Дичо, правят си само новите работи. Аз не се сцепих на дръм ен бейса, ама има хора които са се сцепили и това е яко. Коз и на Каварна има, което също е яко. Пък якият металист Якошиба явно не вижда по - далеч от носа си и слуша пет групи на кръст, които навярно звучат еднакво, понеже има нетърпимост към разнообразието. Доста ограничено. Бих се чувствал яко шибано, ако бях Якошиба, който вероятно бара основно собствените си цици...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stanislav 19.10.2009 21:44:47 отговори + 0 0
уви,"злета"винаги ще има...За съжаление и тук Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Целденебал 19.10.2009 21:40:52 отговори + 0 0
Абе кво ще се замимавам с неква си имитация на фест???
Бате не искам да ходя някъде ккъдето да се пълня с ппясък,пълно е с накомани и чалгари и пеят некакви утрепани комерсиални групенца!!!!!!!Да го духа СПИРТА!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Якошиба Цицибара!!!! 19.10.2009 21:33:39 отговори + 0 0
Абе хмел много си смел!!!От кога пък толкова разбираш от фестивали ти бе???Ебати смешкото си!!!Предполагам,че само на смешния Спирт си ходил!!!Откачили на хусчето,а???Сцепи ли се на дръм енд бейса???А на Д2 куфя ли???Разплака ли се на Ледено момичЕ???
Аре моля ви се къв фест е тоя Спирт!!!Некъв музикален буламач за тревопушещи идиоти!Пушете си коза и се кефете на мизерното си фестче,аз ще си ходя в Каварната!!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хмел 19.10.2009 21:19:12 отговори + 0 0
Че не е нанивото на Вакен - не е. Ама Вакен е на 20 години, Спирит - на 2.
Ето какво казва чичо Гугъл за първите два Вакена:
1990 August 24 - August 25, 1990: 5th Avenue, Ax'n Sex, Motoslug, Sacret Season, Skyline, Wizzard
1991 August 21 - August 22, 1991: Bon Scott (HH), Gypsy Kyss, Kilgore, Life Artist, Ruby Red, Shanghai'd Guts, Skyline
В Бургас за две години дойдоха пионерите на уейв - готик (или както му викате) рока Sisters Of Mercy, една от най - продаваните блек банди Cradle Of Filth, огромните Faith No More, много силните Clawfinger и Fun Loving Criminals, зверски успешни банди, които нямат нищо общо с рока: Kosheen, Bonobo, Asian Dub Foundation и пр. Освен това идеята за толкова много сцени е чудесна, има сума ти интересни неща, които можеш да откриеш, дава сериозно поле за изява на яки български банди, и всичко това на много достъпни цени. Аз толкова добър звук, като на Faith не съм чувал до сега в България. Драгият Кук Укс Кулан е напълно прав, че тука е фрашкано с някакви неадекватни, заядливо - комплексарски псевдокоментарчета, в които не се казва нищо смислено, а само се мрънка. Който може нека направи по - як фест и тогава да недоволства срещу Спирита. Пък Каварна, че не е много фест, особено концерта на Dimmu тая година - това е вярно, ма на мен и така си ми харесва. Хубаво е, че идват яки банди всяко лято там, вярвам, че занапред и на двете места ще става все по - яко. Но като заключение, ако трябва да сравним Калиакра Рок Фест със Спирита определено вторият печели, най - малкото защото наистина е фест.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


цирк 19.10.2009 21:14:57 отговори + 0 0
Онлайн гласуване.... без коментар.
Спирит оф бЪргЪс повече? Не, благодаря! Нищо лично
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 19.10.2009 20:50:06 отговори + 0 0
LinkRage, че аз бях в Каварна! Кебапчетата не съм пробвала, но кюфтенцата бяха убийствени, както и музиката, която слушах 3 дни. И ми стана смешно в една категория да сложат Вакен и Спирит, това е като магаре и космос. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кук Укс Кулан 19.10.2009 20:49:34 отговори + 0 0
Абе,не ви ли писна да хейтвате???Това било незнамсищо,онова било незнамсикакво!!!!Истината е че Спирита е единственото събитие в България,което може да се нарече пълнокръвен фестивал!!!Относно Каварна-това,което се случва там не е точно фестивал...Просто три вечери подред свирят по две или три групи...Общо взето калиакра рок феста може да мине за три отделни онцерта!!!А идеята на Спирта(както му викат някои хора) е много добра!!!Това че вие не сте чували повечето групи там означава,че сте супер ограничени!!!Фейт но мор изобщо не е отдавна забравена група!Това се видя много добре на Даунлоуд!!!Спирта ще става все по-голям фестивал,защото просто самата му идея е мега добра!!!
Стига безмислено хранене!!!Тия дето сте големи храители и специалисти не сте нищо повече от утрепани асоциални интернет мишки!!!Спрете се най-накрая!Излезте навън и подишайте въздух!Срещнете се с хора(ама истински),че ще вземете да изгниете пред тия компютри!!!!

Айде да сте живи и здрави и догодина на Спирта пак да избухнем!!!!!!!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Влади 19.10.2009 20:08:45 отговори + 0 0
LinkRage ******************,или си нямаш и най-малка представа какво е един голям фестивал с големи групи!!!Какви групи имаше в Бургас и какви в Каварна,разликата е на светлинни години мойто момче!!!Защо не се поинтерисуваш малко кои групи са по велики Скорпион,Тиатър,Мотли,Едгай и Гардиън,или тез там дето за пръв път ги чух повечето + незнам си колко български като Д2 и такива подобни,и уж дето малко от малко минаващата за голяма Фейт ноу мор е одавна забравена от бога група!!!Пък нека в Каварна само кебапчетата са добри. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

LinkRage 19.10.2009 19:37:05 отговори + 0 0
Деа мн бързо пишете бре Аз за новината че е смех яко исках да кажа, както и да е А и тая година на Каварна само шишчетата и кюфтетата струваха! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


LinkRage 19.10.2009 19:35:45 отговори + 0 0
Съгласен Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metal-core 19.10.2009 19:34:50 отговори + 0 0
Отивайте в Каварна да ядете кебабчета,като е голям смях.То и вие сигурно сте голям смях ако ви видя. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бирена фея 19.10.2009 19:26:40 отговори + 0 0
Извинявам се, исках да кажа СЛЕД! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бирена фея 19.10.2009 19:17:48 отговори + 0 0
Още по-голям смЕх настава като видиш фестивала, който е номиниран преди Спирит Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

nevervasht 19.10.2009 19:14:37 отговори + 0 0
hihihihih Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


dementor 19.10.2009 18:25:53 отговори + 0 0
голем смех Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".