Коледна промоция на "Wizard" и в онлайн магазина на KATEHIZIS.COM

3 дек 2010, 08:46 ч. 1400 / 8 10
пред./следв.
Както в края на всяка година - музикална компания "Wizard" обявява атрактивна промоция за покупки на музикални продукти и мърчандайз от нейния каталог, която важи без промяна и за онлайн магазина на най-посещавания български рок/метъл сайт KATEHIZIS.COM.

   Ето какво сме ви приготвили сега, през целия декември:

   Като допълнителен бонус, всеки клиент, закупил над три диска и придобил право да участва в промоцията, ще получи подарък специален календар или плакат А4, предоставен специално от "Nuclear Blast Records" за коледната кампания.

   А ето и условията:

   Промоция 1: Спечели CD до 15 лв.: Всеки клиент, закупил минимум 4 броя CD/DVD на цена над 14 лв., получава безплатно (избрано от него) CD/DVD на цена до 15 лв., включително! За да изпълните това условие най-евтиният от закупените/поръчани онлайн 4 CD/DVD-та трябва да е на цена 15 лв.

   Промоция 2: Спечели CD/DVD до 28 лв.: Всеки клиент, закупил минимум 7 броя CD/DVD на цена над 14 лв., получава безплатно (избрано от него) CD/DVD на цена до 28 лв. включително! За да изпълните това условие най-евтиният от закупените/ поръчани онлайн 7 CD/DVD-та трябва да е на цена 15 лв.

   Промоция 3: Спечели тениска по избор: Всеки клиент, закупил минимум 3 броя тениски къс/ дълъг ръкав (T-Shirt, L-Sleeve) или качулка (HSW) на цена над 19 лв. - получава безплатно (избрана от него) тениска (T-Shirt)! Закупените артикули може да са еднакви, напр. 3 бр. тениски или пък различни 2 бр. тениски + 1 бр. качулка и т. н. За да изпълните това условие най-евтиният възможен от закупените/поръчани онлайн три артикула трябва да е на цена 20 лв.

   Важно: Промоцията важи за всички клиенти на магазина на Музикална компания "Wizard", за всички онлайн поръчки (вкл. в онлайн магазина на "Metal Katehizis") и важи само за наличните CD, DVD и тениски (T-Shirt). Побързайте - определените количествата са ограничени.

   Забележка: Индивидуалните поръчки не взимат участие в промоцията.


Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 5.12.2010 13:25:17 отговори + 0 0
Имам група и искахме да говорим с тях за разпространение в България но дори не отговориха следователно са ......... а нали всички знаем кой го държи това !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

69 4.12.2010 15:59:35 отговори + 0 0
до mad client;питал съм в магазина ама ми казаха че с плочите нещата стоят по друг начин.не знам какво означава това. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.12.2010 19:12:24 отговори + 0 0
Един албум в САЩ струва около 10 долара. В европа - около 13-14 евро. Нормално е оригиналните дискове в БГ, които са внос от Европа и САЩ да са на такива цени, недейте рева. Wizard е як магазин, от който често пазарувах, преди да открия eBay и въпреки това още мога да си намеря неща при тях на нормални цени. В крайна сметка - оригиналът е незаменим, кой каквото ще да ми говори. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mad client 3.12.2010 15:00:05 отговори + 0 0
до 69 - обади се на телефоните на www.wizard.bg или направи запитване тук с е-мейл, със сигурност ще ти направят отстъпка ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

yourkiller 3.12.2010 13:20:13 отговори + 0 0
въобще не мога да се ориентирам в магазина... има само нелогично подредени списъци от нови това и онова... наиситна не разбирам :8

В моя телевизор ли е проблема?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


69 3.12.2010 12:39:57 отговори + 0 0
за грамофонни плочи пак няма промоция.набелязал съм си 15 плочи и ми се струва нередно да ги купя без отстъпка Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

doggy 3.12.2010 12:05:07 отговори + 0 0
Дървена оферта ;-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rock Thrashler 3.12.2010 11:40:24 отговори + 0 0
По време на прИмоциите, правят най-големите измами!Пращат ти не това, което си поръчал и после не можеш да го върнеш, защото е на промоция!!!Лично съм патил. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Eraser 3.12.2010 11:33:42 отговори + 0 0
Колега, ти имаш ли представа изобщо колко струва един новоизлязъл албум в Германия например?. 16 Евро и това даже е евтино. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Калата 3.12.2010 10:00:37 отговори + 0 0
Вместо да измислят такива обречени промоции, да вземат да си актуализират цените. Като ги направят съизмерими с тези в европейските държави и щатите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".