Магазинът на музикална компания "Wizard" се мести в Каварна за четири дни

11 юли 2011, 07:08 ч. 1256 / 6 4
пред./следв.
За пръв път в 16-годишното си съществуване магазинът на Музикална компания "Wizard" няма да работи четири поредни дни. Екипът му пътува за Каварна, но, все пак, ще бъде на вашите услуги. За втора поредна година Музикална компания "Wizard" ще има ексклузивен музикален щанд на фестивала, предоставен специално от организаторите. Там ще можете да закупите CD-та, DVD-та, постери, стикери - които да използвате за специалните "signing sesions" с вашите любими банди - гости на фестивала. Също така, на специални летни (фестивални) цени ще можете да закупите всичко най-ново и любимо от световния метъл. Ще има и официален мърчъндайз, плюс уникални CD/DVD разпродажби. В понеделник, 18 юли, "Wizard" пътуват обратно към София, а на 19-и, вторник, магазинът им в столицата ще бъде отворен отново.

   Важно уточнение: Горното се отнася само за фирмения магазин на бул. "Скобелев" 46А. Онлайн магазинът на "Wizard" ще работи през всичките тези фестивални дни, респективно това се отнася и онлайн магазинът на "Metal Katehizis".

още за:

Wizard


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 12.07.2011 10:15:08 отговори + 0 0
Научете се да ползвате речници и google! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SA Dictionary 12.07.2011 00:27:50 отговори + 0 0
EXCLUSIVE
[iks'klu:siv]
I. 1. изключителен, особен, специален (за права и пр,)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.07.2011 22:27:13 отговори + 0 0
Анонимен - 2011-07-11 20:28:42
Някои да преведе какво значи "ексклузивен"?

Това е едно такова животно, което за нищо не става
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 11.07.2011 20:28:42 отговори + 0 0
Някои да преведе какво значи "ексклузивен"? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".