Конкурс за участие на непопулярна българска група на "Elevation Festival"

8 мар 2011, 13:28 ч. 311 / 5 22
пред./следв.
"Metal Katehizis" получи следното съобщение:

   На 10 март стартира конкурс за участие на непопулярна българска група в Elevation Music Festival

   След седмица ще станат ясни имената българските групи, които ще свирят на фестивала

   На 10 март стартира конкурс за група или изпълнител, който ще може да вземе участие на първото издание на най-новия музикален фестивал в България Elevation Music Festival през юни в Разлог. Това е първия по рода си открит конкурс за участие на групи в толкова мащабно събитие. Той се провежда съвместно между Radio Café Team и Elevation Music Festival. Целта на конкурса е да даде възможност на една непопулярна българска група или изпълнител да представи музиката си на една сцена с имена, като 30 Seconds to Mars, Hurts, Stereo Mc’s, Dog Eat Dog, Parov Stelar и др.
   Според условията участие могат да вземат изпълнители или групи, които до момента не са се изявявали на големи сцени в рамките на събития организирани в България. Кандидатстващите трябва да имат минимум 10 авторски песни. Желаещите да участват могат да изпратят не повече от две свои песни или видеоклипове, както и кратка биография и снимки на имейл адрес radiocafeteam@elevation.bg или на адрес: София, бул. България 2, Radio Cafe. Заявки за участие могат да се изпращат до 15 април.
   Измежду всички, желаещи да участват, организаторите на фестивала ще изберат 10 имена. Кое от тях ще вземе участие по време на уникалното събитие, ще решат членовете на останалите български банди, които ще се качат на сцените на Elevation Music Festival. Това ще стане по време на специално събитие, в което групите ще дадат своите гласове за кандидатите. При равен брой гласове участникът ще бъде изтеглен на случаен принцип, чрез жребии. Избраната група или изпълнител ще има възможност да представи своя авторска музика в рамките на 40 минутен сет.

   На 16 март, сряда, от 11.00 часа на специална пресконференция в Radio Café ще станат ясни имената на българските групи и изпълнителите, които ще са част от програмата на Elevation Music Festival.


Коментари   (22)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


рнр 10.03.2011 12:59:40 отговори + 0 0
Моникс не ти харесва, щото свири не знам си къде си, Од Крю не харесваш, щото едният бил син на не знам си кой си, конкурса не харесваш щото не знам си какво си, на фестивал сигурно няма да ходиш, щото еди какво си. Ти какво правиш тук? Ти май искаш да пееш или да свириш, или искаш да си жури..., или организатор? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.03.2011 09:58:36 отговори + 0 0
ами за да не се "побутва"..се прави конкурс..ма и т'ва не ти харесва....ко предлагаш ти?...как трябва да се парви според теб? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.03.2011 09:24:08 отговори + 0 0
пич ти се излагаш, много добре знаеш, че има много хора, които правят своя музика и я правят добре, но когато нямаш кой да те промотира тук там, да подбутне, не става работата особенно в България, знаем как стават нещата тук за съжаление, и никъде не съм казал , че хората не си правят тяхната музика както трябва Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.03.2011 21:24:00 отговори + 0 0
хахахахах ми ко то дъщерята на Стинг я дават по тв-то...да я спрат заради сблъсък на интереси ли....Джейсън Бонъм да не свири...щото баща му е бил легенда...пич стига се излага.....това са артисти, които правят своя музика и ако я правят както трябва какъв е проблема... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.03.2011 21:05:00 отговори + 0 0
пичове, не съм от никоя група и знам за какво говоря, за разлика от вас, имам право да правя коментари, защото живея в България, и да ще отида да ги гледам в чужбина защото тука групи като Tool или Foo Fighters няма скоро да гледаме
и последно - трябва ли да ви обяснявам,че синът на Васко Кръпката е барабаниста на Odd Crew, сега ми кажете , че и това няма значение ...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 9.03.2011 15:00:31 отговори + 0 0
"абе тоя анонимния е от някоя малоумна група, дето не са ги извикали на съответния фест и сега сере тука...говори глупости от яд и злоба, изкарва всички връзкари. Не сравнявам Од Крю с Металика, а те подиграва щото си жалък. "за съжаление групите , които слушам не идват в БГ" - ами бегай в чужбина да си гледаш квото си гледаш - като е така за кво коментираш Бг групите и особено тази, която ще получи шанс за изява тук?"
адски си прав, но за жалост не е само той.....много хайван има в БГ мнооого...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Смех 9.03.2011 13:36:20 отговори + 0 0
абе тоя анонимния е от някоя малоумна група, дето не са ги извикали на съответния фест и сега сере тука...говори глупости от яд и злоба, изкарва всички връзкари. Не сравнявам Од Крю с Металика, а те подиграва щото си жалък. "за съжаление групите , които слушам не идват в БГ" - ами бегай в чужбина да си гледаш квото си гледаш - като е така за кво коментираш Бг групите и особено тази, която ще получи шанс за изява тук? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.03.2011 13:12:33 отговори + 0 0
Какво значи според теб "бутат напред", кой ги бута? Защо ги бута? Ще изкара пари от тях ли..какво..? Тчоно щото все едни и същи участват на такива фестове, ако този подбор е истинки ще е яко.....щото е различен...няма да са Епизод, Конкурент, Сигнал, БТР, Уикеда и т.н. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.03.2011 11:33:05 отговори + 0 0
"Анонимен - 2011-03-09 10:59:03
Пич, иди се прегледай честно..... "

Пич , иди ти се прегледай, всичко което казвам си е истина, явно не се харесва на всички ...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.03.2011 10:59:03 отговори + 0 0
Пич, иди се прегледай честно..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 9.03.2011 10:10:52 отговори + 0 0
ми не ревах щото не слушам AC/DC(за съжаление групите , които слушам не идват в БГ), сега сигурно ще ми кажете, че е нямало друга група дето да свири освен Конкурен ли ???, а по долния господин да не ми сравнява Од Крю с METALLICA,че става смешен, освен това за протокола, нямам група, но това едва ли има значение, явно много много не се интересувате от това какви групи има освен тези, които ги бутат напред, ще ви дам и друг пример я вижте на Jack Daniel's сцената на Спиритита последните няколко години май се въртят едни и същи групи (или и това не виждате) ...
а неизвестна група от където и да е ще се появи , ама на куково лято ...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

VULGAR 9.03.2011 00:35:55 отговори + 0 0
ай стига пък ти бе...що не рева Конкурент като подгряваха AC/DC........ще се даде възможност на група, която никой не познава, да се качи на голяма сцена...а е доста яко, че останалите бг банди ще избират....и ако наситина Моникс и Одд Крю ще избират ще е интересно на какво ще се спрат различни по стил музиканти....тва е яко...мноо искам да видя физономиите на хора като теб когато се обяви никому неизвестна банда от Провадия например...и те ще са с връзки и пак ще има конспирация.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.03.2011 00:30:20 отговори + 0 0
Ти мани Од Крю, обаче мамка им и педали METALLICA, тея са най-големите връзкари, къде ли не ги набутаха ей! а да не говорим за Slayer, съвсем случайно попаднах на тяхен концерт и изсвириха някакви конски, цвилещи сола, не ми харесаха Отврат!
Аман от шуробаджанащина!!!!!
Да вземат да поканят мойта група, ама няма да ви кажа коя е, щото от плюене в Катехизиса, ще я намразите покрай мен
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Brutusa 8.03.2011 22:49:43 отговори + 0 0
Анонимен - 2011-03-08 21:58:00
такаа мен ме е срам да прочета, че ще правят доста смешен конкурс, а това пък направо ме втрещи

"Измежду всички, желаещи да участват, организаторите на фестивала ще изберат 10 имена. Кое от тях ще вземе участие по време на уникалното събитие, ще решат членовете на останалите български банди, които ще се качат на сцените на Elevation Music Festival."

доста смешно, по добре да си викнат някой без такъв конкурс,
освен това повечето БГ групи на фестивала пак са вързкарски визирам ODD CREW(къде ли не ги набутаха ей), а да не говорим за Monyx, съвсем случайно попаднах на тяхен концерт и изсвириха 4 , повтарям 4 авторски парчета, питам дали ще свирят кавъри като излязат на сцената, сигурно ДА, но ми се изяснява май и как са попаднали на фестивала случайно концерта на който бях беше в Radio Cafe, а я вижте къде трябва да се подадат заявленията ...
аман от шуробаджанащина ...


+1
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.03.2011 21:58:00 отговори + 0 0
такаа мен ме е срам да прочета, че ще правят доста смешен конкурс, а това пък направо ме втрещи

"Измежду всички, желаещи да участват, организаторите на фестивала ще изберат 10 имена. Кое от тях ще вземе участие по време на уникалното събитие, ще решат членовете на останалите български банди, които ще се качат на сцените на Elevation Music Festival."

доста смешно, по добре да си викнат някой без такъв конкурс,
освен това повечето БГ групи на фестивала пак са вързкарски визирам ODD CREW(къде ли не ги набутаха ей), а да не говорим за Monyx, съвсем случайно попаднах на тяхен концерт и изсвириха 4 , повтарям 4 авторски парчета, питам дали ще свирят кавъри като излязат на сцената, сигурно ДА, но ми се изяснява май и как са попаднали на фестивала случайно концерта на който бях беше в Radio Cafe, а я вижте къде трябва да се подадат заявленията ...
аман от шуробаджанащина ...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Сики Никс 8.03.2011 20:17:39 отговори + 0 0
"Че нямат качествени групи,с които да запълнят програмата на скъпия си фестивал и затова търсят доброволци да им свършат работата срещу ниско/никакво заплащане. "

Eто този манталитет ни ***** мамата. Срам ме е че е пълно с такива хора тук. Засрами се, който и да си. Жалък си
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аз 8.03.2011 18:11:45 отговори + 0 0
Идеята е прекрасна. Това до момента никой не го е правил!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.03.2011 16:36:24 отговори + 0 0
Евала !
Нека да се дава шанс на млади или по-непробивни групи.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

? 8.03.2011 15:43:48 отговори + 0 0
Способността на българина да открие във всяка една новина първо лошата страна е уникална. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 8.03.2011 15:20:09 отговори + 0 0
хахахах ейййй няма угода...хората са си казали, че търсят непопулярна група, за да я съпортнат и да дадат шанс за изява ...пак има недоволни...лелеле ей толкова струваме българите....пълни цървули....и една непопулярна група ще направи феста още по-качествен...хахахахахах Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 8.03.2011 14:47:21 отговори + 0 0
Че нямат качествени групи,с които да запълнят програмата на скъпия си фестивал и затова търсят доброволци да им свършат работата срещу ниско/никакво заплащане. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

? 8.03.2011 14:41:37 отговори + 0 0
какво не харесвате на новината, бе? добре ли сте?!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".