Консорциум с участието на Nick Mason спаси футболния отбор "Болтън"

29 авг 2019, 12:36 ч. 1280 / 5 3
пред./следв.

   Третодивизионният английски отбор "Болтън" ("Bolton Wanderers") бе заплашен от закриване, ако не получи спешна финансова инжекция, която да позволи съществуването му в бъдеще.

   До крайния срок, в който клубът трябваше да бъде купен и предпазен от банкрут, оставаха само няколко дни и бе дадена двуседмична отсрочка, когато консорциумът "Football Ventures" инвестира 10 млн. паунда и по този начин спасява "Болтън".

    Основна фигура в консорциума е легендарният барабанист на PINK FLOYD Nick Mason. Символично музикантът сбъдва онази част от текста на класическата композиция "Money", в която се пее "Think I'll buy me a football team".

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Keeper of the seven keys 29.08.2019 16:39:48 отговори + 4 1
Поздравления за чудесната инициатива на Ник Мейсън! Дано това му донесе щастливи мигове с отбора. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 29.08.2019 13:45:30 отговори + 7 1
Браво! Голяма група, големи музиканти! Жалко, че с последния си проект Мейсън не направи и концерт в България (мисля, че Зала 1 на НДК би била доста подходяща и да събере достатъчно зрители, които да се насладят на музиката на ранните Флойд, изпълнена от един от основателите и и всъщност единствения и член, който е участвал в абсолютно всички албуми на групата). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 24.02.2020 12:04:29 + 0 0
Яяяя, какво имаме тук !?! Реших да превъртя старите публикации и се подсетих за ей тоя коментар. Хм, как се "обръща палачинката" обаче- половин година по-късно шоуто на "Чинията, пълна с тайни" е на път да се осъществи (и то в Зала1 на НДК), а разочарованието вече е заменено с трепетно очакване ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".