Концертът на NICK MASON'S SAUCERFUL OF SECRETS се отлага за 8 юни 2022 г.

31 мар 2021, 14:58 ч. 951 / 5 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Рок легендата Nick Mason, заедно със своята банда Nick Mason's Saucerful of Secrets отлагат европейското си турне за 2022!

Концертът на Nick Mason в София ще се състои на 8 юни 2022 година!

Nick Mason и бандата му Nick Mason's Saucerful of Secrets отлагат европейското си турне за 2022 година, поради все още усложнената международна ситуация. Шоуто в България, което трябваше да се проведе на 18 юни 2021 година, ще е с нова дата – 8 юни 2022 година, а мястото остава непроменено – зала 1 на НДК.

Всички закупени билети ще важат без презаверка за новата дата.

Всеки който иска да върне билета си ще може да го направи от мястото на закупуване от 18-и май до 17-и юни 2021-а година.

Процедура за връщане на билети:
Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

Билети, закупени от Офис 1 Суперстор, Книжарници Ориндж, Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

След няколко напълно разпродадени турнета в Обединеното кралство, Европа и Америка през 2018 и 2019, това е най-голямото европейско турне на Nick Mason’s Saucerful Of Secrets до момента! Турнето през 2022 ще бъде наистина специално, с обновен репертоар, който ще включва ранна музика на Pink Floyd, периода между 1967 и 1972 година, включително албума ‘Obscured by Clouds’, и легедарното парче ‘Echoes’.
Nick Mason сформира бандата Nick Mason's Saucerful of Secrets, заедно с басиста на Pink Floyd Guy Pratt, китаристите Gary Kemp от Spandau Ballet и Lee Harris от Blockheads, и Dom Beken от The Orb на клавишни.

Билети за концерта на Nick Mason's Saucerful of Secrets, могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim, както и онлайн на www.eventim.bg [поръчай от тук].

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Danny Carey 31.03.2021 22:04:31 отговори + 5 1
Той, завалията, ще е на 78 години другата година.
Какви концерти се отлагат, не зная.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Yavor 9.04.2021 19:35:52 + 3 0
BB King изнасяше концерти до 89 годишна възраст. Защо не и Ник? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".