Константин Цеков (ФСБ) и Любо Киров (ТЕ) с нова песен

29 сеп 2015, 14:00 ч. 4380 / 23 3
пред./следв.

   Любо Киров (ТЕ) и Константин Цеков (ФСБ) пуснаха първата си съвместна песен. Парчето е композиция на Константин Цеков, който кани Любо да се включи с вокали и крайният резултат е "За нежност" - "деликатна балада с усещане за чиста любов".

   Текстът на песента, дело на Живка Шопова, "разказва за безсънието, неизречените думи и неосъществените желания, които остават след раздялата". "Изчистеният и направен с много вкус аранжимент на Константин Цеков бързо предизвиква асоциации сред феновете със звученето на ФСБ, а първите реакции в социалните мрежи са изключително позитивни."

   "За мен беше чест да бъда поканен от Косьо за този проект" - споделя Любо и признава "Нямаше как да откажа, но напрежението беше сериозно. Чак когато излязох от студиото, Косьо с типичното си чувство за хумор ми каза: "Ето бе, видя ли, че много хубаво го изпя! Какво толкова се притесняваше?".

   Двамата се връхновяват за проекта в началото на годината, по време на първите репетиции с със супергрупата ЛЕГЕНДИТЕ, с която на голямо национално турне изпълняват класически песни от четири десетилетия в българския рок заедно с Константин Марков и Стенли от ТАНГРА, Данчо Караджов от СИГНАЛ и Митко Кърнев от D2.

   Към "За нежност" вече има и заснет видеоклип на режисьора Васил Стефанов - черно-бял и "допълващ семплата нежност на парчето". Може да го гледате по-долу.

  Преди около две седмици WeRock.bg ви представи интервю с Константин Цеков по повод турнето на ЛЕГЕНДИТЕ.

 

 

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Koko 2.01.2021 23:00:12 отговори + 0 0
Защо не пишете как си заминаха Александър Бахаров,Ивайло Крайчовски и Петър Славов – Пъпеша oт ФСБ???
Има интересни неща…….
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stewie Griffin 29.09.2015 19:08:45 отговори + 9 3
Тоя Любо Киров е редно да си издухва носа преди да почне да пее. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 29.09.2015 14:55:53 отговори + 13 0
Кой ги измисля тия съобщения до медиите, направо не е истина... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".