КОНТРОЛ и УИКЕДА с първи общ концерт през май

28 апр 2016, 09:20 ч. 1389 / 9 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

На 14 май Борисовата градина ще бъде разтърсена от звука на две от най-обичаните банди у нас. Контрол и Уикеда за първи път ще излязат с общ концерт и най-големите си хитове на сцената на Маймунарника.

Шоуто започва точно в 20:00 часа, когато Уикеда ще заредят едно след друго емблематичните си парчета, които всеки фен на ексцентриците познава. Час и половина по-късно Контрол ще поемат щафетата с всичките си мега хитове, както и нови супер резачки. Контрол ни обещават нова визия и шоу, което дълго ще се помни от феновете.

„Очакват ви три часа и половина безмилостна сеч, скачане, пеене с пълно гърло и много парчета за танци и пого“, закани се Оги от Контрол.

Маймунарника ще отвори врати още в 19:00 часа, когато познатият на всички музикален журналист и диджей Краси Москов ще подгрее с едночасов сет.

Билетите за концерта на Уикеда и Контрол са на цена от 15 лева в мрежата на TicketPro и 18 лева в деня на концерта, на касата на Маймунарника.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Dhuighus 5.05.2016 14:46:47 отговори + 0 0
Плешиви чичаци на сцената и пред сцената Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".