КОНТРОЛ стартираха есенното си турне с концерт в Лондон

19 окт 2015, 10:40 ч. 964 / 8 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

На 10.10.2015г. в лондонския клуб The Alice беше първия концерт от есенното турне на КОНТРОЛ – 2015.

Пред публика от нас 200 българи, фенове на българския пънк, КОНТРОЛ направиха 110 минутно шоу. Изненадани от бурните „танци“, охраната спря концерта на два пъти, въпреки, че имено Англия е родината на пънка.

„Веднага след като слязохме от сцената се започнаха преговори за ново гостуване в Лондон, в някой по-рокаджийски клуб“ – споделят от КОНТРОЛ.

Същинската част от турнето на групата започва на 30-ти октомври с концерт в русенския Club Max. Както винаги, началният час на концертите ще бъде 22:00, със сет от над 110 минути, който ще включва както всички хитове на бандата, така и новите парчета, които са познати на аудиторията – „Страхлив пенсионер“, „Сам“, „Това е песента“, „Герой“, „Булеварда“. До началото на тура, КОНТРОЛ планират да пуснат още два НОВИ СИНГЪЛА, които феновете ще могат да чуят в soundcloud профила на групата.

Датите и местата, които са включени в турнето са:
- 30.10 - Клуб Макс - Русе
- 31.10 - Велико Търново - Technopolis Rock You 6
- 06.11 - Клуб Библиотеката - Пловдив
- 07.11 - Бар Без Име - Бургас
- 14.11 - Арт Рок Кафе "Омбре" - Своге
- 20.11 - Под Театъра - Габрово
- 21.11 - Varna Live Club - Варна
- 26.11 - Underground – Благоевград

На концертите феновете ще имат възможност да се снабдят с тениски на групата, както и да се видят с Иван, Тони, Владо и Оги, да изпият по питие и да поговорят с групата. Тези дни КОНТРОЛ пускат и нова лимитирана серия тениски в мърч отдела на интернет сайта си - http://www.kontrolband.com/merchandise/, тематично посветени на лондонския им концерт.

В момента КОНТРОЛ работят върху концертното видео, което заснеха на супер успешния концерт в софийския клуб „Mixtape 5“ на 17-ти септември, съвместно с РЕВЮ. „Естествено няма да спираме и работа по новия материал. Нищо чудно да сме готови и с албум до края на годината“ – заявиха контролци.
След края на турнето КОНТРОЛ планират да продължат с активната си работа, или както те казват "Няма време за почивка! Ще почиваме като починем, хахаха ...".


още за:

Контрол


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Разбирач 19.10.2015 11:25:03 отговори + 5 2
Няма Кольо - няма Контрол. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

pe6kars 19.10.2015 22:29:54 + 1 0
Абе и аз бях на това мнение, но после ги видях на живо... Къртат! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".