Почина бившият басист на OBITUARY Frank Watkins

19 окт 2015, 10:53 ч. 953 / 3 2
пред./следв.

   На 18 октомври, след дълга битка с рака, е починал бившият басист на OBITUARY Frank Watkins. Музикантът напуска този свят на 47-годишна възраст. 

   Watkins се присъединява към OBITUARY през 1989-а след записите на дебютния им албум "Slowly We Rot" и напусна групата през 2010 г. по взаимно съгласие. През 2007-а Frank създаде мениджърската компания "Back From the Dead Productions", чрез която помагаше на млади банди. Между 2007-а и 2009-а четириструнникът работи и с норвежките блекметъли GORGOROTH под псевдонима Boddel.

 

още за:

ObituaryFrank Watkins


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Владо/FETUS RAPE 20.10.2015 10:12:43 отговори + 1 0
Светла му памет...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

НемининА 20.10.2015 01:17:05 отговори + 3 0
Не просто бившият басист на Obituary, а Frank шибания Watkins! Сигурен съм, че всеки истински метъл фен знае за него, така че е малко ограничено да се гледа на него като на басиста на Obituary!
Въпреки, че не съм съгласен с убежденията му и вероизповеданието му, преждевременната смърт не е приятна за никого! За жалост губим все повече и повече значими музиканти, повалени от рак... Надявам се да почива в мир!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".