Концерт на ARTIFICIAL COMET, EL FREEGANO и ПЕРДАХ на 19 май

16 май 2018, 14:05 ч. 1017 / 7 0
пред./следв.

Получихме следното съобщение:

Punk & Hip-Hop DIY Live: ARTIFICIAL COMET, EL FREEGANO, ПЕРДАХ във Фабрика Автономия

Пънк и хип-хоп в едно

Кога: 19 май 2018 (събота); 19:00
Къде: Фабрика Автономия, ул. Цар Самул 149 (сградата във вътрешния двор)
Вход: Свободно дарение*
* Събитието няма обявен вход, билети и подобни. Свободно дарение обаче не значи безплатен вход. Свободно дарение значи, че искаме да изградим една сцена, в която всеки, който споделя ценностите ни, е приет и добре дошъл, независимо от финансовото му положение. Всеки сам решава с колко може да подкрепи групата. Вярваме, че никой няма да подмине касичките, които ще са на разположение. Всички събрани средства подпомагат бандата!

На 19 май (събота) Artificial Comet представят новия си албум Punk for the masses, излязал в края на миналата година. Ветераните на русенската ъндърграунд сцена не спират да развиват стила си и да ни поднасят качествено и авангардено съдържание на музиката и посланията в песните си. Можете да ги чуете тук:
https://artificialcomet.bandcamp.com

Със сайдкик от острието на социалния бг хип хоп El Freegano, този лайф се превръща в събитие, което не е за изпускане. Можете да го чуете тук:
https://www.youtube.com/user/xitsox/

Третата банда е ПЕРДАХ от Русе. "Всичко започна много отдавна в главите на Асен и Стилиян. Името Пердах се роди още тогава, но събитията ни събраха в репетиционната през 2014та, заедно с Дилянски. Мина известно време, в което свирихме без бас, направихме няколко песни, концерт и една голяма пауза. Две години по-късно си намерихме басист в лицето на Денис и започнахме отново да свирим. През 2017-та се наложи Младен да замества Стилиян на барабаните за известен период, който продължава и до днес."

 

artificial-comet

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".